Förlåt att jag inte har bloggat så mycket på senaste tiden. Men jag har börjat bli aktiv på YouTube jag heter Julia Månsson på YouTube. Det finns en Vlogg ute på min YouTube knal där jag är på Gröna Lund så gå gärna in och titta & prenumera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Igår hade jag orienterings dag. Jag är ju inte så duktig på orientering. Men jag och min kompis tåg 13 kontroller av 25 kontroller på två timmar. Vissa tåg ju alla 25 kontroller men jag vart nöjd en då. Jag Trodde att jag bara skulle få fem kontroller. Vi hade bra väder iallafall.

När jag skulle gå hem så hade jag glömt nycklarna. Då fick mamma åka hem och låsa upp dörren. Sen gick mamma och jag o letade trattkantareller. Vi plåkade ganska mycket trattkantareller. Jag hade vart ute hela dagen ungefär hehe

Likes

Comments

Idag fick jag en ny klocka Egentligen. Den är ifrån regal. Jag är lite sjuk idag men imorgon ska jag på bio. Jag har glömt att sega vad jag heter på Instagram jag heter Julia.mansson på Instagram.

Likes

Comments

Jaaa! Idag är det kanelbullens dag. Visst är kanelbullar gott jag älskar I alla fall kanelbullar. Brukar ni Äta kanelbullar på kanelbullens dag?

Idag har min lillebror namnsdag Frank heter han så då fick Frank kinamat och jag fick McDonald's. Men ni ska jag äta lite kanelbullar

Likes

Comments

Hej! Det här är mitt första blogginlägg. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men nu tänkte jag att jag kunde berätta lite om mig själv. Jag går på innebandy och gillar att hålla på med kläder och smycken.
Min favorit maträtt vet jag inte vad det är. Jag har en katt och en lillebror. Mina favoritfärger vet jag inte heller vilka det är men jag gillar beige. Det värsta Ämnet i skolan är orientering. Det är så tråkigt och ganska svårt. Jag är inte så bra på orientering om jag får erkänna😬. Nu har ni fått veta lite om mig.

Likes

Comments