View tracker
View tracker
View tracker

It feels goooood!

Likes

Comments

Måndag. Behöver inte alls vara så dumt!

Likes

Comments


Man kan köpa vackra saker och resa världen runt. Lägga upp bilder på dyra middagar och skryta om framgång. Men genuin lycka, det tror jag bara att man får genom att skala av. Älska de man har med allt man har och njuta av nuet. Lägga gammalt groll bakom sig och våga lita på att framtiden är ljus och att människor vill dig väl.
Och helger som den här, då känner jag mig rikast i världen.Likes

Comments

Allting är föränderligt och allt går över tid. Tänker så mycket på alla människor man delat så mycket med. Kärlek. Utekvällar. Djupa hemligheter, öppna sår och hjärtliga skratt. Hur en del människor bara blir ett eller några kapitel i ens liv och som man kan passera på stan med ett hastigt Hej i förbifarten. Människor som betydde någonting under en period men som inte gör det längre. Och hur sorgligt det än kan vara, så är det så det är. Och det finns en mening med det med.

Men så finns det människor som Hon. Som man delat galna upptag, tårar och skratt med i över tio år. Som är en utav de första jag skulle ringa när hjärtat inte orkar vara ledset mer eller som kan få mig att skratta på två röda sekunder. Hon som alltid har brytt sig lika mycket om mig som jag har brytt mig om henne. Som aldrig har åsidosatt mig för sin egen skull. Jag har några såna vänner i mitt liv. Och de är jag rädd om.

Tar du vara på dina vänner? Eller är du för upptagen med dig själv?


Likes

Comments

Fin helg med fina människor. Härliga kontraster med vila, ridlektioner, inflyttningsfest hos Amanda & Arvid och intervallträning i Fontin. Livet har varit bra men det blir verkligen bara bättre. När man lär sig släppa taget om det som varit och äntligen är lite rädd om sig själv, då faller pusselbitarna till slut på plats. Ta hand om er, mina vänner. Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Ekorrhjul men ändå inte. Livet går i 190 men ingen dag är den andre lik. Jobbar jobbar jobbar, men älskar, skrattar och trivs. Skulle varit ledig i helgen men det blir trots allt en lördag på ridskolan imorgon. Inflyttningsfest på kvällen och på söndag åker alla julsaker fram eftersom M är borta två helger på raken. Ikväll skrek kroppen efter lite lugn & ro och jag vilar upp mig i soffan med choklad & vin och nörderier på högsta nivå. Önskar er alla en härlig helg!


Likes

Comments