"hur gjorde du så bilderna rör sig? :)" 
De är från appen "gifboom"

 

"Vart kommer jackani från?"
De är märket Belstaff och jag beställde den på Nelly.com!

"Kan du göra ett inlägg om snygga väskor man kan ha till skolan? Skriv gärna vart man kan köpa dom och visa din väska :D Och tips på saker an kan önska sig i julklapp? Kraam"
Väskor kan jag absolut tipsa om!! Men vad man ska önska sig i julklapp vet jag inte riktigt.. Alltså det är ju upp till var och en! Man önskar ju sig i julklapp någonting man vill ha, hehe men jag kan fixa ett inlägg där jag skriver vad jag ska önska mig lite närmare julen kanske?? :)"

"Umgås ni med några från mammor och minimodeller?<33 Du är min förebild! Om du vill sluta blogga klart du ska det då, men jag vill INTE att du ska det jag kommer börja gråta isåfall du är fan min förebild störst och först <333"
Jaa mamma är väldigt bra kompis med Patricia som också var med, och de kommer till oss på Höstlovet faktiskt! 
Ooj shit..  vad kul att jag är din förebild!! Sa nyss till mamma, att ni är så sjukt snälla! Alltså era ord till mig, jag blir så glad.. Åh! När du skriver att jag får sluta blogga om jag vill men att du inte vill det, haha såå himla snäll bara! Tackacktacktack puss!!

"Kan vi få se ditt skolfoto?? :)" 
Haha nej kommer inte lägga in bild på det det var hur fult som helst!!

"Var gör du såna bilder med hjärtan? (efter)"
Det är en app som heter "Wowfx".

"Vilket lag spelar Simon Morberg i hockey nu han har slutat i Bäcken har jag sett?"
Jaa han spelar i Frölunda nu!

"vilka skor skall du ha i vinter? :) Svara gärna snabbt, du har skit fin smak och antar att jag gillar ungefär samma som dig :))"
Kommer använda mina svarta uggs och så ska jag ju köpa nya primeboots, men jag har panik ifall jag ska köpa låga eller vanliga höga? De låga är sjukt snygga till jeans och till bootcut jeans!! Men de höga är as fina till shorts,klänning,kjol på sommaren också! Får se men jag tror de blir dom höga, kan ju vika ner dom!

"Hej! Hur får du in dina bilder från gifboom till bloggen? :)"
Jag lägger upp dom direkt till min Tumblr från appen, och sedan tar jag dom från min tumblr hit till bloggen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments