Header

Jag har haft en helt fantastisk helg nere i Dalarna med fina underbara vänner, lillbästis massor av kärlek och mys 🌸

Hoppas ni hade en fin helg!
Puss ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En lång bloggpaus har det varit men nu är jag (förhoppningsvis) tillbaka.

Sen sist jag skrev har jag hunnit lämna Östersund, fått nytt jobb och flyttat tillbaka till Skellefteå.Det har hänt en hel del med andra ord.

För tillfället är jag på väg till Dalarna för att äntligen få träffa min Johanna och hennes lilla Allis , som jag längtat ❤
I helgen är det dop och en massa mys som står på schemat så det blir fullt upp med andra ord.

Tills nästa gång får ni ha det så bra!

Puss ❤

Likes

Comments

För ca 3 veckor sen bestämde jag och min fina vän Jennie att jag skulle ta tag i min träning igen. Hon är så jäkla grym och har gjort ett träningsschema till mig. Vi bestämde att jag skulle träna minst 3 dagar i veckan och hittills tycker jag att det har gått ganska bra. Jag har såklart haft ups and downs redan på den korta perioden men då finns hon där, min stöttepelare Jennie och peppar mig till att fortsätta. Jag känner redan att jag känner skillnad på kroppen. Jag känner mig lättare, sover bättre och har fått bättre hy. Så ett stort tack till Jennie❤
Här kommer iallafall två bilder som jag inspireras av just nu.

Bilder från pinterest.

Puss❤

Likes

Comments

ÅÅÅ jag blir galen!

Vet inte om jag ska fortsätta ha håret som jag har nu, alltså ljust med naturlig botten- bara fräscha upp det lite. Eller om jag ska bli mörkare..

Jag kan verkligen inte bestämma mig.

Puss❤

Likes

Comments

Glad andra advent fina ni!

Idag har jag slagit in alla julklappar klart. Känns skönt att jag redan är klar med allt sånt så man slipper stressa dagarna innan julafton som det alltid annars blir.

Annars har jag tränat och bara haft en allmänt skön söndag.

Puss❤

Likes

Comments

Jag har letat och letat och letat men jag lyckas inte hitta dem perfekta fake skinnbyxorna... Jag känner att det är ett omöjligt uppdrag att försöka hitta "the perfect pair" men jag tänker inte ge upp..
Jakten fortsätter!

Bilderna är från pinterest

Puss❤

Likes

Comments

Just nu drömmer jag om en lägenhet som är bara min och som jag får göra precis vad jag vill med. Just nu bor jag med min bästa kompis Challe i en andrahandslägenhet. Det går jättebra och är jättekul att bo med sin närmaste, men samtidigt är jag redo att gå vidare i livet. Hitta en lägenhet för bara mig i en stad lite närmare hem. Så inredning svärmar i min hjärna som vanligt så jag tänkte dela med mig lite av min inspiration just nu.

Bilderna är hittade på pinterest.

Puss❤

Likes

Comments

Helt sjukt att det redan är första december!
endast 23 dagar kvar till julafton som jag i år kommer spendera i Östersund med Challe helt utan resten av familjen. Känns tråkigt men samtidigt vet jag att vi kommer skypa och prata i telefonen med dem typ hela kvällen haha!

Ha en fin start på december så hörs vi snart!

Puss❤

Likes

Comments

Köpte två julklappar till mig själv och jag är så himla nöjd! Nu väntar jag bara på ramarna så jag kan sätta upp dem på väggen.

Likes

Comments

Söndagen började med supergod frukost, bara jag och Elin. Vi myste och pratade och tog det bara lugnt. Vi gjorde oss sen klara för att åka till kungliga slottet för att gå på utställningen "kungliga brudklänningar". Där mötte Elli upp oss. Och vilken fin utställning det var, speciellt för en designgalen människa som jag!

Efter den fantastiska utställningen gick vi och åt. Sen sa vi hejdå till Elli och for tillbaka till Elin. Det var dags för mig att packa väskan för att dra vidare till Mall Of Scandinavia för att möta upp Ellen och få rå om henne lite innan jag skulle flyga tillbaka till Östersund.


Med andra ord hade jag en helt fantastisk helg med mina bästa stockholmare. Den bästa helgen på länge måste jag säga. Jag fick verkligen ny energi som jag var i stort behov av!

Vi hörs snart igen!

Puss❤

Likes

Comments