Yes! Nu är första dagen av SM avklarad och oj oj oj va kul det va! Idag åkte vi och visade upp vårat kortprogram för första gången och jag njöt verkligen varje sekund! Helt fantastiskt! Självklart finns det en hel del att förbättra men ändå, vi va grymma! Nu ligger jag i sängen och laddar om inför morgondagen långprogram. TAGGAD! Wish us good luck!

Likes

Comments

Godmorgon fina läsare!
Jag har fått frågan om vad jag har för "inspirations källor" om man nu kan kalla det så, så här kommer lite tips på vilka Instagramkonton och bloggar jag använder mig av för att skapa Inspiration till bland annat kläder och inlägg osv. Alla dessa tjejer här nedanför har enligt mig både bra stil och grym energi i sina inlägg och publiceringar. Jag följer även Janni Delér och Kenza flitigt på Youtube. Enligt mig så gör detta att dom blir mer äkta eller vad man ska säga. Man får lixom se att dom inte alltid är så perfekta som man kanske målar upp en bild av. Även om dom reser och lever livet verkligen till fullo så får man se deras mänskliga sida också.

Vilka bloggare följer ni? Några tips?

Lisa Olsson
Janni Delér
Kenza Zouiten
Alexandra Pallvid

Likes

Comments

Nu ska jag skriva av mig!
Jag är så himla stressad hela tiden känns det som. Jag lever ett så fantastiskt liv, men fy va stressad jag är! Jag har just nu 1000 bollar i luften känns det som, men jag kan ju inte klaga för jag älskar ju allt jag gör med träning och blogg och skolan och jobb. Haha okej skolan kanske bara är ett måste men allt det andra är ju saker som jag älskar. Men jag är såå trött!
Frustrationen lägger sig som ett lock och jag börjar närma mig den punkten när jag inte kan hålla tillbaka längre! Jag blir så frustrerad över att det känns som att jag inte har tid, jag har inte energi och jag har inte orken! Jag behöver flera timmar på dygnet!
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på Alex&Sigge, försöker lugna ber mig och bara lära mig att vara tacksam för ALLT! Jag älskar som sagt allt jag gör men behöver mer tid, fler timmar på dygnet och mer energi i min kropp!

Likes

Comments

Godkäll alla fina läsare. Här ligger jag under täcket, med ljusen tända och sovlistan spelandes i bakgrunden. Älskar att blogga såhär, no stress, tända ljus och musik. Jag är verkligen så himla stressad hela tiden nu känns det som, har så himla mycket att göra. Dagen har jag i alla fall spenderat en stor del i FaceTime med pappa, och oj vad jag saknar honom. Önska verkligen att jag bara kunde åka ner dit ibland. För er som inte vet som bor min pappa på Filippinerna och har gjort dom senaste närstan 5 månaderna. Han kommer självklart hem till studenten och det får mig ju bara att längta dit ännu mer.

Men vad är grejen med att det typ är storm ute nu, jag som trodde att våren skulle komma nu. Haha har ju börjar plocka fram vår kläderna nu för att på något sätt tvinga fram våren. Wish me luck! Puss och Godnatt!


Likes

Comments

Som antagligen ingen av er har missat så tar jag STUDENTEN i år, eftersom jag har pratat en hel del om dett och lagt upp bilder på mössan osv.Ni sitter jag här och har faktiskt börjat planera lite smått och inser att, waow vad mycket det är att göra. Tänker att det är lika bra att bara börja lite smått så att man har kommit igång lite i alla fall. Det är 109 dagar kvar men tiden går ändå fort, eller ah det kan man ju hoppas i alla fall. Men tycket det är super kul att planera och fixa och dona med sånt här så tar gärna lång tid på mig också. SÅ TAGGAD

Likes

Comments

Ja idag va en jobbig dag.. Haha att gå upp ur sängen imorse var en riktig kamp, att sedan inte bli piggare efter tre koppar kaffe var bara ännu tröttsammare. Haha men efter några timmar på jobbet så börjar men ändå vakna till. Nu kom jag precis hem från ishallen och ligger i sängen för en extremt god nattsömn. Inlägget ikväll blir tyvärr inte mer spännande än såhär, men alla har dina tröttdagar och det här fick bli min. Kommer tillbaka med ny energi imorgon. Puss på er!

Likes

Comments

I N S T A G R A M @juliacrafoordomega