Ed Sheeran... hur kan en artist vara så älskad?

Glad, ledsen, arg, stressad, Ed, Ed, Ed

Mina favoriter på detta album måste ändå vara:

Galway Girl
Supermarket Flowers
Hearts Don't Break Around Here

Men oj så bra hela albumet är, Perfect, Happier, Bibia Be Ye Ye, Barcelona, alltså KÄRLEK<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har mått dåligt, helt ärligt, därför har jag inte orkat blogga, eller egentligen orkat göra något som jag inte riktigt riktigt känt för att göra. Jag vet att det är hårt att skriva ut att jag mått dåligt utan en förklaring till varför. Jag är inte redo än att berätta här & jag vet inte om jag någonsin kommer att bli redo, only time will tell & eftersom den här bloggen är mer för mig själv än för någon annan så väljer jag att låta det vara så.

Vad har hänt sen sist då?

Mark har flyttat till Sverige <3

Jag håller på att bli Friskis&Svettis-ledare

Jag stressar sönder över om jag kommer komma in på linjen jag vill

Fayt har haft en gipsad hov, men också blivit bra från den

Jag har fyllt år

Jag har cyklat Vasaloppet (Spinningpass i 4 timmar)

Jag har ändå saknat bloggandet, att få skriva av mig, att få uttrycka mig på mitt sätt, lätta på hjärtat lite & bara vara helt ointressant för någon annan. Underbart. Just nu mår jag helt okej, det går upp & ner men absolut åt rätt håll & jag försöker göra allt för att det ska bli bra. Mark är ett jättefint stöd, men såklart blir det påfrestande & jobbigt även där, men det blir alltid bättre. Jag vill inte att detta ska förändra mig för evigt, jag vill inte att detta ska få sätta sina spår mer än det redan har. Jag försöker & jag ska fixa det.

Men nu är jag tillbaka igen!

Likes

Comments

Jag vet att många skriver om detta ämne men jag känner ändå att jag vill prata om det.

Många säger att man ska strunta i alla olika ideal vi har & att man ska älska sig själv precis som man är & ja, absolut det ska man, men det är inte alltid så himla lätt att bara lägga det bakom sig, tro mig, jag vet. De som säger detta är antagligen de som redan jobbat på att acceptera sig själva & som har kommit till det stadiet att de inte tar skit eller lyssnar på ideal eller så förnekar de det för sig själva. För mig har vägen varit väldigt lång, eller rättare sagt, den är väldigt lång. Det sköna med mig är dock att jag vet exakt vad jag behöver jobba på & jag hoppas att jag en dag kommer acceptera min kropp precis som den är. Jag vet hur jag ser ut just nu, hur jag har sett ut & hur jag vill se ut. Så som jag vill se ut har absolut ingenting med vad någon annan säger eller hur någon annan ser ut, men det är i den kroppen jag vet jag känner mig tryggast i.

Det är så otroligt viktigt att utgå ifrån sig själv när det kommer till kroppsideal just för att alla ser olika ut & det kan vi inte ändra på. Trots detta, trots att vi alla någonstans inom oss vet att vi inte ska utgå från någon annan än oss själva så struntar vi blankt i det vissa dagar. Jag vet att jag gör det. Trots att jag vet att jag är vacker, trots att jag har en pojkvän som älskar mig oavsett hur min kropp ser ut så känner jag mig ibland - äcklig, inga kläder passar, dubbelhakan syns lite för mycket i en vinkel, stor & uppblåst - & allt jag vill är att lägga mig ner & gråta innan jag tar mitt pick pack & drar till gymmet.

Det är detta som fick mig att börja hetsträna. Så fort jag åt något jag inte tålde eller om jag bara kände mig lite onyttig för att den där lasagnen hade lite för mycket fett i sig, så ville jag bara ut & springa, springa tills den där platta magen kom tillbaka & tills jag kände att jag tränat tillräckligt mycket för att få kunna unna mig lite mat igen. Tillslut knäckte det mig & att gå till gymmet var inte längre något jag kände ro för utan något jag kände att jag måste göra.

Jag älskar att träna, det gör jag verkligen, men jag vill träna för att jag vill inte för att jag måste. Min hetsträning har absolut lagt sig men känslan om att inte känna mig bekväm i min kropp finns fortfarande där. Även om min kropp ser likadan ut nu som när jag hetstränade så mår jag bättre i min kropp nu. För mig gäller det att äta rätt, gott men nyttigt & träna när jag vill, för att jag vill. Jorden går inte under för att man tar en extra dag ledigt från träningen & Du går inte under. Du ser din kropp varje dag så Du vet hur den kan se ut.

Uppblåst, stor, platt, smal - you name it - Din kropp som du älskar finns där. Du kan bara jämföra med dig själv, glöm aldrig det. Om du vill gå upp i vikt, ner i vikt, stanna på samma så finns den kroppen där & kroppen väntar på dig, men det är din kropp - ingen annans.

Likes

Comments

Today, me and my boyfriend Mark is having 6 months together. I know 6 months isn't a long time but it feels like we've been together for years. With Mark i am really myself, say what I think, do what i feel like and have more fun than I've been having for years. Mark is the one in every way and I love him with all my heart.

Likes

Comments