Postad i: mode

Jag älskar gossip girl och Serenas stil är goals så här är lite insperation inför olika looks. Den första, längst upp till vänster är min favorit. Även hår looken på bild 2 är hel underbar. Just nu letar jag efter kjolar med färger och kjolen på den 6te bilden är min insperation. Tycker att den är jätte snygg, speciellt med paljetterna. Jag älskar glitter och det bär hon ofta i gossip girl.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • Filed under: mode

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: mode

Jag måste säga att jag inte älskar erdems nya kollektion hos H&M men denna matchande suiten bestående av kavaj och kjol i ett spräkligt, rutigt material är snyggt. Gult är även ett stort plus då jag älskar att bära färger, svart är alltid en "go to" och väldigt tråkig enligt mig. Fransarna ger en snygg touch och knappana på kavajen. De rutiga mönstert är så populärt nu och finns i alla affärer i olika plagg och tyger. Vad tycker ni och den rutiga trenden? Väskan nedan fångade även mina ögon eftersom den är en bra stolek och har fina detaljer. Mönstret i lädret är mycket snyggt och gör att den ser dyrare ut vilket aldrig är något dåligt enlig mig.

Jag älskar när H&M säljer kollektioner av olika märken som detta t.ex, mina favoriter är Balmain och Kenzo som har varit dem 2 senaste åren. Innan dess kommer jag inte ihåg var som har varit eller om det ens har varit något då. 

  • Filed under: mode

Likes

Comments

Contains affiliate links Postad i: mode

Har köpt en ny stickad tröja på gina tricot i en grön härlig höstig färg och nu tar jag ut olika outfits till denna. Den är gjord av 100% polyester med en mycket len yta vilket gör att den inte blir stickig alls och mycket bekväm att ha på sig. Dessutom passar denna mörkgröna färg till svarta, blåa och gråa jeans. Speciellt tror jag att ett par gråa jeans skulle ta fram färgen i tröjan. Skinnjacka är fortfarande modernt även om det snart är vinter ute och den är skit snygg att matcha till stickade tröjor. Samt dessa rutiga byxor som finns i bokstavligen alla klädbutiker just nu. Till sist har vi ett par svarta klackade skor som har perfect längd på klacken inför hösten i vardagen.

  • Filed under: mode

Likes

Comments