Citerar i rubriken Prins Daniel ur hans något nervösa tal till Viktoria på deras bröllopsdag. Samma citering använde sig brudens bror av under sitt tal på det bröllop som jag i helgen fick äran att medverka på. Resten av talet var dessutom så bra så att gästerna var mållösa i en sisådär tjugo minuter efteråt. Mållösa var vi också av den kärlek som flödade mellan brud och brudgum, den ofantligt vackra värmlandsmiljön de valt ut för sin stora dag, den gudomliga maten och de sköna sängarna på Selma Spa (dit vi åkte, svettiga från dansen, runt klockan 4 på lördagsnatten). Helgen var fylld av återseenden och varma leenden delade mellan både nyfunna och gamla bekantskaper. Det är bra härligt med festliga tillställningar då man får följa sina vänners livsresor, förstå vart de kommer ifrån, samt med hopp och förundran fundera över vad som komma skall.

Helgen får fem av fem baguetter.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Denna veckan befinner jag mig i Göteborg. Förra veckan levde jag och frodades i Paris. Det är ett spännande liv, om än något omtumlande. Livet blir liksom inte alltid som man tänkt sig. Ibland blir det bättre, ibland blir det sämre. För det kommer finnas dagar då croissanterna aldrig smakat bättre, och så kommer det finnas tillfällen då räk-mackan aldrig känts längre bort. Det är det fina med livet tycker jag. Och många gånger handlar ju livet helt enkelt om att kunna surfa på livsvågen på bästa sitt utefter sina egna förutsättningar och förmågor.

Och livet som deltidsboende i kärlekens stad Paris kommer förmodligen ge mig nya erfarenheter och upptäckter. Saker som jag helt klart kommer tycka är värda att dokumentera. Och är det något jag märkt då jag under några års tid enbart skrivit i det dolda, så är det att dagboksinläggen tenderar att bli färre än blogginläggen. Så därav har jag nu skapat mig detta forum. För att på ett mycket anspråkslöst vis ha ett ställe där jag kan skriva av mig kring mina äventyr, mina inre tankar samt både obehagliga och mindre obehagliga stunder. Vill du läsa vad jag skriver om, så är ju detta helt klart "the Place to be".
(mina franska läsare får hålla tillgodo en smula. jag är inte riktigt där spräkmässigt ännu).
/J

Likes

Comments

Instagram@julialysen