Goddag på er hörrni!

Har ni haft en bra helg? Det har nämligen jag! Har egentligen inte gjort speciellt mycket men det var kanske det jag behövde. I fredags var jag ledig, sov lite längre än vanligt, åkte sedan till gymmet och körde en asbra pass som Nino höll i, resten av dagen var plugg och mys med hästen innan en mysig middag med mamma. Lördagen bestod av träning och mer plugg och en härlig kväll hemma hos Linda. Igår, söndag, vaknade jag faktiskt inte... så igår blev en slappar dag minst sagt, städade garderoben och slängde ut lite kläder som aldrig används osv. På eftermiddagen hade jag hoppträning för min gamla tränare och det gick bra som vanligt. Efter det var jag som en isglass så ett välbehövligt bad tog jag när jag kom hem. Resten av kvällen spenderades i sängen framför datorn.

Måndag idag, skönt, jag älskar måndagar och verkar vara ganska ensam om det? Veckan börjar om och man får chansen att rätta sin misstag eller göra något igen som man kanske älskar att göra. Det är på riktigt lite som att vända blad. Släpp veckan som varit och blicka till nästa, glöm allt och tänk framåt. Tränade du för lite/dåligt förra veckan? Ingen kommer ihåg det, släpp och börja om, tyckte du att du åt för dåligt? Ingen vet, släpp och börja om. Pluggade du för lite? Släpp och ta igen. Jag har så lätt att titta tillbaka och se vad jag inte hann göra och stressa för ingenting, det måste jag bli bättre på. Ta en dag i taget och verkligen ta vara på varje dag, inte stressa för saker jag inte hann med eller saker som ska komma.

Min måndag började på bästa sätt. Först råkade jag såklart stänga av alla mina alarm så vakande kanske lite för sent så hann inte riktigt äta frukost. Åkte iallafall till gymmet halv 9 för att köra ett cardio-pass, det blev crosstrainer i 40 minuter och det blev totalt 12 km. Nöjd och benen kändes på ett sådär härligt sätt. Efter det körde jag lite benpress min vanliga ritual jag har, så jag kör 25 st på 70 kg, 20 st på 80 kg, 15 st på 90 kg, 10 st på 100 kg och 5 st på 110 kg. Vilar lite mellan seten men kör på ganska bra tempo och det tar som satan. Sista på 110 kg brukar jag ha som mål med 5 st men ibland går det jäkligt bra och då kan jag komma upp i 20-25 st men kanske inte efter dagens cardio-pass, haha. Efter det körde jag lite i hamstrings-maskinen. Körde då 15x2 på 15 kg och sedan 5x3 på 20-25 kg. Sen hann jag inte köra mer eftersom jag skulle till skolan, men det var ett skönt morgonpass.

Nu sitter jag här och lyssnar på Ed Sheeran och pluggar (tog en liten paus nu) och det går faktiskt riktigt bra. Så resten av dagen/kvällen går åt till plugget och idag blir det sängdags tidigt, måste komma in i mina egna rutiner igen. Sova tidigt, gå upp tidigt, älskar det!

Vilken härligt måndag detta är. Älskar att träna på morgonen, får sån härlig energi och mår så himla bra! Bäst.

Puss xx

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter underbara dagar i England. Jag känner ett sånt otroligt lugn där och jag släpper liksom allt jobbigt och bara är i nuet, känns tungt att inte kunna leva och bo där just nu men sånt är livet ibland...

Bilresan var såklart otroligt lång, 24 h satt vi i bil... men det var så skönt när vi kom av tunneln i England för redan då kändes det som man var hemma trots att det var 3 h kvar. Vi kom hem sent på kvällen och somnade direkt.
Dagarna har varit underbara och jag har äntligen fått träffa den finaste hunden igen,
älskar verkligen Digby<3 Alltså bara kolla på honom:

Förutom att gå mysiga promenader med Digby runt fälten så har vi spenderat lite tid på golfbanan, såklart, och även i Bath, en av mina favoritstäder men oj vad det var galet med folk. I England är julshoppingen redan igång och att ens ta sig runt i denna lilla stad med alla människor var lite krävande för både kroppen och huvudet. Vi strosade runt lite och tog oss sedan till en pub nära där vi skulle käka middag och tog en drink innan vi begav oss till The Mint Room för en indisk middag. Egentligen är jag inte ett jättestort fan av indisk mat men efter att ha ätit där så älskar jag det.

Bath är en fantastik stad att bara gå runt i och kolla på alla de fina byggnaderna. En riktigt mysig stad.

Kolla bara:

Det känns så himla tomt nu här hemma igen och allt jag tänker på på dagarna är Mark. Jag kan nästan inte ens skriva detta inlägg utan att börja gråta och då har jag egentligen inte skrivit något speciellt. Men som jag sagt förut, England är där jag trivs som mest, där jag känner mig lugn och mår bäst. Så är det bara.
Och att då behöva säga hejdå till sin älskling och komma hem hit där jag inte alls trivs eller mår hundra procent bra så tär det lite extra. Drömscenariot hade ju varit om min utbildning hade funnits i England, gratis. Det är just pengarna som gör att jag inte kan plugga i England, det är alldeles för dyrt, så jag är såklart glad att jag får chansen att göra det här, men vissa dagar känns det tuffare än andra.

Jag har hamnat i mycket mer orytmiska rutiner sen jag kom hem. Jag som älskar att sova tidigt och gå upp tidigt kan inte riktigt få in det än, jag har svårt att somna och när jag väl har sover så vill jag inte gå upp. Som att hela glädjen i att ens vakna på morgonen är som bortblåst.

Två dagar har gått sen jag kom hem och det känns som tusen år, men jag ska verkligen försöka se till att dessa veckor jag är här blir bra, det ska jag verkligen, för min egen skull.

Hoppas ni har en underbar solig onsdag, jag ska plugga och träna idag och kanske gråta litegrann haha. Puss xx

Likes

Comments

Hey guys!
Nu är vi äntligen påväg till England, iallafall en bit på vägen. Första biten är till Danmark och där sover vi över till imorgon bitti och därifrån fortsätter vi sedan 10 h till Frankrike för att ta tunneln över till England. Så mysigt. Det är dock en väldigt lång väg att åka men som tur är så blir det ju ingen retur för denna trip förrän i April.

Det kommer kännas så himla tomt att Mark åker hem igen... Jag har nog inte riktigt insett hur fort tiden faktiskt gått från att det bestämdes till att det faktiskt händer. Det har verkligen gått så fort och jag hoppas tiden ifrån varandra går ännu fortare!!!
Det kommer kännas så himla konstigt att inte ha någon att komma hem till, någon att vakna med och bara mysa med en helt vanlig vardagskväll. Mark betyder allt för mig och detta är något han måste göra så då får det bli så. Jag kommer ha fullt upp med skolan och träning sen får nog Linda barnvakta mig lite också haha.

En rolig sak!!!! - JAG KLARADE MIN FÖRSTA TENTA!! Med god marginal till och med, jag fick 67,5 och godkänt var 52, väl godkänt var 83 så jag var verkligen i mitten. Det känns så himla bra och nu kan jag släppa och gå vidare. Det är svårt med ens första tenta, eftersom man inte vet hur stor den kommer var, vad exakt man ska plugga på osv. Trots min stress och allt så lönar det ju sig, men jag måste bara vara mer säker på mig själv och förstå att jag faktiskt kan mer än vad jag tror. Men nu släpper vi den igen!!

Vi kanske hörs något mer under resan ner till England, vi bör vara där kl 22 imorgon kväll och sen är jag där till på måndag, puss xx

Likes

Comments

När du inte orkar
Orkar jag för dig
När du slutat att hopppas
Ja då hoppas jag för dig
Jag upprättar dig kära
När du faller omkull
Men när du inte tror mer
Ska jag tro för våran skull

När det känns tungt o leva
Är jag ditt hjärtas slag
Och när du knappt kan andas
Är jag ditt andetag
Ditt andetag

När mörkret mig omsluter
Lyser du mina steg
Du står stadig som en klippa
När jag tvekar och är feg
Du är allt jag bett om
Det börjar nå ett slut
Och när jag har gått vilse
Ja då är du vägen ut
När det känns tungt o leva
Är du mitt hjärtas slag
När jag knappt kan andas
Är du mitt andetag
Låt det komma som ska komma
Låt det bli som allt ska bli
Jag är bunden till ditt hjärta
Liten fånge som släpps fri
Och det går knappt att fatta att du och jag är vi
Låt det komma som ska komma
Låt det bli som allt ska bli

När det känns tungt o leva
Är du mitt hjärtas slag
När jag knappt kan andas
Är du mitt andetag
Ditt andetag
Ditt andetag
Ditt andetag

Likes

Comments

Gokväll hörrni,
Äntligen fredag, äntligen helg <3 som jag längtat. Det har känts som en riktigt lång vecka och jag är slut i kroppen men nu är det en underbar känsla jag har i kroppen. Lite seg sitter jag nu i soffan framför Gossip Girl för tionde gången, äter chips med dipp och dricker cava, kan det bli bättre? Mark är på hockey med min bror så får passa på att ha lite egen tid nu ikväll.

Jag hoppas ni får en underbar fredagkväll och ännu bättre helg, puss xx

Likes

Comments