Linne- Nike Tröja- Nike Tights- H&M

Så bra armpass idag på gymmet! Började med 15 min PW på bandet, sedan 20 min på crosstrainer med maxad lutning. Efter det körde jag en go blandning av lite maskiner och fria vikter. Lyckat pass, sjukt nöjd.
Nu ligger jag i sängen, redo för ett avsnitt av TVD med en fruktskål.
Puss, godnatt

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det är ju helt sjukt hur fort tiden går! 50 dagar! Det är bara 50 dagar tills att jag får springa ut. Så himla taggad verkligen. Dock har jag mycket plugg att göra så min exalterade känsla är givetvis blandad med en hel del stress tyvärr. Sedan jag kom hem från USA så har jag pluggat konstant känns det som, och eftersom vi är lediga från träning nu min sköna och avslappnade vilokänsla försvunnit och övergått till uttråkande och rastlöshet. Jag är på gymmet varje dag, men jag längtar till jag får gå på isen! Jag är så humla taggad på nästa säsong! Vill bara att den ska börja nu!
Nu ska jag i alla fall ta mig in på lektion, och sen ska jag och mina ladies dra till gymmet för lite kondition och ett gött armpass. Puss


Likes

Comments

En till kort film från en fantastisk resa! Här kan ni se mer från våran resa till VM i Colorado Springs med ett litet intro från året. ENJOY

Likes

Comments

Hej Finisar! Förlåt för att uppdateringen har varit usel me vi har verkligen haft full rulle hela veckan. Sjukt att vi redan har varit här en vecka nu, det har verkligen varit helt grymt bra! Vi har tränat, shoppat, tränat, varit på sightseeing, tränat lite mer och bara haft såå kul!
Kommer enskilda inlägg på nya inköp och även garden of the gods som vi besökte.
Nu i alla fall drar VM- veckan igång och oj vad taggade vi är. Idag har vi en ledig dag och sedan är det fullt ös. Nu ligger jag fortfarande i sängen och myser, och snart ska vi packa för att flytta in i det officiella hotellet. Sedan ska vi in till stan och besöka ett konståknings museum och käka. Efter det väntar nog lite (eller sjukt mycket) golv träning, och sist men inte minst tror jag vi ska hå på bio och bara mysa hela laget.

Nu måste jag i alla fall börja packa, lovar att uppdatera mer!

Likes

Comments

I N G R E D I E N S E R

2 2/1 VETEMJÖL
2 TSK BAKPULVER
2 MSK SOCKER
1 KRM SALT
2 1/2 DL MJÖLK
2 MSK SMÄLT SMÖR
1 ÄGG


G Ö R   S Å  H Ä R

- BLANDA ALLA TORRA INGREDIENSER
- VISPA NER MJÖLKEN, SEDAN SMÖRET OCH SIST ÄGGET
- GRÄDDA CA 1 1/2 MIN TILL DET BILDATS BUBBLOR PÅ YTAN OCH GÖR SEDAN DETSAMMA PÅ ANDRA SIDAN

- DEKORERA <3


N J U T (!!!) <3

Likes

Comments

Världens största grattis till dig pappa! Jag saknar dig och längtar till du kommer hem. See you soon!

Likes

Comments

I N S T A G R A M @juliacrafoordomega