Girl crush = Amber Heard

Älskar henne, hon är en så bra skådespelare och så himla snygg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: vardag

Hej på er! Ligger just nu i sängen efter en lång natt då jag vart på fest i går och sedan sovit över hos en kompis. Nu har jag precis duschat och ska snart göra iårdning mig till en tjejmiddag ikväll!! Jätte kul ska det bli! Men först ska jag kolla på en serie som jag har börjat kolla på som heter "famous in love" har bara sätt ett avsnitt en så länge men den verkar vara bra! Så nu ska jag göra lite varma mackor och kolla på det och så får vi se om jag uppdaterar med lite bilder från tjejmiddagen ikväll. Puss

Lite outfit of the day från en sådan vinkel, den högra från igår i skolan och den vänstra från i dag..

Likes

Comments

Postad i: mat, vardag

Dags för mig att bli vegan, det verkar som att alla som är veganer mår bra och är "healthy" så jag ska testa det. Jag fattar själv att det inte är samma för alla men i dag åt jag kyckling och jag kände bara att det var äckligt helt enkelt. Så jag ska bli vegan de enda undataget är kanske ägg, då jag har det i mycket utav mina recept och vill inte utesluta det. Men det är bättre att inte äta kött än att inte sluta med det alls. Ni kanske inte vet det men jag dricker inte vanlig mjölk och har inte gjort det på väldigt länge nu. Jag dricker soyamjölk istället och tycker att det är mycket godare och fräshare, kan nästan inte ens dricka vanligt mjölk nu tack och vare det.


Om ni har några bra tips på vegan mat får ni gärna skriva en komentar, eller om ni vet vegans godis, glass mm då jag älskar sånt gotta haha. Btw ni kanske inte fattar någonting nu när jag helt plötsligt är tillbaka och med en ny header, jag kände väl att det var dags för en förendring här på bloggen helt enkelt. Det blir också roligare att blogga när man har enegin vilket jag har nu!

Likes

Comments

Postad i: resa, vardag

Sitter och kollar på matchen som är på gång just nu, hejar såklart på Frölunda. I dag har jag åkt skidor nästan hela dan, rättare sagt eftermiddagen då jag vaknade kl 10.40 vilket är mycket sent enligt mig. För er som undrar bor jag i hundfjället när jag är i Sälen, vi har en stuga där som vi semestrar i ungefär 1 gång per år. Det har vart fint värdet om man bortser från lite hagel då. Puss

Likes

Comments

Postad i: vardag

Det som har hänt är inte okej! Sverige som alltid har varit så neutralt och säkert. Nu är det inte det längre och det kommer antagligen inte vara det på en mycket lång tid framöver... Jag är så ledsen för att det här har hänt och tycker att det är fel att det händer. Dem som blivit drabbade har dött och fått svåra skador ska det fortsätta så här?

Likes

Comments

Postad i: inspo, mode
Soon on my feet

Likes

Comments

Postad i: mat

I dag har jag haft en kort dag med konsert på morgonen och svenska på eftermiddagen. Jätte skönt och morgondagen är också mycket kort vilket är bäst! Såg ni Parneviks igår? Bästa jag vet, höjdpunkten på veckan för mig haha. I dag testade jag Magnums nya glass "double raspberry", den vad så sjukt god och mycket prisvärd! Det finns ju tre olika smaker och jag vill testa alla haha, men det tar nog inte lång tid tills jag testar nästa smak om jag känner mig själv rätt!

  • Filed under: mat

Likes

Comments

Postad i: mat, mode, vardag

Igår var jag och min bästa kompis samt min syster på taco bar vilket lätt har gått och blivit min favorit resturang. Det är ett jätte mysigt ställe som ligger i en gränd på Kungsgatan. Jag tog enchilada med kyckling vilken var så himla gott.

Vi kollade runt lite men jag hittade ingenting, eller nu ljög jag lite för jag hittade massor av saker men man kan inte köpa allt. Jag hittade bland annans den här, vad tycker ni om den? Den är lite speciell men jag älskar hur den sitter på och jag tycker att den är jätte snygg.

Likes

Comments