Header

Ojojoj! Jag är ju så stolt att jag spricker! Nedan kan ni se mina fantastiska kusiner från helgens tävling. Helt fantastiska är ni mina älsklingar! Love you!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er! Otroligt faktiskt vilken skön dag det har varit idag. Inget stress och inga måsten. Vaknade imorse och gick till gymmet, sprang och körde lite mage och bål. Efter det gick jag till skolan som bestod av endast två lektioner, så gött. Sedan åkte jag in till stan och mötte upp Solav på gymmet igen, värmde upp med lite crosstrainer och avslutade eftermiddagen med ett zumba pass. Gym day all day med andra ord. En skön dag! 

Nu ligger jag i sängen och väntar på att träningsvärken ska kicka in. Medan jag gör det så ska jag sätta på ett greys anatomy avsnitt, helt sjukt vad jag har fastat för den serien! Har ju sett några avsnitt lite då och då innan, men nu har jag verkligen suttit och bänk kollat den här serien! Har ni inte sett den så rekommenderar jag den verkligen, och har ni redan sett den så kan ni gott göra det igen. En klassiker skadar aldrig. 

Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, puss!

Likes

Comments

Förra veckan spenderade vi på allra bästa sätt. Hinderbanor med MilitaryFitnessSweden! Helt vi hade nämligen bootcamp week med laget, vilket betyder endast Fys, hinderbanor och mycket svett! Såå kul!
Vi avslutade veckan på söndagen då vi spenderade hela förmiddagen i Stenungsund på Militaryfitness hinderbana.
Efter en grym vecka så kan man ju inget annat än tacka den fantastiska Stenungsbaden som lät oss njuta av deras sköna spa, Bluewater! Väl behövligt kan jag säga!


Hoppas ni alla har haft en lika grym vecka som jag och att ni fick en skön start på denna veckan också.
Puss!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagens planer ändrades nästan så fort jag reste mig ur sängen då jag såg att det va fint väder ute, och helt plötsligt var jag inte alls sugen på att åka till stan. Därför tillbringade jag istället dagen på altanen i solen men pappa.
Sedan tog jag mig till ishallen och nu ligger jag äntligen i min efterlängtade säng. Morgondagens planer är ganska spikade. Först powerwalk, sedan stan och sist men inte minst träning. Ska bara försöka hålla mig till den planen nu då..

Puss på er!

Likes

Comments