Jag har faktiskt blivit mer ekonomisk sedan jag slutade jobba. Jag är inne i rätt tänk nu. Att vara ekonomisk betyder inte snål eller tråkig. Man kan tillexempel bjuda hem kompisar på fika istället för att gå ut och fika. Har börjat sälja kläder också. Har så galet mkt och oanvända kläder. In på Tradera och haffa den här guldklimpen ifrån Massimo Dutti- helt oanvänd!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Våfflor i skogen, skogsmullestyle

I helgen så umgicks jag jättemycket med familj och släkt. Det var hur gött som helst. Jag kan ofta känna att jag alltid måste hitta på saker på helger, jag kan inte "bara" hänga med familjen. Men jo den här helgen var mysig för vi åt god mat och umgicks. Så avslappnat.

Likes

Comments

Åh jag är så redo för lov. Känns så gött med ett avbrott. En paus i livet i princip. Den kunde inte komma mer läglig. Paus ifrån plugg och paus ifrån träning. Det blir lite egenträning dock, vem kan motstå liksom? Spa och fota fina byggnader. Och så häng. Underbart häng.JAG ÄR REDO!

Bild ifrån Palmhuset. Hade en förträfflig helg med min kära vän. Visade henne detta huset för hon diggar växthus och så. Sådana som henne växer inte på träd.

Likes

Comments

Har fått en ny medicin. Eller ny. Jag tar aldrig medicin. Jag är emot medicin. Jag vill att min kropp ska hantera allt och att jag skall hjälpa den att hjälpa mig. Men när man ringer doktorn för att man inte mår kalas och berättar att man inte mår kalas så får man medicin. Kom på mig själv nästintill börja förneka att det är nog inte så farligt ändå. "Men du sa ju..." Ja jag kanske är lite Shizo också. Nä skämt å sido. Man ska inte skämta om det. Att hosta så det gör ont i hela kroppen i 4 veckor är inte kul. Nä. Ändå tränar jag fullt ut. Hur dum är jag egentligen? Ja. Det vet jag inte. Jag vet att jag varit förkyld så länge att hoppet om att bli av med förkylningen försvunnit. Första veckan var det huskurer. Ät ingefära. Drick alla vitaminer du kan blanda i en mixer. Ät halstabletter. Drick te. Nä usch vet du hur obehagligt det är att dricka 10 koppar te om dagen?

Likes

Comments

Wawawo vilken fullspäckad vecka jag haft. 4 dagar fullproppade med plugg, jobb och träning och nu är det dags för 3 lediga dagar. Vilken lyx! Det kanske är så man ska leva? Köra fullt ös nästan medvetslös i 4 dagar och sen ha 3 softa. Jag vet inte, vi får se när verkligheten kommer ikapp så att säga.

Min vardag har blivit ca 80 % engelskspråkig känns det som (alla kurser sker på ingles) så det känns nästan konstigt att åka till London imorgon. Ännu mer engelska? Tur nog så gillar jag ju det. Hamna i en knäpp situation på träningen idag när jag fick en fråga på engelska av en engelsktalande där jag häver ur mig ett svar på bred göteborgsk svengelska. Varför då? Ja jag fattade inte heller, jag pratar ju engelska varje dag. Akademisk fucking engelska. Kan det ha att göra med oväntade situationer kanske?

To be continued hur det kommer att gå i London i helgen. Dem ska tända julbelysningen i Notting Hill på lördag. Taggar julen redan, jag brukar inte vara en sån "tagga hela november fram med julpynt och ha julsånger som rington" men i år. Då kommer det bli den bästa julen på många år.

Likes

Comments

Idag börjar ett nytt kapitel i mitt liv, eller mitt andra kapitel i min nya bok. Tyvärr hamnar inte kapitlen i ordning men men. Jag ska göra entré i en helt ny värld i veckan. I ett sammanhang jag känner mig riktigt stolt att göra entré i. Redan? Vem kunde tro det? Jag ska bli en bank-woman. Hur coolt är inte det? 

Likes

Comments

Prova te med ingefära. Så stark effekt att du inte ens känner din hals längre. ☕️💁🏼

Likes

Comments

En go helg med Haga-häng, Linné-häng & Utby-häng.

Det är knäppt att komma "hem" till sitt gamla område man bodde under 18 år med någon som inte fanns i ens liv då. "Det här är mitt hus" säger jag fortfarande dock var det fyra år sedan jag satte min fot i "mitt" hus. Det känns fortfarande som en kärlek jag aldrig kommer släppa till Utby men tiden har sin gång och det område jag växte upp i och det nätverket jag rörde mig är inte där längre. Men det känns alltid fint att komma tillbaka.

Ville visa en fin utsiktsplats i Göteborg nära Haga men vi hamnade precis i ett superorganiserat frieri. Fyrverkerier och alla deras vänner på plats. Tänk om hon säger nej och kompisarna inte hör och börjar skjuta fyrverkerierna ändå? Hursomhelst såg vi fina fyrverkerier därifrån.

Sist men inte minst. Känner ni er redigt bekväma med någon och vill käka något redigt gott. Texas Longhorn Linné levererar.

Likes

Comments

Här tänkte jag upploada när jag sjunger Heroes. Gick inte så bra. Jag går mest runt och wailar här hemma. Men fan va kul det är att sjunga. Fick i helgen höra att jag har en sångröst, för andra gången i mitt liv. Ja ni hör ju själva hur pålitligt påståendet att jag kan sjunga är.
Sångerska Skådespelerska
min flickdröm.

Hur som helst, helt sjukt bra jobbat Måns! Körde armen när han fångar in ljuset och släpper iväg det åt andra hållet under numret i vardagsrummet. Min tredje flickdröm som liten var ju att vara bakgrundsdansare på Melodifestivalen. Tror jag hade haft mer talang för det än sången.

Likes

Comments