Kräftskivan som vi planerat och fixat till i mer eller mindre en vecka är nu över. Det blev riktigt lyckat och tror faktiskt alla hade väldigt roligt! Lite lekar, lite kräftor, massa dans och det var helt perfekt enligt mig. Förutom lite regn men det får man väl räkna med.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Min helg var jättemysig, tillbringade den i Stockholm med lite släkt. Mamma fyllde år och mormor bjöd på spa så vi hade det superbra, badade i poolen utomhus precis vid havet, åt världens godaste mat och lyckades tillomed bränna mig i den timmes solen vi fick!
Hann även med en liten sväng på stan, men med feber var de inte lika kul att gå runt med en tung väska och trängas bland folk.

Likes

Comments

Äntligen känner man att sommaren är påväg! Har ju varit supervarmt och fint i flera dagar nu och både torsdag och fredag har jag haft tur och vara ledig eftermiddagarna. Har invigt verandan och tagit så mycket av solen jag kunnat.
Igår fyllde Adam år och blev väckt med sång halv 5, härligt med tidiga morgnar! Eftersom han på kvällen skulle iväg med jobbet tog jag longboarden till Clara och fixade tapas med henne och Hanna, matkoma delux!
Denna veckan har alltså hittills varit väldigt bra, förutom min förkylning (vem är ens förkyld när de är 25 grader?). Tror helgen kan bli lika bra då den spenderas i Stockholm och förhoppningsvis ännu mer värme!

Likes

Comments

Äntligen är det soligt och man kan sitta ute utan att frysa ihjäl. Firade väl in våren med Valborg helt enkelt med grillning och invigning av altanen, vilket var lyckat! Hoppas verkligen att värmen stannar och inte försvinner igen. Det bästa är ju att man kan vara ute på kvällarna och det är både varmt och ljust.
Gick en promenad med Hanna igår kväll och kom inte hem förrän vid nio, men kändes som eftermiddag ute. Superhärligt, särskilt i Mellbystrand ;-)

Likes

Comments

Vill verkligen lära mig surfa bra, kunna paddla långt ut i havet, se en supervåg och sedan bara glida in med vågen och känna hur havet bär en. har bara surfat två gånger i livet men det var verkligen en så härlig känsla. Finns lite småvågor här i Mellbystrand så ska försöka testa lite i sommar och kanske ta något trip till Varberg där det ska vara väldigt bra vågor. Förra sommaren drog vi ner Claras pappas brädor och försökte oss på lite grann. efter två lektioner i Bali känns var det på en helt annan nivå, men man måste ju börja nån stans.

Likes

Comments

Känns som jag har hundra saker i mitt huvud just nu att hålla reda på. Har två olika jobb där det såklart är massa att tänka på, gymnastiken där jag ska planera till varje vecka plus ännu en tävling och allt som ska fixas till den, seden är det matte kursen som kanske inte va lika lätt som jag tänkte att den skulle vara. Älskar verkligen att ha mycket att göra så det passar mig faktiskt ganska bra, bara jag håller reda på allt!

Likes

Comments

Har varit sjuk i tre dagar nu och är såå rastlös. Vill bara hitta på något kul och kommer på så mycket att göra men orkar inte göra något av det. Får hoppas att jag är frisk imorgon så jag kan jobba i helgen och orka plugga massa matte, för de behövs!
Pluggar kursen matte 3b för att kanske söka vidare sen, men hade lite glömt hur det kändes att alltid ha något man borde göra - plugga. Men det ska nog gå bra, har tagit mig igenom första kapitlet så är en bit på vägen iallafall.
Nu ska jag fortsätta sova bort min feber och lyssna på när grannens hus byggs av massa dånande grävskopor.

Likes

Comments

Haft en riktigt bra helg! Så himla skönt att få vara ledig varannan när jag jobbat nästan varje helg ganska länge.
I går var jag på gymnastiktävling med mina duktiga gymnaster. Faktiskt nästan lika kul att vara tränare på en tävling som när jag själv var gymnast. Sedan på kvällen gick vi ut och dansade litegrann, bra lördag helt enkelt!
Idag fick jag äntligen träffa Clara som stannade i Asien en månat efter jag åkt hem, och Amanda som var hemma en sväng. Mys söndag även om vi ställde fram klockan och dagen gick väldigt snabbt.

Likes

Comments

Bali är helt klart ett av mina favoritländer, kanske tillomed topp 3. Värmen, stämningen, maten, miljön och människorna, jag gillar verkligen allt! Jag och mina fyra kompisar var där två veckor i februari, men två veckor var lite i minsta laget. hade nog kunnat spendera minst någon månad där nere.

Vi åkte runt på lite olika ställen på ön och det bästa stället var nog changgu där vi spenderade fyra dagar i världens finaste villa.


Kuta var en ite större och lite mer turistig stad men det var väldigt bra att surfa där, vilket gjorde att vi tog några turer dit. Dock kan man lika bra bo utanför kuta och ta moppe eller taxi in då det är nära till det mesta på Bali.


Finns inte nått bättre än havet.


Att bada i vattenfall är inte fy skam.


Kommer helt klart komma tillbaka till Bali!

Likes

Comments