Hej på er, har inte skrivit på ett tag för jag har haft mycket att göra men nu ska jag skärpa mig och skriva igen. I alla fall, nu är med min underbara bästis i Molkom och har det trevligt. Om ni undrar varför vi är i Molkom så är det så att vi är hundvakter åt en väns hund, han är jättesöt :). Senare i eftermiddag åker vi tillbaka till Karlstad. Hörs :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 29 Readers

Likes

Comments

Hej, har inte skrivit på ett tag så nu blir det i alla fall en liten sammanfattning av dagen. På skolan idag så har jag haft samhällskunskap, engelska och idrott. Nu sitter jag hos frisören och blir fin inför morgondagen då min yngsta systerdotter ska döpas, det ska bli spännande :)

Likes

Comments

Hej på er. Idag är det en speciell dag för mig, det är nämligen ett år sen jag blev tillsammans med min älskade pojkvän❤️. Jag ska åka till honom idag och då kommer vi troligen fira med en tv-kväll och lite gott att snaska på. Skriver mer ikväll om jag har tid, kram.

Likes

Comments

😊Då är man hemma efter en bra skoldag. Snart ska jag förbereda mig inför morgondagen då det bland annat är idrott på skolan och så kommer en person , som betyder väldigt mycket för mig, kommer till mig över helgen 😊 mer får ni veta senare ikväll kram! 😊

Likes

Comments

Då var den här skoldagen slut, bara en kvar och sen är det HÖSTLOV! Kommer mest att vara hemma och slappa men jag kommer också vara med några underbara personer <3 kvällsgympa står också med på schemat. Imorgon kommer det vara en helt normal skoldag, hur dagen var får ni veta då kram på er😊❤️

  • 60 Readers

Likes

Comments