Nedan ser ni två av alla dom fantastiska studentpresenterna som jag fick i fredags. Hur grymt! Ni som läst min blogg tidigare vet hur kär jag är i Chimieyewear, och just peach 003 är ju exakt det jag har velat ha. Jag tror inte jag har pratat så mycket om det på bloggen men jag har verkligen velat ha en blå polaroid i flera år. Jag har haft instax mini 8 som bokmärke på dator i över tre år och av någon anledning så har jag inte klickat hem den. MEN NU! Nu har jag den i min hand och jag kunde inte vara gladare! SÅ GLAD!


Likes

Comments

Studenten va utan tvekan en av dom roligaste dagarna jag varit med om! Det var verkligen kul under hela dagen också, från början till slut. Vi började med en mysig, högljudd och helt enkelt grym champagnefrukost hemma hos Olivia. Vi tog oss sedan mot skolan där lärarna väntade på oss med smörgåstårta och tal. Vi började sakta med säkert ställa upp oss i ordningen som vi skulle springa ut. Med pirr i magen och smällaren i handen stod jag nu och väntade på att få höra VÅRAN låt börja spelas. Och tillslut börjar den! Vi springer ut, smäller våra smällare, skakar och sprutar champagnen och hoppas utan dess like. När låten mot vår vilja börjar ta slut går vi ner för att hitta respektive plakat. Jag möts då av min fantastiska familj som väller snören runt min hals.
Men jag måst säga, det absolut roligaste under dagen var utan tvekan FLAKET. Jag vet inte vad jag ska säga mer än att det va helt fantastiskt kul! Haha segt bara att vårt flak krockade med en bil, så vi fick inte åka med än 45 minuter.
Efter det dramatiska som hänt, men som vi egentligen inte orkade bry oss om, så kom Calle och hämtade mig.
Sen var det mottagningen, och oj vad mycket människor det blev. Helt fantastiskt kul att se hur många som ville komma! Maten var helt amazing såklart, det var ju pappa som gjort den (!!!), och i flera timmar var jag bara omringad av underbara människor. Studentfesten fanns det inte jätte mycket att säga om. Den var på Port men eftersom Hermods tog samma dag som mig, alltså flera av mina kompisar, så gick jag till deras fest istället på SAK.
En så fantastiskt lyckad dad! <3


Nu sitter jag på min första dag på jobbet så nu ska jag fortsätta mitt arbete, och sedan dra mig till fysen. Ha det bäst!
PUSS <3

Likes

Comments

Hej finisar! Hoppas allt är bra med alla! Ligger just nu i sängen redo för att sova. Skolan är slut och imorgon är första dagen på nya jobbet! Helt galet vad fort tiden går. Skolan är över! Efter jobbet imorgon ska jag åka direkt till träningen.
Ska försöka bli bättre på uppdatering nu när jag inte har skolarbeten som ligger släpande och proven bakom hörnet.
PUSS <3

Likes

Comments

Politik är något som ni antagligen aldrig kommer få se mig skriva om på min blogg. Men det här!?! är bara hemskt! För er som inte vet så hade Ariana Grande konsert i Manchester i går kväll. En självmordsbombare tog sig in på arenan och i slutakten skedde explosionen. I nu läget är 22 döda och 60 skadade. DETTA ÄR BARN. Världen måste förbättras. Vi måste lära oss att älska, respektera och bry oss om varandra. Det händer för ofta.
Jag var bara tvungen att skriva av mig då jag bli så söndrig inombords av att veta att föräldrar leta just nu efter sina barn. Barn och tonåringar som inte tagit sig hem efter konserten. Vi måste tillsammans hjälp världen till att bli en säkrare och fridfullare plats. BLI BÄTTRE!

Likes

Comments

Hej finisar! Det va verkligen så himla längesedan jag faktiskt skrev i ett inlägg, men idag känner jag för att skriva av mig lite. Det är nu exakt en vecka kvar tills alla inlämningar i skolan ska vara inne och oj vad stressad jag är. Ganska skönt att jag inte har så mycket träning denna veckan, så att jag kan fokusera på skola och fixa här hemma. Inte långt kvar tills pappa kommer hem nu (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Det ska bli så skönt att få hem honom. 2/6 kommer han hem, 4/6 har jag bal och 9/6 tar jag studenten. Kan de bli bättre?
Nu ligger jag här i mitt helt nystädat rum och har precis tagit mig en plugg paus. Så skönt! Sedan får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda? Vädret är ju så sjukt dåligt, men tror öndå att jag ska ta mig en springtur ikväll. Vi får se. Hoppas alla har en bra dag.

Puss

,

Likes

Comments

I N S T A G R A M @juliacrafoordomega