Jag tycker det är väldigt viktigt med de små detaljerna så att hemmet ser mer elegant och även hemtrevligt ut. Här är några små detaljer som vi har i hemmet som gör att det ser mer elegant ut.

Idag på morgonen har jag bara haft en lugn morgon och kunnat sova ut. Snart ska jag nämligen göra mig iordning till en Halloweenfest. Denna kvällen tänkte jag inte vara en skolflicka utan en djävul men rätt svårt då jag inte har några röda kläder men får bli svarta med mycket sår och horn.

Kram

Likes

Comments


Idag hade jag och Ebba lite höstmys på Tugg. Det är sjukt hur längesedan jag var där det måste varit närmare ett år sedan. Vi fick verkligen slåss för att få en plats på tugg eftersom att det är ett sånt populärt ställe dock förståligt då det är sjukt gott och inredningen är såå mysig, så man fick verkligen den där höstkänsla man vill ha.

Hoppas ni har det bra

Likes

Comments

Från helgens Halloweenfest!

Likes

Comments

Hej på er!

Har nyligen kommit hem från jobbet och tänkte varför inte fortsätta att blogga igen. Har länge varit sugen på att börja igen men det har aldrig blivit av eftersom att jag inte har hunnit eller haft orken. Eftersom att vi har höstlov nu så tänkte jag att det passar väldigt bra att få upp en början på bloggen då jag har lov och mer tid. Min tanke innan jag slutade var att jag skulle lägga ut en massa underbara bilder undertiden som jag var i Grekland men eftersom att vi inte hade så superbra internet på hotellet så blev det aldrig av att jag bloggade någonting alls. Så nu istället tänkte jag lägga ut bilder från resan i ett annat inlägg i veckan och mycket mer andra roliga saker så att jag kommer igång igen.


Kram

Likes

Comments

Idag fick jag äntligen mina baddräkter från NA-KD, blev lite orolig att jag inte skulle hinna få dem innan vi åker. Det som är bra med just dessa baddräkterna är att materialet är gjort så att man kan använda dem som både body och  baddräkt. 

Om även du känner dig sugen på en baddräkt/body så kan du trycka på plagget så tar den dig till länken.

Likes

Comments

Hej på er!

Idag hade jag en mysig måndag morgon med mitt hjärta, precis som en måndag morgon ska vara. På morgonen beställde vi lite kläder tills vi ska åka utomlands. Jag beställde bland annat en bh från NA-KD som jag velat ha ett bra tag men aldrig funnits i min storlek. Jag beställde även en svart bikini från Nelly, så det var verkligen behövliga grejer. Min pojkvän Isac beställde även ett par badbyxor som också kan vara bra att ha.

Om fyra dagar så åker vi nämligen utomlands till Zakynthos i Grekland, ska bli en riktigt rolig upplevelse .Jag har faktiskt aldrig varit i Grekland men de har alltid varit ett ställe jag har velat åka till. Framförallt när man har hört om de fina stränderna och de havsblåa haven. Vi åker inte själva utan vi ska åka med min syster och två andra kompisar. Vi har tänkt att resan ska bli en festresa med även mycket bad, sol och mys.

Detta är som sagt mitt första inlägg här på bloggen så kanske inte blev helt felfritt. Mitt syfte med bloggen är att jag ska dela med mig av mitt vardagsliv och mina upplevelser som en slags dagbok och även kunna inspirera dig som läser detta. Hoppas vi ses i nästa

puss

Likes

Comments