Det är söndag, vilket innebär att även denna vecka snart är slut. Har inte varit så aktiv den här veckan då jag har haft fullt upp med prov, tre besök på akuten och lite annat.

Som jag precis nämnde så har jag varit på akuten 3 ggr den här veckan, i måndags, tisdags och i torsdags. Jag har nämligen fått en rejäl inflammation/infektion i en stor tån efter handbollsmatchen förra helgen. Nu håller det på att bli bättre men inte alls så bra som jag hade hoppats. Skulle ha spelat match idag också men det gick ju tyvärr inte.

I tisdags hade jag matteprov vilket inte alls gick så bra. Satt mest och tänkte på hur ont jag hade så det blev inte så mycket matteräknande. Aja, tur att det bara var första provet i kursen och att det är slutprovet som är det viktigaste.

Nu sitter jag och skriver på min sista inlämning innan lovet, är snart färdig. Måste snart även börja packa då vi imorgon åker till Rom! Ska bli så härligt...

Mer om det imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Genomförde precis ett 50 minuters långt träningspass här hemma. Jag använde mig av dessa appar men även lite egna övningar. Nu blir det direkt in i duschen, för att senare få hem lite familjevänner på middag.

Likes

Comments

Det här med söndags ångest är otroligt vanligt för mig, jag har alltid det. Men idag känns det faktiskt ganska skönt att det är söndag! För det betyder att det bara är lite mer än en vecka kvar tills jag sitter på ett flyg till Rom. Finns ingen bättre känsla än att veta att det är så kort tid kvar!

Likes

Comments

Har varit borta från bloggen ett tag men tänkte därför börja berätta lite om mina två sista månader av 2014!


Fyllde ju 17 år, den 12 November så hade vänner över på middag.Berättade förut om att vi skulle köra Halv åtta hos mig och jag fick äran att hålla finalen. När kvällen sedan var över så räknade vi även rösterna och det visade sig att jag hade vunnit.Vi hade Nattinnebandy i skolan och vi hade gjort egna tröjor med klassnamnet på ryggen.Efter en jobbig avslutning av terminen i skolan så var det äntligen julafton och det firandes med att hela familjen var hemma hos oss. Jullunch, Kalle anka, tårta och presenter!Nyår! Det firandes med middag hos finaste Ingrid och sedan själva 12-slaget hos mig med bubbel.Nyårsselfie!Nyårsoutfiten: klänning - Pimkie/ halsband och armband- födelsedagspresent/ klocka - Jet set


Likes

Comments

Blus- Spanien // Byxor- Zara // Klocka- Jetset

Likes

Comments

Nu har jag lämnat Gran Canaria för den här gången. Efter 8 dagar av mycket shopping, vackra strandpromenader, intressanta och goda middagar, underbart och varmt väder, exeptionellt bra sällskap och mycket skratt har jag nu anlänt hemma igen! Lite surt alltså, men sånt är livet. På måndag börjar skolan igen och jag är inte alls taggad. Men men det är bara att acceptera antar jag.


Likes

Comments

Efter ännu en underbar dag här på Gran Canaria så är jag helt slut. Hunnit en massa redan, och mycket finns kvar att göra. Imorgon väntar nya äventyr, ser fram emot allt morgondagen kan ge oss!
Likes

Comments

Nu åker jag till Gran Canaria☀️ äntligen säger jag bara! Det blir att ta det lugnt och försöka få lite färg! 🌴👳 Ha ett bra lov, det lovar jag att jag ska ha iallafall! 😄

Likes

Comments

Idag bestämde vi datumen till vår omgång av halv åtta hos mig! Vi har pratat länge om att göra någonting eftersom det inte känns som om vi har haft så mycket tid till varandra på sistone. Så då kom vi på det här. Äntligen har vi någonting som vi alla fyra är lika exalterade till. Någonting vi verkligen ser fram emot.
Nu gäller det att komma på det absoluta menyn. Lite idéer har jag, men allt är verkligen inte färdig planerat.
Det blir att vänta och se...


Likes

Comments