Header

Imorse startade jag dagen med intervaller i världens längsta uppförsbacke😪 riktigt jobbigt men supppppeer skönt nu efteråt! Jag har även hunnit med en gofrulle och ska snart bege mig till gymmet!
Hade nästan glömt bort hut underbart det är med morgonträning😍🙏🏼
Ha en bra måndag! Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår träffades vi några tjejer för att umgås och dricka lite goda drinkar! En välbehövlig kväll kan jag säga! Att få umgås dessa fina tjejer är guld värt💓

Likes

Comments

Hej bloggisen och alla underbara läsare! Har inte skrivit på ett tag.. men så är det ibland, livet tar över och andra saker kommer emellan!

Jag har börjat träna igen efter ett uppehålla på 3 veckor.. motivationen börjar sakta komma tillbaka och även glädjen till träning! Min helg kommer bli helt lugn, jag ska träffa lite vänner ikväll och vi får se vad kvällen har att bjuda på. Hoppas eran valborgshelg blir awesome! Pussss

Likes

Comments

Hej älsklingar!
Har ni haft en bra onsdag? Jag har haft en sån tråkig dag.. har inte haft ork till någonting! Min dag har typ bestått av ätande och seriekollande.. (låter typ helt dröm ju) haha men nej! Det har varit så himla rastlöst och tråkigt! Och jag kan inte träna heller för jag har ont i halsen så jag försöker göra allt för att inte bli sjuk!!

Likes

Comments

......ni kanske inte visste om mig!

1. Jag är sjukt höjdrädd!
Enda sen jag varit väldigt liten så har jag haft en konstig känsla i kroppen så fort jag är på lite högre platser, den känslan har dock bara förvärrats och jag blir att må sjukt dåligt av höga höjder! Även tanken kan göra mig skraj!

2. Jag går i sömnen.
Haha alltså ibland håller jag på att bli tokig! De kommer perioder i mitt liv då jag både går och pratar i sömnen väldigt mycket! Kan hända flera gånger i veckan, ibland flera gånger per natt.. det finns inte heller någon exakt förklaring till varför heller.. har ni nå tips vad felet kan vara?

3. Jag skrattar när jag blir nervös.
Det är faktiskt något jag börjar märka av själv mer och mer, och det funkar utmärkt att använda sig av skrattet för att komma ur en jobbig/nervös situation!

4. Träning är mitt liv.
Jag får helt ärligt ångest om jag inte rör på mig! Träningen är en sån stor del av mitt liv och jag kan bli en riktig bitch om jag inte får träna haha! Men visst är de kul med träning?!

5. Jag är dålig på att få saker gjorda..
En bristande sak hos mig är att få saker gjorda! Speciellt när det kommer till saker som inte intresserar mig så mycket! (Skolarbeten och tråkiga saker typ) det kan ta väldigt lång tid att få dessa saker gjorda och de skapar en stressande oro inom mig.. MEN jag har och ska bättra mig! Så jag är på god väg framåt!


Där har ni 5 saker ni kanske inte visste om mig, de finns såklart fler saker jag gärna delar med mig av men det får bli i ett annat inlägg! Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

Blev ni lurade igår? Jag blev lurad hela tiden.. haha! Jag hade noll koll på att det var 1 april! Jag försökte dock lura tillbaka litegrann men ingen gick på mins försök! Men men!
Att det är april gör mig så himla glad! Jag brukar inte längta bort dagar/månader men jag längtar så fruktansvärt till maj! Hela mitt liv kommer börja när den månaden startar! Haha nejdå men jag har så mycket roliga saker inplanerat i maj! I will tell you about it later!

Likes

Comments

Jag har haft så himla tråkiga dagar de senaste, massa plugg och ingen ork! Och dessutom absolut ingenting att blogga om.. jo visst jag har tränat, ätit och sovit men de är ju inte speciellt kul att läsa om! Jag har inga planer framöver och inte speciellt mycket att se framemot nu inom snar framtid.. det vore kul om ni kunde ge mig några tips? Vad vill ni att jag skriver om? Vad vill ni veta?! ❤

Likes

Comments

Min helg har varit toppen!
I fredags åkte vi till Örebro, åt på Pinchos och sen gick vi ut på Ritz där älsklingen skulle spela! Det var sjukt bra och jag har nog aldrig haft så ont i kroppen efter allt dansande! Vi försökte som alla andra att ta oss längst fram men alla blev helt crazy när han väl började spela så för att inte bli nedtrampande gick vi lite längre bak!
Kvällen var suverän och jag har alltid så kul med dessa tjejer! Guld värda är dem!❤

Lördagen blev bli relativt lugn, jag och mamma tog en sväng till Ludvika på förmiddagen för några ärenden! Eftermiddagen spenderade jag i sängen med en påse naturgodis! Cravings Delux!😅 senare på kvällen hängde jag med Emil och några andra vänner, dem drack men jag var alldeles för trött för att partaja ännu en dag så jag skjutsade runt på dem istället! Dock blev kvällen/natten väldigt lång eftersom jag va hemma 07.00 imorse... haha!
Så nu sitter jag här i soffan 15.40 nyvaken och helt slut haha! Jag kommer nog troligtvis spendera resten av dagen i sängen med massa gotti och seriekollande!

Hoppas eran helg har varit bra! Puss så hörs vi senare!😘

Likes

Comments