Vardag

Hej igen!

Asså inser ni hur dålig jag har varit på att blogga? Senaste inlägget var den 29 september??!!! Men ärligt talat har det inte hänt så mycket. Igår/söndag var jag i Isaberg och hoppade en lokal LC/90 cm bara för att Cash skulle få tycka att det var enkelt. Dessvärre tyckte han att det var för enkelt och lyfte inte på bena riktigt så han plockade med sig 2 bommar i grunden.

Första bommen föll på 5;an, han var ganska stark så jag plockade lite mycket i honom och hann inte riktigt bli färdigt till hindret. Han hoppade fint ändå men snuddade bommen lätt med bakbenen.

Andra bommen föll på sista hindret i grunden och då lyfte han bara inte på bena typ. Haha.


Just nu har jag inte så mycket planerat. Vi ska till Jönköping om 2-3 veckor och förmodligen hoppa LB-LA. Efter det är jag anmäld till Värnamos adventshopp, riktigt najs.

Jag sitter och tittar igenom fb och insta för att komma på ifall jag har gjort något mer;) Kan inte komma på något förutom dessa clowner. Helt sjukt är det att den finns sådana idioter som springer runt och skrämmer, vill skada folk. Asså va, det känns helt overkligt.

Det var väl inlägget för mig idag. Kommer kanske ett inlägg om Cash. XoXo!


Saknar Marstrand och sommarn otroligt mycket

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Igår hade jag konfirmation, tråk men man får se det som lite allmänbildning😜 Mamma hämtande mig och sen blev det stallet. Hittade en bulle i bilen men den var stenhård:(
Gjorde allting i stallet inkl fixade Cash.

Cash är väldigt lätt för att lära sig saker så att jag har lärt honom att pussas och i förrgår ville jag lära honom nått nytt! Så nu håller jag på att lära honom buga. Vi får se hur det går😄

Nu ska jag ha min sista lektion. Sedan är det hem och sen hoppträning. Uppdaterar om hur träningen gick senare.
Kram

Likes

Comments

I helgen har det varit Ljungby på schemat. Jag tävlade fredag, lördag och söndag.

I fredags hoppade jag LB- 1m bara för att känna på hästen och banan. En 5;te placering på det var ju inte heller fel. Lördag debuterade jag LA- 110cm, kval 1 för Elmia. Nolla och Cash skötte sig galant. Det var stilbedömning och jag klantade till det lite med vägarna till hinderna för att jag var ganska nervös, jag kom lite snett och nära men det är sånt som händer. Jag fick iallafall stilpoängen 26.2 och 8.6-8.9 på alla tre punkter och vidare till kval 2 för Elmia.

Kval 2 gick även det super. Det gick i LA och Cash var superfin. Bedömningen var A:1a så att jag var nolla först i grunden. Sedan skulle jag springa in och kika på omhoppningen en extra gång. Upp på hästen igen och jag nollade??!!!??? Cash skötte sig men tyvärr glömde jag halvt bort banan och istället för att ta innanför allting tog jag såklart utanför.


Efter en superhelg blir det nytt tränings upplägg inför tävlingen på söndag.

Såhär tänkte jag mig veckan.

Måndag: Jag skrittade och travade Cash ute i skogen för att han skulle röra på sig, få bort eventuell träningsverk.

Tisdag: Långrunda i skogen

Onsdag: Cash får vila. Liten promenad

Torsdag: Hoppträning

Fredag: Lite markarbete för att få en mjukare häst, förvänd galopp, m.m.

Lördag: Kortare uteritt för att känna på hästen, inte för ansträngande dagen innan tävling.

Söndag: Tävling- LB, LA.

Jag ber om ursäkt för värsta långa inlägget, men sånt är livet ibland. Tjingeling!


Likes

Comments

Hej! Tänkte dra igång en blogg.

Jag har egentligen bloggat förut, kanske när jag var 10-11 år men då var det inte så seriöst. Nu hade jag tänkt att försöka uppdatera så ofta som möjligt.

Som ni förhoppningsvis redan har förstått så heter jag Julia Lindell och jag är född 2002. Jag har ett stort intresse för ridsporten. Jag har en ponny som heter The Attyrory Classic- kallas Cash. Mer info om honom i ett annat blogginlägg tänker jag😋

Jag kommer skriva om min ridning- träningar, tävlingar och allt för att nå mina mål.

Ha det super och så hörs vi förhoppningsvis så snart som möjligt.

​Foto: Malin Mårtesson

Likes

Comments

Instagram@slutat1337