Header

Idag kom pälsjackan som jag beställde hem igår, ett stort plus  i kanten till DM Retro för väldigt snabb leverans!! Den passade och är superfin så jag ör nöjd!      Både igår och idag har jag försökt sälja min gamla Iphone, jag la ut en annons på Blocket och det var många som hörde av sig, men jag fastnade för en som fick allting att låta väldigt smidigt med PayPal osv och hon var villig att betala så mycket som jag ville ha för den utan att pruta. Det var lite misstänksamt dock, för hon pratade engelska och ville att jag skulle posta mobilen till England till hennes "bror"... Jag tänkte ja varför inte? Jag gör en deal med henne. Godtrogen som man är.. Men det kändes ändå inte hundra procent rätt, man kan ju inte lita på allt på bakom datorskärmen så i morse när jag skulle posta telefonen så bestämde jag mig för att ringa PayPal och dubbelkolla så det verkligen fanns en betalning som väntade på mig, men det gjorde det ju såklart inte! Sån tur att jag inte hann skicka telefonen innan jag ringde. Det är så tråkigt när människor försöker luras och hålla på, man blir så besviken på att vissa klarar av att behandla andra människor på det sättet. Det gör mig så arg!
jag har i slutet av denna dagen i alla fall fått telefonen såld till en pålitlig köpare, vilket känns jätte skönt! Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Paradise hotel och bara njuta av kvällen!

Ha en härlig kväll!

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag!
Idag har jag klickat hem den här suuuuperfina pälsjackan! Jag är så glad, jag satt hela kvällen igår och försökte hitta en svart jacka i den modellen som jag ville ha, det finns så himla mycket att välja på och i olika färger. Tyvärr så hittade jag ingen som var i rimligt pris för min studentbudget haha, men idag så testa jag igen och gå in och kolla lite, och woala DM Retro hade en som föll mig precis i smaken! Den är exakt som jag vill att den ska vara, jag hoppas nu att den är lika fin i verkligheten som på bilden! . ​

Likes

Comments

Hejsan! Igår var en riktigt rolig kväll ute på stan. Där jag kommer ifrån i Skåne så är det onsdagar som gäller, det är lillördag liksom, när man går ut och festar, men här i Karlstad så är det torsdagarna istället! Vi var på ett ställe som heter Koriander. Jag har lärt känna så himla fina människor här på bara dessa 6 veckor jag hittills har bott här och vi samlades igår de flesta av oss och hade en bra förfest med mycket skratt och sång till gamla schlager favoriter och låtar från när man var liten. Idag ska jag bara ta det lugnt, njuta av det härliga höstvädret, plugga lite och laga god mat!

Ha en fin dag kära ni!

Likes

Comments

Hello! I helgen var min mamma på besök hos mig här i Karlstad och vi hade en supermysig helg. Hon tog med en tavla som min mormor har målat, så den har vi satt upp och jag tycker att den är så fin och den passar perfekt in i färgskalan i min lägenhet! Målningen är raukar som finns på Fårö på Gotland. Det ser ut som ett par som håller om varandra. Så fint!
På fredagen lagade vi god mat med trattkantareller och på lördagen gick vi på stan och åt på restaurang Frost på kvällen!
Ett hett tips om ni är i Karlstad är att äta tapas på Barón, dom har verkligen jättegod tapas, bra service och supermysig miljö!

Likes

Comments