Hej godingar

Min kväll igår bestod av förfest hos Lisa med min vän Ebba och min syster och hennes kompisar. Vi hade en väldigt mysig och rolig förfest som sedan ledde till att vi skulle ut på krogen. Det blev tyvärr inte riktigt som vi hade tänkt oss, då det blev väldigt mycket trassel och telefonsamtal som slutade med att vi var tvungna att åka hem. Vad är det man säger förfesten är alltid roligast;)

Kram!

Likes

Comments

Hej Fina

Som ni vet så var det alla hjärtans dag igår, som jag hoppas ingen har missat. Jag hade en underbar dag med Isac och fick många fina gåvor. Jag fick både rosor och jättefina örhängen från Jolina som jag verkligen är in love with. Vi var även på Hell´s burger och åt en jättegod middag. Efter det åkte vi hem och tog ett glas vin och bara myste.

Jag hoppas att ni har haft en jättebra alla hjärtans dag och fått mycket kärlek. Kram

Likes

Comments

Dagen igår bestod av en heldag firande för min lillasyster, då vi var ute på ett och annat äventyr. På kvällen köpte vi med det vi i familjen gillar allra mest nämligen sushi och som ni kanske märker så är laxen en höjdare hehe. Det blev tyvärr ingen sen kväll för mig igår, på grund av att jag skulle upp klockan 06.00 och jobba idag.

Likes

Comments

Hej, hoppas ni har det bra!

Igår var det hjärtas födelsedag, då han fyllde 19 år. På kvällen var han bara min och vi firade hans dag hyfsat enkelt med jordgubbar, vin och paket på sängen. Det var väldigt mysigt och något man borde göra oftare för att hålla romantiken uppe.

kram


Likes

Comments

Hej fina, här är lite bilder från gårdagen. Tyvärr blev det bara bilder från förfesten, så som det brukar bli haha. Kram på er

Likes

Comments

Äntligen har jag gått på lovet som man längtat efter, även fast det bara är drygt en vecka. Vi tog vårt lov redan idag då vi bara gick en halv dag i skolan, på grund av att andra halvan av dagen bestod av utvecklingssamtal. Imorgon är det samtal hela dagen och därför går vi inte i skolan mer denna veckan. Kommer försöka uppdatera en hel del från vad jag gör på lovet.

Nu har jag lite smått bråttom eftersom att jag ska iväg på förfest om drygt 45 minuter och sitter med en handduk i sängen och inte börjat göra mig iordning än. Ha det bäst

Kram

Likes

Comments

Hej fina!

Min dag har inte varit roligare än att jag kom hem från skolan vid cirka halv 5 och därefter kröp jag ner i sängen och försökte ta tag i mina studier. Som vanligt behövde jag något gott att smaska på, så gjorde en väldigt enkel och hyfsat nyttig mellis. kram på er


Likes

Comments

Hej på er!

Är det inte det bästa som finns att få sluta tidigt en fredag och där med få fira in helgen. Idag har det varit en sådan dag för mig då jag slutade klockan 1 pågrund av inställda lektioner. Efter skolan så tog jag en fika på Viskan med min fina vän Ebba, vi snackade som vanligt om allt och inget och bara hade allmänt mysigt.

Nu är jag hos pojkvännen min och vi ska snart börja laga vår kvällsmat. Ha det bra, kram


Likes

Comments

Igår var vi som sagt och firade vår Tilda på Pinchos. Det var väldigt mysigt och kul att få komma ut mitt i veckan, vilket man inte gör så ofta. Själv längtar jag väldigt mycket tills jag fyller 18 år, men får fortsätta drömma tills sommaren kommer då det är min tur. Det jag längtar allra mest till är bland annat att ta körkort, gå ut på krogen men även att få bestämma mer själv och ta eget ansvar, utan sina föräldrar som tjatar lite smått på en ;).

Kram

Likes

Comments

En mysig sovmorgon och en väldigt behövlig sådan. Jag älskar att sova ut och sedan fixa mig i lugn och ro, vilket inte brukar ske så ofta.

Ikväll ska nämligen jag och mina vänner ut på Pinchos och fira vår 18 åriga tjej som fyller år idag.

Likes

Comments