Häromdagen så var jag och familjen en sväng på Ikea för att kolla upp en bra förvaringsmöbel till min dotters rum och vi bestämde oss för den klassiska - Trofast som den så fint heter. Jag tycker det ser så mycket bättre ut när sakerna ligger undanlagda istället för att ha dom liggande öppet på en hylla som vi hade det innan, sen så blir det lättare för dottern också att städa och hålla reda på sina saker när allt ligger i varsin låda. Nu ska jag snart börja laga lite mat till min lilla sjukling här hemma och idag blir det en vegansk lunch med lök , kikärtor, pitabröd med mera. Gott ska det bli iallafall. 

Hoppas ni alla får en fortsatt trevlig dag! hejsvej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag blir det Vabb igen och jag ska passa på att städa upp lite här hemma. Städning här hemma blir liksom aldrig klar utan det är ett evigt städande vilket säkert är vanligt när man lever som familj på en liten yta med 2 katter som gärna fäller päls lite här och var. Men nu ska jag försöka fortsätta vila lite innan vilda vaknar. Kram till er alla

Likes

Comments

Idag så vaknade jag upp av att dottern hade feber med hosta och snuva så idag får vi vara hemma och vila, det märks att det är höst när alla barn och vi föräldrar börjar känna oss trötta och snoriga men jag ska inte klaga, jag älskar hösten och tycker det är så mysigt med alla löv som faller av och kvällar med te och scones, svampplockning med mera. Delar med mig av en bild tagen på min dotter och vår katt - Qaz.

Likes

Comments

På måndagarna så slutar jag jobbet 12.30 vilket är superskönt den där första dagen på veckan, en sorts mjukstart både för mig och min dotter så idag efter hämtningen så tog vi oss till en lekpark och käkade glass i det fina vädret. Nu är det läggdags för Vilda och snart för mig med men först så ska jag och sambon se på lite idol!

Likes

Comments

I lördags så drog vi oss ut i skogen för att plocka lite svamp och fick ihop några kilo, vi hade nog fått ihop mer men efter några timmar inne i skogen så blev vi ganska trötta i både huvudet och benen och bestämde oss för att börja åka tillbaka mot Uppsala igen för att hämta vilda- min dotter hos sambons mormor som så snällt kunde passa Vilda när vi var ute på svampjakt. Efter det så tog vi oss hem till sambons bror för att rensa all svamp och för att ha lite kvällsmys med kantarellsmörgåsar.

Likes

Comments

Kul att du hittat hit, jag är en 23 årig tjej som bor med min sambo och dotter i Alsike strax utanför Uppsala, jag älskar att fotografera, skriva och snacka inredning samt om mammalivet med mera, följ gärna mig i min vardag!

Kram

Likes

Comments