Jag tänkte att vi kör en tema vecka. Den här veckan så kör vi 5 saker o sen i olika kategorier. Låter det som en bra idé? Så vi får lite snurr på det här så passar det kanske ganska bra! Idag så kör vi 5 saker jag stör mig på.

* Alla vet nog vad swefilmer är och känner nog till problemet när man ska klicka på något och så kommer alla jäkla reklam sidor upp. Och ibland vet jag inte vad det är. Ibland är det virus och ibland är det reklam men det är så himla jobbigt när man ska försöka komma in på någon bra film,men innan man har kommit till filmen har ju 58 andra sidor poppat upp.

* Diskmaskinen,det är inte det vanliga problemet när man måste plocka ur den utan för mig är det inte just att man måste plocka ur den utan ljudet när man plockar ur den. Jag själv tycker inte att det är särskilt obehagligt att dra fingrarna mot en griffeltavla men det obehaget som många känner då känner jag när jag plockar ur diskmaskinen och hör det ljudet,speciellt med besticken.

* Blåst och regn,både för att Lisa inte gillar något utav det så när det både blåser och regnar så är hon inte jätte rolig att rida. Och för att mitt hår blir som ett stort affro utav det. Mitt små hår eller bebishår blir jätte lockigt då och det går inte på något sätt att det platt igen. Det ända sättet är att duscha det men man kan ju inte var som helst ställa sig och duscha.

* Väder appar eller väderprognoser över huvudtaget. Det är aldrig någon idé att kolla på dem för de stämmer aldrig. Det kan stå att de ska vara kanske 14 grader och sedan står man där med tjock tröja och jeans och det är 20 grader varmt i stället. Och ännu värre är det när det bli kallare än vad det skulle. Nae,väderprognoser stämmer i princip aldrig så jag börjar ge upp att kolla på dem. Man blir dessutom bara deprimerad av att kolla när man ser att det ska vara svin kallt och regn mitt i sommaren.

* Blommor och växter. Jag tycker att det är jätte fint att ha levande växter på rummet men jag håller dem aldrig levande. Jag vet inte vad jag gör för fel,jag vattnar som man ska men ändå så lyckas jag alltid döda dem. Så nu har jag gett upp och pryder mina tomma ytor med plast blommor. Funkar bra de med!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ute och går nu med ridläger barn. En grupp har redan vart ute på uteritt så jag är nu inne på den sista. Första gruppen fick gå o högt gräs och här så har det regnar så jag är ganska blöt om mina ben men jag får ju springa så det lär nog torka snart. Sista dagen för den här gruppen idag så någon slags uppvisning blir det sen och efter det kommer min lovie hem💘

Likes

Comments

Hej på er!

Några dagar sedan nu men ursäkter finns om vanligt. Jag har denna vecka jobbat på dagridlägret på våran klubb. Lite som ett sommarjobb,tycker att det är jätte roligt att va där och hjälpa till med att ha teori,ta med barnen på uteritter och hjälpa dem med allt i stallet. Något utav det roligaste är när man kan lära de något som de inte kunde innan och sedan när man ser att dom verkligen lyssnade och lärde sig något nytt. Det är ju självklart väldigt lärorikt för mig också,jag har kärt mig jätte mycket den här veckan bara av att ha teori med vissa grupper. Jätte roligt verkligen!

Hopptränade igår,gick bra! Man ser verkligen när jag rider ordentligt och när jag gör det halv dant. När jag gör som jag ska så hoppar hon och då hoppar hon riktigt fint och det känns så enkelt medans när jag rider iväg henne eller inte har tillräckligt mycket is i magen så nitar hon ju eller så kommer vi ju lite nära. Men jag är nöjd med träningen i det stora hela. Det kändes bra på slutet och det är huvudsaken.

Red lektion för Sanna idag med fast idag dressyr. Red mycket sluta och öppna för att få koll på henne och så jag ska kunna känna själv vart jag har henne. Det var inte det lättaste och eftersom att jag red utan stigbyglar också så var det SKIT jobbigt också!! Men det är ju alltid bra att få lite bättre ben muskler. Det behövs ju så att jag klagar inte. Men ska verkligen fortsätta att jobba med framförallt slutan för det var riktigt svårt tyckte jag men det vra bra övningar vi gjorde och det vart bättre i slutet. Så när jag rider själv i veckorna så ska jag rida slutor och sedan fatta galopp ur det så ska jag nog få ordning på det! Alltid kul att ha något nytt att jobba med som man inte är så bra på!

Men nu ska jag ta en dusch skriva ner lite idéer till bloggen så jag kan få lite snurr på den här nu och sedan nanna kudden. Föresten vad tycker ni om den nya headern? Jag tycker att den vart jätte bra!

Likes

Comments

Bilen hem,inte så ovanligt i mitt liv att sitta i bilen men det är så det är när man bor en bit ifrån stallet.
Hoppträning idag,gick jätte bra! Så bra träning att få hoppa på tävlingshindrena och även att galoppera på banan. Den är så stor så man måste ju verkligen ställa om sig ifrån ridhuset. Och sen när vi går in så blir de trångt istället. Vilka problem alltså! Nae men de är jätte kul att va ute nu,det blir större yta och det krävs mer utav mig som ryttare. Men är riktigt nöjd med dagens träning. Hoppade banan som var i lördags i 110 klassen. Riktigt rolig banan och fick även öva på omhoppnigssvängarna. Var lite tittigare hinder,grindar,plankor osv och sen linjer,bågar och lite tajtare svängar. Kul kul! Men hon hoppade fint,när jag red ordentligt. Hon slog på 2 nitar men jag tar dem helt på mig själv. Hellre att hon nitar än att det blir jävligt fel.

Helt sinnes vad fort detta år har gått. Känns som att jag nyligen började 6:an och på torsdag sitter jag på bänkarna och bölar för att lämna klassen. Verkligen så tråkigt att vi splittras men ska ändå bli kul att lära känna nya människor men ändå. En person som alltid kommer finnas kvar i mitt liv är Alexandra💗 Hon är verkligen my one and only💕 Världens bästa människa o världens bästa vän💖

Fick reda på NP resultat och termins betyg i svenska idag och jag är sinnesjukt nöjd med mitt betyg. Trodde verkligen inte att det gick så bra för mig! Sjukt vad nöjd jag är,har i princip höjt mig i det mesta i år och det är jag väldigt nöjd med! Avslutade skol dagen med lite häng med klassen vid ån och glass,super mysigt💕

Nu hem och äta,duscha och bara ta det lugnt! Njuta av att mitt sommarlov som snart börjar och att vädret är så bra! Väldigt varmt idag så imorgon får det nog bli att ha shorts eller klänning på mig,premiär för i år!

Likes

Comments

God dag god dag💗
Sitter och väntar på bussen just nu. Slutade precis, dagen har varit rätt lugn. Vi fick reda på provsbetyget i NP och jag är relativt nöjd. Visst jag fick inget A men jag har iallafall höjt mig i matten och det är jag nöjd över. Var inte jätte nöjd förra året så att jag i år har höjt mig är ju en bit påvägen. Har fått bättre i de mesta ämnena så jag är riktigt nöjd med min insats i NP i år. Tur att jag har nästa omgång i nian,det tar verkligen på krafterna och det är väldigt stressande. Men det är ju 3 år kvar tills nästa så det är ju ett tag kvar.

Nu ska jag bege mig hem till Musse hund. Städa lite och bara ta det lugnt. Prov och sådant har ju i princip tagit slut nu när det närmar sig sommarlov. Har vi prov så är det oförberedda så då är det ju inget plugg.
Lisa får massage av bästa Susanne idag. Det hon gör är verkligen underverk,kan verkligen rekommendera att ge din häst massage. Man eller iallafall jag känner skillnad efter massage så det är riktigt bra.
Och just Susanne är väldigt bra och hon är riktigt duktig på det.

Ska bli skönt med sommarlov nu men SÅ tråkigt att lämna klassen. Har ju några ifrån klassen som följer med mig till nya skolan men ändå tråkigt att vi splittras nu. Känns ju inte riktigt som sommar just eftersom att vädret inte riktigt är som sommar. Men vi hoppas på att vädret blir bättre och att solen tittar fram snart. Har ju varit ganska varmt idag men ändå inte riktigt så varmt att mina klänningar och shorts lockar att ta på sig.

Likes

Comments

God morgon solstrålar💗
Sitter i bilen påväg till stallet,platsen där jag mår som bäst. Idag blir det trim i ridhuset,lydnad. Viktigt nu, vill alltid känna att jag kan lägga på skänkeln och jag får en reaktion. När det blir högre känner jag att det verkligen är viktigt. Så lydnad,lydnad och ännu mer lydnad. Det är ju även lösgörande vilket också är viktigt såklart.

Jag var funktionär igår,vi hade nationaldags hoppning för storhäst. Jag satt i dommartornet vilket är den platsen där man ser banan som bäst och man ser misstag och man ser allting från en bra vinkel och detta är så lärorikt. Och så är man ju även tvungen att kolla hela tiden för att hinna med tidtagaruret vilket gör att man kollar ännu noggrannare på vad ryttaren gör för fel. Jag tycker själv att det är jätte roligt att sitta där uppe och kolla. Det ger så mycket och det inspirerar mig väldigt mycket att sitta och kolla så.

Men nu ska jag till hon som betyder mest för mig och ge henne ett extra äpple och några extra klappar bara för att hon är så grym💗
Tycker att ni alla ska göra samma sak för tänk på att hästarna gör allt för dig och dem gör alltid sitt bästa💓

Likes

Comments

Hej på er!
De va ett tag sen nu. Jag måste nog vara världens sämsta bloggare. Bloggar ibland och ibland inte men jag gör de när jag har lust och när jag tappar motivationen eller känner att tiden på dygnet inte riktigt räcker till så slutar jag. Det är nog så det är och kommer att vara. Dygnet skulle gärna få ha 5-6 h mer så man hinner med lite mer. För min del så räcker inte riktigt tiden till ibland. Jag ska hinna med att lägga tid i sadeln och i stallet för att nå mina mål, hinna plugga för att kunna prestera vad jag kan på prov och i skolan och inte minst glömma bort alla mina vänner. Jag byter ju klass nu till hösten då jag börjar 7:an. Så jag vill spendera ännu mer tid med min klass. Vi har under mitt uppehåll varit i London i klassen och det måste nog vara något utav det roligaste jag har gjort. Spenderade en vecka med min underbara klass på en internat skola för tjejer i London, hade lektioner och åkte på sightseeing och hade allmänt kul.
Just nu när jag skriver detta så sitter jag i en buss brevid min fina Ella påväg till Liseberg. Vi ska vara där en hel dag och återigen ha jäkligt roligt och röja runt som min klass brukar vara ganska bra på💓
Vad har hänt mer då?
Jag har debuterat LC. Debuten slutade med en avramling men jag har mina anledningar men dem kan jag hålla för mig själv för att inte hänga ut någon. Känns lite dumt då det var en olycka som distraherade lite grann och gjorde mig osäker och det går inte riktigt ihop med den här sporten det brukar sluta som ett fiasko när du blir minsta lilla osäker.
Andra LC var jag nöjd med 2 stopp på första och dem tar jag helt med mig. Jag red dåligt och hade inte galoppen med mig. Sedan hoppade hon jäkligt bra och sedan kom en oxer ur hörnet och den var MAXAD och sedan var det en bred planka under och hon kollade verkligen i botten redan ur sväng så jag kunde inte har gjort något åt det. Om jag hade haft ett försök så hade hon nog hoppat men pågrund utav mig själv hade jag redan 2 stopp sen innan men jag gick ut ifrån banan med ett leende för jag fixade det så långt jag gjorde.
En bra känsla och det är set viktigaste för mig.
Så nu blir de LC på hemmameetinget och jag taggar som vanligt.
Men först Liseberg👌🏻💓
Jag tycker att det är tråkigt att vissa går ut ifrån banan som ett åskmoln pågrund av att det inte gick som du ville. Hästen gör vad den kan för att föra dig till lags och ändå så skyller i 9 fall av 10 ryttaren på hästen. Tänk en gång innan då straffar hästen om du verkligen gör rätt. Jag vet själv hur frustrerande det är ibland när hästen inte går exakt som man vill men jag försöker att ha i min baktanke att det förmodligen är jag själv som gör fel. När du spelar fotboll och du förlorar skyller du på bollen då? Nae de gör man inte och enligt mig är det lite samma sak i ridningen. Och när du är på den nivån som jag så är det ju inte på liv eller död om du blir utesluten. Visst om det är i SM finalen kanske det inte är så inspirerande att bli utesluten men i LC är det inte en sådan big deal.
Men nu ska jag sluta innan Ella blir galen på mig😅💗

Likes

Comments

Torsdag och snart helg,Yes!

Hoppträningen i tisdags gick relativt bra. Kom ner med en häst spänd som en fiolsträng pga barn med pulkor, madrasser och tefat vilket låter rätt mycket. Var en annan tjej än Jenny med denna gång och hon trodde att Lisa va en unghäst. Ja hon beter sig ju inte som 19 alltid men de är väl bra det,de visar väl bara att hon är glad i livet och älskar det. Jobbade mycket lydnad och linjer. Tyckte att hon var riktigt lydig faktiskt,dock lite ofokuserad men jag ska jobba vidare på det vilket jag gjorde igår när jag var nere i ridhuset igen. Körde mycket galopp och där kort och rund medans i traven få henne lång och låg. Nöjd med min fina ponny❤️

Var idag med Emma och Ella❤️ Vart väldigt blöt när vi gick hem då vi hade snöbollskrig med Isak också vilket vi nästan har haft i skolan också. Så en bra dag som jag avslutade med träning med Emma. Vi körde ett spel så vi drog varsin lapp över FaceTime med olika övningar och utmanade varandra . Riktigt roligt och ett bra sätt att hitta motivationen på❤️ Om du är en tävlingsmänniska och vinnarskalle men har svårt att hitta motivationen till att börja träna så är detta ett bra sätt och träna med någon eller ut och jogga med någon så ni tävlar mot varandra. De funkar väldigt bra för mig när jag har svårt!

Sitter nu och tittar på farmen med tända ljus och bara tar det lugnt. Ska samla kraft till duschen så jag kommer dit och snart krypa ner och kolla klart på Mean Girls 2. En ganska bra film tycker jag men den första var bättre.
Likes

Comments

Gomorron❤️
Frukost time,nu med havregrynsgröt som vi fick lära oss på hemkunskapen detta recept är faktiskt riktigt gott. Har aldrig varit ett stort fan utav havregrynsgröt men nu tycker jag faktiskt att det är gott med lite hallon sylt och mjölk.

Farmen börja igår,har ni vart med ett tag vet ni att jag älskar farmen. Det bästa programmet som finns och det bästa som kommer att finnas! Jag älskar det,hatar att det bara är en halvtimme. Vill ha mer så en timme vore bra. Nån som typ jobbar på TV4 och kan fixa det åt mig. Nae skoja☺️

Hoppträningen idag,jäkligt taggad på det. Som jag har skrivit så är jag inne i en period då jag är taggad på allt och är på allmänt bära humör och de är så jävla skönt! Hoppas på lite svårare saker idag,vet i te varför men är sugen på det men vi får se.

Vad ska ni göra idag mer än att gå i skolan/jobb
Lycka till med det och kom ihåg att du fixar det om du bara vill❤️❤️
Likes

Comments