Vaknade upp hur trött som helst idag! Gick ut en sväng med nicco och tänkte att jag skiter i gymmet idag. Men ibland blir man förvånad över sig själv, åkte dit ändå haha. Så nu har jag käkat rester från igår. Ska ta mig mot solariet snart, behöver lite färg!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tacos med mig själv efter gym och lek med nicco, skööönt att vara ledig!

Likes

Comments

Måndag igen då! Har haft en mysig helg, varit i Hjo och umgåtts med familjen. Kalas, mello, billetande och bara göttar mig! Nu ligger jag i soffan och kikar på malou, jag och nicco va ute på en långis och har ätit frukost.

Idag vet jag inte vad som händer, är ledig tills torsdag som de ser ut!

Likes

Comments

Åt så god mat förut, köttet minns ja inte ens vad de är för något haha men gott var de. Och morötter paprika och lök i ugnen och så gjorde jag till och med egen vitlökssås! Wifey idag haha, superenkelt men väldigt muumsigt.

Likes

Comments

Vaknade upp, gick ut med nicco, åt lite frukost, gick ut med nicco igen. Sen har de fortsatt så haha, lagade mat och legat och kollat på tv.

Inte sådär jättehändelserik dag hittils och antar att det fortsätter i samma spår haha.

Likes

Comments

Ligger just nu i soffan efter en supermysig dag! Är helt slut dock, man blir trött av att shoppa haha. Jag och Evelina var i Jönköping i alla fall. Kollade affärer och åt lunch. Fick med mig några saker hem äntligen! Stort behov av kläder så det känns bra.

Likes

Comments

Haft en bra dag, lugn morgon/förmiddag. Sen har jag och Evelina vart runt på stan, rusta och ja lite här och var. Nu glor jag farmen!

Likes

Comments

Fredagsfrukost med eve 😻

Likes

Comments

Jag och nicco åkte upp till berget imorse. Va väldigt tveksam för de blåste så mycket men tog en chansning haha. Så de blev några km i skogen och nu har jag nyss ätit frukost!

Har sen i söndags tagit tag lite mer i livet och börjat äta lite bättre. Har gått upp så otroligt mycket i vikt sen jag slutade träna och äta rätt så de är verkligen på tiden. Så frukosten blev precis som förr, bra att de är nyttigt och såå gott!

Likes

Comments

Är rätt trött konstigt nog, ligger och väntar på att farmen ska börja och sen mästerkocken haha. Är säkert en av få i min ålder som tycker de är kul? Kanske är för man älskar mat så mycket, haha.

Likes

Comments