​I mitt gamla flickrum hänger de fortfarande uppe. Alla rosetter, 58 stycken för att vara exakt. Från ponnytävlingar med älskade fyrbenta vänner. Tänker på alla dessa minnen och hur lycklig man är för att man fick den tiden.
Kärlek över alla gränser, det var utan tvekan de åren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

(Foto: Lånat av Mikael Agdahl)

Förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen. Går upp vid 06.00, jobbar, tränar, pluggar, sover. Den här veckan fullkomligt swishade förbi. Igår var vi ute på Star Bowling och firade Mikael som fyller år, och idag spenderar jag denna soliga härliga lördag i soffan med en gigantisk hög med plugg. Ikväll ska vi på släktkalas för pappsen som fyllt hela 53 år (!) och jag ser fram emot att träffa alla fina släktingar.

Hoppas ni har en fin helg och att ni passar på att gå ut och njuta i det underbara vädret! Love, J


Likes

Comments

Drömdagar med elva favoriter. Det var tur att vi åkte hem idag för jag har skrattat så mycket de sista dagarna att min mage nog inte hade orkat mer. Som jag älskar er, min svenska och min norska familj. Syns i Italien i sommar 😉

Likes

Comments


​Vilken vecka. Började med ambulans och avslutas med regn, regn och lite mer regn. Helgen ser väldigt lugn ut och nästa vecka åker vi till Norge för lite skidåkning. Hoppas ni har haft en fin vecka och att helgen bjuder på mycket roligheter! 


Likes

Comments