Mina fina klappar till mig själv ❤️❤️

God Jul allesammans! Hoppas eran dag blir allt ni önskat! Min dag kommer förmodligen spenderas i mitt rum, vi brukar inte fira så mycket, därför gör jag det själv på rummet haha. Ska kolla kalle anka sen och öppna mina fina paket. Sen ska jag självklart äta min goda mat som jag lagat hoho. Det blir bra!
Ha det bäst, pussar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas allt är bäst med er, med mig är det bra. Efter jobbet råkade jag köpa med mig hem ännu mer naturgodis hehe.. och godis.. Men man får väl unna sig vid jul right? Efter nyår kommer löfterna om att bli nyttig och att man ska börja träna osv så jag passar väl på att trycka i mig massa skit medans jag kan haha.
Ikväll är planerna precis som igår, bara ligga i sängen och ta det lungt hela kvällen, ska nog sätta på någon julfilm, Home Alone kanske? Sätt den 500 gånger men det är ju lite tradition eftersom imorgon är det ju JUL!!??
Fattar fortfarande inte! I mitt sinne är det mars/april kanske? Kanske kommer ikapp tills nästa jul.

Vi hörs imorgon, tills dess bjuder jag på fula snapbilder;)

Likes

Comments

Godmorgon världen!
Vaknade imorse och känndes som jag sovit i ca 2 minuter haha. Men jag sov flera timmar så kände att jag borde gå upp. Så jag gick upp och satte igång matlagning.
Skulle ju laga mat tills jul eftersom att jag är vegetarian och mina föräldrar tycker det är svårt att laga mat till mig. Såg att Therese Lindgren hade lagat något smarrigt så jag tog insperation från henne och lagade saffransrisotto. Blev sjukt gott faktiskt så jag längtar till imorgon när jag får äta upp allt hihi.
Börjar jobba klockan 14 idag så ska bara chilla hemma innan, ska börja fixa mig om ett tag och sen sticka iväg vid 1.
Vi hörs senare ha det bäst!

Likes

Comments


Hej folket. Fan vilken dag!!! Som sagt åkte jag och handlade med mamma eftersom att jag hade tänkt laga mat imorgon tills julafton, men nu visar det sig att jag nog jobbar imorgon med. På jobbet gick det helt okej, i början var det lite stress, råkade spilla kanske tre droppar på en kund och fick världens utskällning haha. Men sånt händer väl i guess. Mot slutet var det väldigt lungt så det var chill.
Efter jobbet åkte jag till liljeholmen och köpte en julklapp till min bror, sedan hoppade på tvären, pendeln och sen skulle jag tagit bussen hem men självklart så kom den inte:) Så det blev en promenix på 40 min hem istället.
Nu är jag äntligen hemma, har sattit på mig min underbara onsie, lagt mig i sängen med mitt kära naturgodis och ska sätta på någon film och bara ta det lungt hela kvällen. Ha det bäst!

Likes

Comments

Hej där! Hur börjar man detta egentligen? Ingen som vet haha. Jag är ny inom detta och är lite halvdålig på allt som gäller skrivande osv men ska väl försöka låta någorlunda normal. Jag skapade precis en blogg som du kanske märker, eftersom att det verkar roligt ut att ha någonstans att dela med sig om tankar/bilder osv. Vi får se hur det går helt enkelt, alla inlägg kommer förmodligen inte vara lika stelt som detta haha.

Hur som helst, idag blir en stressig dag. Ska snart iväg och handla lite julmat med mammsen, behöver ingredienser för en maträtt jag tänkte laga till jul. Sen ska jag försöka få i mig lite mat innan jag måste åka iväg till jobbet. Slutar vid 19 så jag får se om mitt sinne orkar hitta på något eller om jag bara vill hem och sova.

Behöver nog börja röra på mig nu så vi hörs i nästa inlägg, hej!


Likes

Comments