Idag hade jag som vanligt lektion på morgonen. Under lunch kunde man skriva upp sig på att få "massage" i 10 minuter i Tigers Den och jag som älskar massage var ju bara tvungen att anmäla mig. Jag hade tid någon timma innan träningen. Jag hade förstått det som att det skulle vara en massage fåtölj eller liknande då de kallade det för "massage chair". Men när jag kom dit så var det faktiskt riktiga massörer. Så det var väldigt nice. Fick till och med 10 min extra massage då de som hade tid efter inte dök upp.

Under kvällen hade vi ett återhämtnings pass i poolen som ska göra oss redo och fräscha inför morgondagens viktiga match, som vi för övrigt bara måste vinna!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alltså idag har det varit så kallt. Vädret ändras verkligen fort här, igår var det över 20 grader och idag var det bara 15 grader. Dock har jag ju längtat efter lite kallare väder, men var lite för rått idag. Så längtar faktiskt till slutet av veckan då det ska bli varmare igen.
Idag har varit en helt vanlig dag. Träningen vi hade under eftermiddagen gick jättebra och jag hoppas verkligen den känslan håller i sig tills onsdagens match.
Mina tränare är väldigt noga med att vi i laget håller en bra nivå i skolan. Så idag lämnade jag in en "progress report" från mina tränare till min lärare och fick då reda på att jag ligger på ett A i kursen. Även om jag bara kommer vara här i ett år och betygen inte kommer spela någon som helst roll när jag kommer hem, så är det ändå så roligt när det går så bra!!

Likes

Comments

Ännu en dag där jag mestadels tagit det lugnt. Det enda jag gjort är att börja på veckans kommande plugg och tvättat. Jaa, så roligt har jag haft det idag..
Imorgon är det skola igen. Det är så skönt för känner verkligen ingen måndagsångest alls, tycker mer det ska bli kul haha. Tror det beror på att jag inte behöver gå upp så väldans tidigt plus att jag inte har så mycket plugg och plugget jag väl får tycker jag bara är kul. Får hoppas detta håller i sig!

Har inte tagit några bilder den senaste tiden så idag får det bli en gammal bild på mig och födelsedagsbarnet.

Likes

Comments

Dagen startades med en 3h lång träning. Vi brukar vanligtvis bara ha 2h men den gick över tiden "lite". Under dagen tog jag en 2h lång nap. Den var ganska behövlig efter träningen. På kvällen åkte jag, Vanessa, Jessica och Bertha och åt på Texas Roadhouse. Efter middagen åkte vi till Gabe's som är en affär som säljer gammal skit haha. Nej, men de säljer gamla varor från olika märken och affärer till lägre priser. Kanske låter nice, men jag kan lova er att det är det inte. Jag lyckades i alla fall hitta en Adidas väska som jag tänkt ha när vi åker iväg på matcher, ett par mjukisbyxor och tvättmedel.

Likes

Comments

Idag under dagen har jag inte gjort så jättemycket förutom att träna. Under kvällen blev det en spontan trip till köpcentret. Blev ingen shopping för min del då vi mest runt och kollade på halloween grejer. Efteråt åkte vi och åt på IHOP som är en pannkaksrestaurang. Dock var jag inte så sugen på pannkakor så tog en avokado-wrap istället. När jag nästan ätit klart insåg jag att det inte var någon avokado i wrapen... Men men, den var god ändå.

Likes

Comments

Idag har varit en helt vanlig dag. Hade lektion imorse som jag egentligen knappt hade behövt vara på. Men jag tog vara på tiden och skrev klart en review, så nu har jag inget plugg på hela helgen vilket känns väldigt bra.
På eftermiddagen hade vi träning som vanligt. Under middagen var det ett event i matsalen där man kunde tävla om att vinna pengar. Kändes lite som Bingolotto, ni vet när man ringer in och ska välja olika nummer. Allt handlade bara om att ha tur. Jag själv var inte med och tävlade men det var flera i mitt lag som gick upp och vissa hade till och med turen att vinna lite pengar.

Likes

Comments

Idag var träningen inställd på grund av att planerna var för blöta att träna på efter allt regn som kommit de senaste dagarna. Jag gick istället ut på en löptur. Var väldigt skönt, känns som det var så längesen jag bara sprang.
Utöver löpturen så har jag bara skrivit på min uppsats som skulle lämnas in idag. Förstår inte varför man alltid skriver som bäst timmarna innan inlämning...

Likes

Comments

Idag har det inte hänt så mycket. Jag hade lektion till klockan 11. Efteråt lånade jag en lagkamrats bil och åkte till banken för att ta ut pengar, men det gick inte då det var något som var sönder med automaten eller nått. Får helt enkelt försöka imorgon igen.

Istället för träning idag så kollade vi på killarna som hade match, som de för övrigt vann. Utöver detta så har jag pluggat då jag har ett grammatik quiz imorgon. Fick reda på mitt betyg, eller poäng rättare sagt, på min uppsats jag skrev förra veckan och jag fick 100 av 100!! Alltså högsta betyg?? Kan inte riktigt förstå det haha...
Denna veckans uppsats ska handla om en person som jag ser upp till och det får inte vara någon känd person utan det ska vara någon familjemedlem, coach eller liknande. Så vi får se vem jag väljer.

Likes

Comments

Som jag skrev igår så hade vi match idag. Blev tyvärr en förlust. Vi spelade väldigt bra, men hade bara en väldig otur. Det har regnat hela dagen idag också, så gräset var en enda stor lerpöl så det var lite svårspelat.

Bokat flygresan till Kalifornien idag också. Kändes så skönt att göra det, för nu kommer det ju verkligen bli av. Ska bli spännande att få fira Thanksgiving och se hur det är. Vi kommer vara där i 13 dagar, så förhoppningsvis kommer vi hinna med mycket!

Likes

Comments

Igår var det en parad här i Salem som vi deltog i. Vi fick godis som vi kastade till folket, eller det var väl främst till barnen, som stod längs med gatan. De som vann homecoming king och queen under fredagen fick åka på ett flak i paraden. Kändes verkligen så amerikanskt haha. Men det var en väldigt rolig upplevelse att få ta del av.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har varit väldigt trött efter gårdagen. En rolig nyhet är att jag troligen ska åka till Kalifornien över Thanksgiving. Tjejen som bjöd med mig heter Kaylee och hon är från Chino Hills vilket om jag förstått det rätt ska ligga ganska nära LA. Hon har i alla fall lovat mig att vi ska åka till Hollywood skylten haha. Nu får vi bara hoppas på att det blir av!!

Likes

Comments