Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vakna 8.10 imorse när jag börja 8.20. Eller ska jag va helt ärligt vakna jag 7.06 men det gick inte för sig för var i princip medvetslös. Så stängde av snoozen och visste mycket väl att nästa gång jag vaknade skulle jag vakna alldeles försent. Sjukanmälde mig direkt, det var inte läge att hastigt slänga på sig kläder och rusa. Kände mig också allmänt ofräsch med påsar under ögonen och inga ögonbryn, äckligt hår och knappt några lösögonfransar kvar:( man blir så beroende. Har haft mina i 46 dagar nu och har fortfarande kvar några men majoriteten har lossnat. Tycker dock det är så värt om man inte har långa svarta ögonfransar naturligt. Har testat lösögonfransar som man sätter på varje dag men det blir inte alls samma effekt och vem fan pallar sätta på sig de varje morgon. Kan också vara att jag suger på det, "hörnens" flikar lossnar hela tiden och det är svinjobbigt. Det är så mycket enklare och bara vakna och bassminka sig och sen är man klar. När mitt barnbidrag kommer ska jag direkt gå och fylla på. Måste även köpa en ny Saint Tropez, min är slut hahah tragiskt. I am so fake even Barbie is jealous. Men hursomhelst så har jag idag läst 30 sidor högläsning med mig själv ur Jonas Gardells bok "en komikers uppväxt" som vi måste läst ut tills onsdag. No hate Jonas Gardell men din bok suger. Det var hemskt vad alla ska skriva böcker hela tiden. Snart ger väl Nicole Falciani sig på att skriva en bok också hahaha skulle spytt.

Resterande dagen har jag bara ätit dushat och valt gymnasium eftersom idag var sista dagen och fan i helvete kom på att jag måste anmäla mig till Romme nu!!! Sista dagen och aldrig att jag missar romme. Hörs

Likes

Comments

Eftersom jag inte äter sushi så tar jag alltid Yakuniku och Raw har den bästa yakunikin jag testat!!

Likes

Comments

Holy shit insåg just i skrivande stund att imorgon måste jag ha skickat in min gymnasieansökan. Förra terminen längtade jag efter att lämna franska och börja i en ny skola men nu inser jag att jag vill gå kvar i samma skola med samma människor föralltid. Jag är så rädd att jag ska tappa kontakten med alla de jag umgås med nu. Tror tyvärr att det är lätt hänt att man glider ifrån varandra... Jag Andrea och Tilde har så länge jag kunnat minnas gått i samma klass, det kommer bara kännas så konstigt att gå till skolan varje dag och inte se deras ansikten. Jag vet inte ens vart jag vill gå, jag kommer ha Nacka som första val men jag är inte ens säker på att jag kommer in där och jag kommer inte på vart annars jag vill gå. Jag har släkat så jävla mycket denna termin så finns inte på världskartan att jag kommer in på Hum linjen ens på Franska. Kanske är tur det, verkar vara en förjävla tråkig linje.

Hursomhelst så har jag spenderat min alla hjärtans dag i hallen och på sjukhuset. Lilla mamma har fått njursten och urinvägsinfektion så hon ligger inne på St-Görans och väntar på att operera sig. Det kommer bli bra sen som tur är men det är bara så tomt när inte mamma är hemma och det är jobbigt och se henne må dåligt. Vet inte hur länge hon stannar, iallafall inatt och förmodligen natten efter det.

Har så mycket tills nästa vecka, har So prov på ons och har absolut ingen koll på vad vi ens pratar om. Går och lägger mig så sent så ligger alltid och sover på lektionerna. Kanske ska vara sjuk imorgon så jag sparar en dag som jag kan plugga på. Hörs!!

Likes

Comments

Igår var jag hos Tilde som fyller år idag btw, GRATTIS TILDE!! de var maskeradfest men det ända som hänger i min garderob är svarta begravningskläder. Så jag kom dit jätte tråkig, sen fick jag dock låna Tildes Wildcats cheerleading kläder men jag bytte tillbaka till mina svarta änkan kläder av någon andledning. Hursomhelst det var sköna människor och turligt nog hade Tilde köpt massa frysta granatäpplekärnor som hon inte tyckte om så jag åt 2 paket, mums. Nu är jag efter att ha sprungit som Forest Gump för att hinna med tunnelbanan som gick 2 min tidigt?? påväg till träningen med en rökstinkande jacka och har inte ätit frukost heller så hade planerat att handla något på Hemköp men har ju det lilla problemet att jag inte har pengar så tänkte sno av Linn men hon har gömt hennes pengar, fick slutligen öppna upp yukeboxen i hallen och ta de 20 enkronorna som låg där. Det är btw alla hjärtans dag så vakna upp med att min lillesyster kom med jordgubbar och geléhallon, de var väl gulligt. Har även alla hjärtans dag tema på träningen, är osatsig as usual. Nu ska jag träna så vi hörs lite senare

Likes

Comments

Jag Ella Issa och Carmen bestämde oss för att köpa lite godis sen gå ut till vasa och stunta lite och trotsa kylan. Vi hittade en spot med solljus som vi hängde på, folk blir ju så väldans imponerade och står och fotar och har sig hahah. Hängde alltid i Vasa back in old days med alla mina kompanjoner, de var tider det. När alla satt på fotbollsplanen drack en cider, välte fotbollsmålen och tyckte vi var hur balla som helst. Hur som helst så drog de och sen kom våra gäster som nu med min familj går till laserfortet. Går??? Det lät inte kul alls så jag skulle ta tunnelbanan så skulle vi mötas där. Är säker på att jag kommer komma försent också, de som känner mig vet att jag är en riktig tidsoptimist. Denna vecka har jag inte kommit i tid på morgonen en ända gång, inte ens när jag har sovmorgon. Har för den delen inte gjort en ända läxa men vad gör det om 100 år. Jag lever i nuet.

Likes

Comments

Nu står vi här i köket och försöker oss på banan pannkakor, blev faktiskt hyfsat bra men dock har min odåga till lillesyster ätit upp big-pack glasspaketet. Dagens planer är iallafall att gå till laserfortet med familjen och gäster. Sen ikväll ska jag på maskeradfest så det ska bli skoj vet dock inte vad jag ska va och är lite ute i sista sekund men dedär löser sig

Likes

Comments

Hallå i stugan! Det blev en liten trend nu att blogga så känner att jag kan testa haka på den ett tag. Tänkte ett tag skaffa youtube men insåg att det inte var någon idé alls eftersom jag inte har någon aning om vad jag pratar om. Blir också så sjukt obekväm så jag sitter där och voicecrackar och vrider och vänder på mig. Så no kanske i nästa liv. Hur som helst startade jag iallafall en blogg, mina vardagar är ju inte så jätte intressant to be honest. Jag tränar, går hem, äter frysta granatäpplekärnor(har ni inte smakat dom så gör det) pluggar dessvärre inte vilket visar sig på mina 237.5 poäng </3 Gillar och reta min lillesyster Linn som btw klippt pannlugg hahaha ännu än andledning till att reta henne. Igår var jag iallafall på lagkväll, vi var på laserdome och är det något jag kan då är det fan laserdome. Jag är FARLIG därute på plan, jag känner till alla små basläger och kryphål, jag kör på attack istället för försvar. Självfallet vann jag och mitt lag. Sen gick vi till Jensen bofhouse och to be honest är jag inte så stort fan av jensens. Inte så jätte gott men samtidigt kostar liksom salladsbuffé 110 spänn, hur har de mage, de får man liksom en prime burger för känner jag. Sen följde några gäris med mig hem och sov så nu ska vi göra iordning lite frukost.

Likes

Comments