Idag fick jag äntligen mina baddräkter från NA-KD, blev lite orolig att jag inte skulle hinna få dem innan vi åker. Det som är bra med just dessa baddräkterna är att materialet är gjort så att man kan använda dem som både body och  baddräkt. 

Om även du känner dig sugen på en baddräkt/body så kan du trycka på plagget så tar den dig till länken.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag en mysig måndag morgon med mitt hjärta, precis som en måndag morgon ska vara. På morgonen beställde vi lite kläder tills vi ska åka utomlands. Jag beställde bland annat en bh från NA-KD som jag velat ha ett bra tag men aldrig funnits i min storlek. Jag beställde även en svart bikini från Nelly, så det var verkligen behövliga grejer. Min pojkvän Isac beställde även ett par badbyxor som också kan vara bra att ha.

Om fyra dagar så åker vi nämligen utomlands till Zakynthos i Grekland, ska bli en riktigt rolig upplevelse .Jag har faktiskt aldrig varit i Grekland men de har alltid varit ett ställe jag har velat åka till. Framförallt när man har hört om de fina stränderna och de havsblåa haven. Vi åker inte själva utan vi ska åka med min syster och två andra kompisar. Vi har tänkt att resan ska bli en festresa med även mycket bad, sol och mys.

Detta är som sagt mitt första inlägg här på bloggen så kanske inte blev helt felfritt. Mitt syfte med bloggen är att jag ska dela med mig av mitt vardagsliv och mina upplevelser som en slags dagbok och även kunna inspirera dig som läser detta. Hoppas vi ses i nästa

puss

Likes

Comments