Det var sjukt länge sen jag skrev något här. Det känns i alla fall som väldigt länge sen. Det har väl hänt en del sedan sist så nu blir det en bilbomb på allt som hänt som jag kommer ihåg.
Jag åkte på "studentresa" helgen innan ja tog studenten, aka kryssning till Riga med min underbara klass + några fler som vi haft gemensamma lektioner med. Vi hade det skitkul och saknar allihop!

Jag tog sen studenten, tillsammans med min underbara flickvän! Dagen var jättebra, vi åt på restaurang med min familj och lite av hennes, sen åkte vi och firade med hennes syskon ute på Hammarö. Sen på kvällen firade vi tillsammans med klassen ute på Skoghall.

Fram tills nu har jag haft sommarjobb. Men det slutade för två dagar sen så nu är det sommarlov för mig. Jag och Madde har målat pappas hus också men vi är så gott som klara med det. Madde har jobb fram tills v33 troligtvis, men hon är ledig v.29-30 så nästa torsdag tar vi med oss mina bröder och åker upp till sommarstället i Norrland och blir kvar där en vecka.
Annars händer det inte så mycket under sommaren, vi ska tälta ute vid några klippor, åka till boda borg bla, så lite småsaker hittar vi på när Madde är ledig.
Imorgon ska jag till min vårdcentral i Karlstad i alla fall, de ska ta olika prover på mig, har inte direkt orken att förklara allt men är det något fel på mig så kommer det väl en uppdatering haha. På lördag ska jag och Maria till Karlstads universitet på öppet hus. Studievägledare finns på plats så henne ska jag prata med i alla fall! Sen åker vi kanske till några affärer innan det bär iväg mot Lesjöfors och sleepover. Vi stannar också i Brattfors på vägen hem då Ida har lite kalas där!

Universitet blir det helt säkert för Madde i alla fall, hon kom in på lärarlinjen i Karlstad, så till hösten flyttar vi tillbaks dit. Jag däremot kommer nog inte in på socionomlinjen, Jag står som reserv vilket är surt för om jag hade sökt de senaste 5 åren så hade jag kommit in. Så det är världens otur att det är så himla många som sökt i år. Men jag söker in till våren igen och hoppas på att komma in då. Under tiden ska jag föröka hitta någon ledig plats på någon fristående kurs som jag kan räkna in sen när jag läser socionom. Om det inte finns några lediga platser på någon kurs så får jag föröka hitta ett jobb under tiden tills jag kan studera igen.

Avslutar inlägget med de finaste blommorna som jag fick på studenten, av mamma!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Länge sedan jag skrev nu. Har hänt så mycket under den sista tiden, men familjen bland annat. Så har inte haft någon energi kvar att lägga på bloggen, då jag behövt att fokusera på annat. Det börjar nu att ordna sig, förhoppningsvis, så jag känner att en liten tyngd släppt från bröstet i alla fall. 
Så nu kan jag fokusera extra mycket på skolan. Det behövs nu på slutet. Händer en hel del. Är skönt dock att allt snart är slut. Fast samtidigt är det ganska skrämmande. Jag har i alla fall ett sommarjobb, så kommer tjäna lite pengar. Men efter det då? Kan ju bara hoppas att jag kommer in på universitetet här i Karlstad. Annars vet jag inte vart jag ska ta vägen med mitt liv.Likes

Comments

Gud så skönt att idag är sista dagen i skolan, sen blir det ledighet! Ska åka till Lesjöfors och vara där under "mini-lovet". Ska bli skönt att komma hem faktiskt. Imorgon är det marknad i Lesjöfors. Ska träffa Maria under dagen eftersom Madde åker till Hagfors en sväng. Var ett tag sen vi sågs nu!

Haha.. Hittade en väldigt gammal bild på mig och Maria, nostalgi!

Likes

Comments

Vill så gärna tatuera mig snart, måste ta tag i och boka tid. Vill dock ha den innan studenten men väntetiden är så lång..

Likes

Comments

​Idag har jag shoppat lite. Mest skor faktiskt. Skor till studenten, ballerina skor och ett par andra sommarskor. Sen lite annat som jag kanske lägger ut bild på imorgon. Min älskling ska få en liten överraskning nämligen. Det enda jag har kvar att köpa till mig själv är en ny ögonbrynspenna! 
Har nu nyss ätit mat och ska återgå till att plugga lite. Längtar tills imorgon när jag får träffa mun älskling igen!

Likes

Comments