Igår eftermiddag kom vi fram till Venedig i Italien. En sjukt fin stad som jag drömt länge om att besöka. Helt sjukt att alla byggnader ligger på vatten och att allt är bevarat i såpass fint skick.

I alla fall, när vi kom fram till Venedig igår så köpte vi ett 24 h-biljett till båtarna. Det finns ingen trafik på land alls i denna staden, utan allt transporteras på vatten. Så vi åkte med båten i den stora kanalen och stannade där vi kände att vi ville titta runt eller när vi skulle äta. När kvällen började närma sig sitt slut så åkte vi till hotellet och somnade nästan direkt.

Även idag har vi spenderat dagen i Venedig, men nu framåt eftermiddagen känner vi oss nöjda. Nu bär det av mot Österrike och flera timmars bilresa!

Hahaha usch vad jag hatar min mörka utväxt!!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår kväll åkte vi till ett köpcentrum i Rijeka. Det var tydligen det största i Kroatien, och det kan jag verkligen förstå! Vi hade inte tid att gå igenom alla våningarna som fanns innan dem stängde. Jag fick i alla fall lite med mig hem. Allt är köpt på Mango, förutom ett par tights från Nike. Tightsen lyckades jag inte få någon bild på, men det var inget speciellt med dem. De var helt gråa med ett litet svart Nike-märke längst ner på vaden.

Som sagt är allt jag har på mig ifrån Mango, bortsett ifrån skorna som är köpta på "Walking closet".

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket i Kroatien för vår del. Vi har bara varit vid stranden och ätit middag nu på kvällen. Det var inte den finaste middagen kanske hehe, med tanke på att vi åt pizza. Men det är så sjukt gott när man är utomlands av någon anledning.

Just nu ligger jag framför tv:n och dricker min red bull tillsammans med en skål chips #healthylifestyle. Händer inte så mycket mer ikväll och imorgon verkar det bli en liknade dag som idag. Förhoppningsvis lyckas jag göra ett blogginlägg med fina bilder i alla fall. Puss sålänge
💗

Likes

Comments

Klockan är nu 05.30 och jag kliver snart på planet till Pula i Kroatien. Min mamma,pappa,lillebror och lillasyster är redan där, så jag kommer möta upp dem där nere. Trodde det skulle vara komplicerat att åka ensam, men det har gått jättebra och jag är ute i god tid med! Det brukar jag inte vara haha, jag är en typisk tidsoptimist.

Önska mig lycka till på planet
😉🛫

Likes

Comments

Efter 4 timmars flygresa och landning mitt i natten, är vi äntligen hemma. Vi har haft en sjukt lyckad semester och jag ser redan fram emot nästa! Nu ska jag hem och sova de få timmarna jag låter mig själv få vila. Snart ska jag upp och spela match, om 5 timmar för att vara exakt. Tyvärr har jag inte räknat med hemresan då, som är på 1,5 timme. Jag räknar med ca 3 timmars sömn. Godnatt

Likes

Comments

Idag hände det inte så mycket här i Ayia napa för vår del. Vi var vid poolen från 10-15 och pressade för att få färg nu den näst sista dagen. Efter poolen duschade vi och bytte om, sen bar det av mot stan. Vi åt lunch och shoppade lite småsaker. Jag köpte bl.a. en plånbok för att min har gått sönder, Arber köpte även ett armband som han själv valde ut åt mig.

Nu på kvällen har vi kollat på film och börjar packa en del, vi åker hem imorgon tyvärr
☹️. Jag åker dock till Kroatien redan på måndag natt, vilket jag ser fram emot.

Likes

Comments

Idag var jag och Arber och dykte längs med Cyperns kust på ca 10 meters djupt vatten. Det är lätt det bästa jag har gjort i mitt liv och jag ångrar att jag inte gjort detta förut. Jag rekommenderar verkligen er att gå och dyka när ni är utomlands, det är verkligen värt pengarna. Vi kunde inte tro våra ögon när vi simmade där nere med sköldpaddor,bläckfiskar,sjöhästar och alla de andra skönheterna. Det var för bra för att vara sant helt enkelt, som att simma i ett enormt akvarium🐢🐠🐟🐬🐡🦑

Likes

Comments

Har passat på att slappna av och bara ta det lugnt nu de första dagarna i Cypern. Det har därför inte blivit några inlägg för min del, men jag ska bättra mig!

Under de 3 dagar som vi varit här, så har vi badat vid stranden/poolen,åkt båt,ätit gott,druckit,varit på tivoli,festat och bara haft det hur bra som helst. Det är precis så här som jag hade föreställt mig att det skulle bli om inte bättre? Jag har till och med gjort en henna tatuering. Vill skaffa en tatuering i framtiden som betyder någonting för mig, en text eller liknande men har väldigt svårt att bestämma mig. Därför gjorde jag en henna tatuering som är kvar i ca 2 veckor. Den blev förvånansvärt fin enligt mig och trivs bra med att ha den på min kropp.

Ikväll har vi tänkt äta på resturang och kanske utgång efter det, vi får se hur kvällen blir. Vi har även bokat in dykning på onsdag som jag ser väldigt mkt fram emot.

Lite bilder ifrån resan hittills:

Likes

Comments

Instagram@julia.mared