Jag förundras lika mycket varje vecka hur fort en helg kan gå. För hur jäkla snabbt kan den gå? På riktigt?
Tacofredag med Idolmys, jobblördag på ridskolan med framdelsvändningar för hela slanten och en lördagskväll i stan med mina ladies. Sov över hos Mia på Lindholmen och åkte imorse direkt till Alafors där vi firade minstingen i släkten som fyllde 11 år. Och nu är klockan 19 och det var den helgen.
Jag säger bara eloge till er som är föräldrar och har ett fungerande familjeliv.
Mitt liv är tillräckligt smockfullt utan barn i det.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Samlat ihop krafter inför morgondagarna. Febern har lagt sig och kvar är bara en enveten snuva. Ikväll känner jag mig hundra kilo lättare efter att ha tagit itu med något som har grämt mig, och det är något jag tränar på att bli bättre på att göra. Att försöka göra bättre, bli bättre. Lära sig av sina misstag och gå vidare.

Jag hoppas ni gör likadant. Lev inte med saker som grämer er. Prata. Lyssna. Sluta skyll ifrån er, inse att saker kan ses ur sjutusen olika vinklar och att din vinkel bara är en utav dem.Likes

Comments


​Ett snabbt hugg i hjärtan när man blir påmind. Så tar man några djupa andetag och går vidare.

Likes

Comments

Tacokväll med älsklingar, löprundor, födelsedagskalas & Halv 8 hos Sofie. Tänk om alla helger såg ut såhär!

Likes

Comments

Höst på riktigt. Varvar mängder med jobb med återhämtning, kärlek och fina vänner i underbart solväder. I helgen är jag ledig och det ska bli så skönt! Trevlig helg på er ❤️ 

Likes

Comments


Det har varit mycket detta året, och det kommer alltid i perioder. Allting som har känts, känns eller kommer att kännas. Och jag är så ledsen, så fruktansvärt ledsen, över att ständigt ge hundratio procent av mig själv, och få femtio eller noll tillbaka. Relationer är det knepigaste jag vet. De är så oförutsägbara, du kan vara så säker på någonting ena dagen för att vara helt osäker dagen efter.

Så snälla, älskade ni. Gör er inte mindre än vad ni är. Stå rakryggade och ta ingen skit. Men glöm inte heller att be om ursäkt när du har gjort fel och håll hårt i relationer du är rädd om. Berätta vad du känner och var ärlig mot både dig själv och din omgivning. Prata när du är arg. Lyssna när du behöver. Kör inte över andra och låt aldrig andra föra din talan.

Glöm inte, att det alltid finnas två synvinklar på saker och ting. Alltid.
Och även om din inte är fel, kanske den inte alltid är helt rätt heller.

Likes

Comments

Kontrasterna i livet gör sig ännu en gång påminda. Efter en intensiv vecka på jobbet var fredagskvällen så välkommen, jag och Mia spenderade den på Scandinavium där Kent avslutade sin karriär på det bästa sättet man kan göra & Göteborg exploderade i känslor denna kväll. Outstanding :-)
​​Igår startade vi morgonen med en frukost på Raddison Blue, sen ägnade jag några timmar hos frisören och fick fixat iordning skatboet till hår innan firade vi min älskade lillebror som fyllde hela 20 år (vart tog tiden vägen??). 
I​dag har jag "bara" suttit med företagets bokföring men även hunnit med en riktigt kravlös uteritt på fina ponnyer och min kära bästa vän. Välbehövligt break med härliga galoppsträckor och bubblande skratt.

Nu ska jag sova och ladda batterierna inför den kommande veckan, jag hoppas ni har haft en härlig helg om än lite lugnare än min. Love, J


Likes

Comments

NU har jag äntligen tagit helg! Herregud. Om livet inte gått i 200 knyck innan så gjorde det i alla fall det denna veckan. Mamma mia. I torsdags var vi på Avenyn och åt födelsedagsmiddag för min älskade Mammi på Moon Thai. Vilket ställe! Kunde lika gärna befunnit mig i Thailand. Vilken atmosfär de har fått till! Måste besökas av er som inte varit där. Maten var inget kuliminariskt och vi fick vänta länge men stället och personalen vägde upp allting.
​Riktigt imponerad!
Igår kväll skyndade jag mig hem från jobbet och åkte vidare mot Johanneberg och födelsedagsfirande nummer 2 denna vecka. Johanna fyllde 20 år och vi var där hela familjen och firade henne. Härlig kväll med många fina människor, men att åka hem tidigt gick sådär. Landade väl hemma efter elvasnåret och var lagom pigg idag när klockan ringde 06.00. Har stått och hållt sju lektioner i markarbete på ridskolan från morgon till eftermiddag, de duktigare grupperna tränade på att korta och länga traven över bommar på böjt spår och gjorde det riktigt bra! Så roligt att följa deras utveckling, mina duktiga & goa elever.

Men nu är det verkligen helg. Och vi ska äta sushi och bara ha en riktig myskväll hemma.
Hoppas ni har en underbar helg och myser som bara den. Puss!


Likes

Comments