I fredags var det den efterlängtade och omtalade matchen mellan Hersby och KG, och fyfan vad det var kul, kanske också eftersom Hersby vann i alla aspekter😝 Dagen började kl 8.30 då alla skulle målas och lära sig ramsorna till matchen, vi fick också se peppfilmen för första gången och asså cred till tifot för den va riktigt bra!! Senare hade man 2 h på sig att käka nått och ta sig till Eriksdalshallen, efter det så släpptes man in och så fick man vänta ett bra tag innan själva matchen började, men det va det värt! Det va tjejerna som började att spela och då va stämningen på topp, och det blev ännu bättre stämning eftersom tjejerna vann stort, 0-24 tror jag det blev. Efter tjejernas match var det cheerleadingen. KG tappade typ en tjej så det va ju lite pinsamt för dom, och tyckte deras dans var rätt tråkig! Hersbys driv om kg var också riktigt rolig och deras dans var najjjjjsss😛 Efter det var det killarnas match, och där var det lite jämnare men hersby lyckades kamma hem vinsten ännu en gång :)) När allt var slut så drog alla så snabbt dom kunde hem för att dusch, käka och föra lite för sedan var det efterfesten!! Sjukt lätt att komma in där, vakterna bad bara om namnet, och jag som hade oroat mig så mkt haha....😅 Det var riktigt bra stämning obviously efter vinsten, så det var ju härligt! Jag stannade inte så länge, typ till 2, och sen tog jag och Oskar en taxi hem och det va slutet på en sjukt kul dag och kväll! Ser fram emot nästa år redan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Jag har tänkt på en sak ganska länge nu, nånting som jag sett mycket av på Instagram som går mig lite på nerverna. Väldigt ofta när en tjej lägger ut en mer avklädd bild så är det så många gånger en förklaring till vrf hon ska "få" lägga ut bilden finns som en caption. Jag tycker inte det ska behövas en förklaring till varför man ska få lägga ut bilden, just do it. Vår kropp är det mest värdefulla och fina vi har så man ska uppskatta och/eller visa den hur man själv vill. Det är din kropp och du får göra exakt vad du vill med den vare sig det är att dölja och täcka den eller att visa den. Sen förstår jag ju att vissa vill förklara nånting dom är stolta över eller nånting dom kämpat med, och det är en helt annan grej! Men ingen ska behöva en anledning till varför det ska va okej att lägga ut en bild på sin kropp. If you got it, flaunt it!

Likes

Comments

Tänkte starta min blogg med ett par härliga bilder från lite resor som jag och min familj har gjort under åren. Har inte riktigt kommit på än hur jag vill att den blogg ska bli/se ut, men vi börjar här! Från topp till botten är bilderna ifrån Maldiverna, Turkiet, Dubai och Grekland!

Likes

Comments