Tillbaka. Nu ska jag blogga om mig. Bara mig. Vad jag äter och hur jag tränar. När jag lär mig och utvecklas. För nu ska min kropp utvecklas och jag är så redo. Eller nästan, har öroninflammation för tillfället och sängliggandes men så fort det är över så är jag och min kropp redo.

Mitt mål, lite förenklat, är att väga 75kg. Väger för tillfället 88kg. Det är en bra bit men jag kommer klara det. Tanken är inte att jag ska bli "smal". Tanken är att jag ska må bra. 75kg för min längd att perfekt enligt den härliga BMI skalan så ska se om det stämmer. Men det är skönt att ha ett mål just nu. Har flera mål som jag kommer skriva om senare men mål nummer 1 är 75kg.

Idag fick jag för mig att baka. Hur fan bakar man nyttigt tänkte jag? Gjorde en googling och hittade ett recept på gluten och sockerfria kolakakor och som blev så goda! Slog på stort och köpte spirulina som ska vara svin bra...(?) upp till bevis... men gjorde en babyspenat, mango, citron och jordgubbs juice. Så gott och jag är så mätt nu.
Härlig start. Undra hur länge detta håller. Min energi för nyttig mat... haha

Kanske stannar på donken imorgon. Lovar att blogga det isåfall. Lovar att blogga all mat och träning. Tack för ikväll. Kram hej

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments