Politik är något som ni antagligen aldrig kommer få se mig skriva om på min blogg. Men det här!?! är bara hemskt! För er som inte vet så hade Ariana Grande konsert i Manchester i går kväll. En självmordsbombare tog sig in på arenan och i slutakten skedde explosionen. I nu läget är 22 döda och 60 skadade. DETTA ÄR BARN. Världen måste förbättras. Vi måste lära oss att älska, respektera och bry oss om varandra. Det händer för ofta.
Jag var bara tvungen att skriva av mig då jag bli så söndrig inombords av att veta att föräldrar leta just nu efter sina barn. Barn och tonåringar som inte tagit sig hem efter konserten. Vi måste tillsammans hjälp världen till att bli en säkrare och fridfullare plats. BLI BÄTTRE!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej finisar! Det va verkligen så himla längesedan jag faktiskt skrev i ett inlägg, men idag känner jag för att skriva av mig lite. Det är nu exakt en vecka kvar tills alla inlämningar i skolan ska vara inne och oj vad stressad jag är. Ganska skönt att jag inte har så mycket träning denna veckan, så att jag kan fokusera på skola och fixa här hemma. Inte långt kvar tills pappa kommer hem nu (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Det ska bli så skönt att få hem honom. 2/6 kommer han hem, 4/6 har jag bal och 9/6 tar jag studenten. Kan de bli bättre?
Nu ligger jag här i mitt helt nystädat rum och har precis tagit mig en plugg paus. Så skönt! Sedan får vi se vad eftermiddagen har att erbjuda? Vädret är ju så sjukt dåligt, men tror öndå att jag ska ta mig en springtur ikväll. Vi får se. Hoppas alla har en bra dag.

Puss

,

Likes

Comments

Linne- Nike Tröja- Nike Tights- H&M

Så bra armpass idag på gymmet! Började med 15 min PW på bandet, sedan 20 min på crosstrainer med maxad lutning. Efter det körde jag en go blandning av lite maskiner och fria vikter. Lyckat pass, sjukt nöjd.
Nu ligger jag i sängen, redo för ett avsnitt av TVD med en fruktskål.
Puss, godnatt

Likes

Comments

Det är ju helt sjukt hur fort tiden går! 50 dagar! Det är bara 50 dagar tills att jag får springa ut. Så himla taggad verkligen. Dock har jag mycket plugg att göra så min exalterade känsla är givetvis blandad med en hel del stress tyvärr. Sedan jag kom hem från USA så har jag pluggat konstant känns det som, och eftersom vi är lediga från träning nu min sköna och avslappnade vilokänsla försvunnit och övergått till uttråkande och rastlöshet. Jag är på gymmet varje dag, men jag längtar till jag får gå på isen! Jag är så humla taggad på nästa säsong! Vill bara att den ska börja nu!
Nu ska jag i alla fall ta mig in på lektion, och sen ska jag och mina ladies dra till gymmet för lite kondition och ett gött armpass. Puss


Likes

Comments

En till kort film från en fantastisk resa! Här kan ni se mer från våran resa till VM i Colorado Springs med ett litet intro från året. ENJOY

Likes

Comments

I N S T A G R A M @juliacrafoordomega