Hej alla som läser! 

Som ni ser har jag inte skrivit sen augusti, men de är verkligen så att jag har varit upptagen med ingenting. Tappade intresse för bloggen men nu känner jag att jag behöver den igen. De har hänt en väldans massa sen jag skrev sist. 

Jag har ju börjat sista året på gymnasiet för dom som inte vet. #student2014 :) Sen finns de ju då en liten nackdel, på ht i trean så svalnade och jag tappade intresset helt för att bli frisör, ( den utbildningen jag gått) och de suger ju lite såklart :/ menmen , förhoppningsvis får jag jobb både i sommar och efter sommaren efter som jag behöver de :) Sen är väl tanken att jag ska gå en undersköterskeutbildning för att sen plugga vidare till sjuksköterska, sen får man se om de blir mer :) 

Sen har ju de varit en del stundentfester, ^^ tre stycken för att vara exakt.. 

Första studentfesten, 29 november, tema: f*ck me I was famous (utklädnad: spice girl)
Andra studentfesten, 23 januari, tema: cirkus (utklädnad: frihetsryttare)
Tredje studentfesten, 4 mars, tema: till havs (utklädnad: pirattjej)
Dom va super faktiskt :)

Saknar mitt hår :(

Instagram: jyliiaa
Snapchat: jyliaa
Ask: jjyliaa

följ/snapa/fråga!

/Jylia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallu, nu har jag ÄNTLIGEN gjort min tungpiercing och jag trivs asbra med den. Dock är de jobbigt att äta med lång stav men de går bra, de är ju trots allt bara 9 dagar kvar innan jag ska byta :3 Då drar jag och lillasyster till Göteborg också vilket äger asmkt! Hade de inte vart för mitt awesome schema så hade de aldrig gått. Så här kommer de :
Varannan måndag; 11.50-12.40 religion 13.40-18.00 matlagning. Varannan måndag är de ingen matlagning.
Tisdag ; 11.00- 11.55 religion 12.30-13.30 idrott
Onsdag; helt fucking completely ledig!
Torsdag; 8.10 -12.40 frisör 13.25-16.00 frisör
Fredag: 8.55 -11.20 frisör 12.30-13.55 frisör.

Så ah, de är lite för halvbra, men vafan jag går ju i trean fgs :)

Likes

Comments

Åh, förlåt. De har hänt så mycket att jag faktiskt glömt bort bloggen lite :$ men iaf så ska jag verkligen försöka förbättra mig och blogga oftare. De har verkligen hänt mycket men jag kan inte berätta något utav de och de suger verkligen. Har dock skapat en ny kontakt den här sommaren, bästa Amanda Hasselqvist som jag tillbringat en hel del tid med. Vi har bla. vart i Göteborg med två andra vilket blev en väldigt trevlig dag :) Guess what! På torsdag är dagen äntligen här. Min tur att fylla 18, löv it. Och på lördag blir de partey partey partey. Veckan efter ska jag åka till Varberg med systra och Amanda och så kommer Rebecca dit för jag ska göra något som jag inte tänker avslöja ! :) Men jag kan lova att bild kommer här! Ytterst få vet , och så ska de förbli :) Nähe, nu ska jag va social mot lillkusinen som jag sitter barnvakt åt. Sen när min faster & farbror kommer tillbaka från fisket så drar jag hem och käkar för att jag är så äckligt svinhungrig! Well, försökte iaf få ihop ett långt inlägg men jag LOVAR att jag ska FÖRSÖKA bli bättre med bloggen.

Ciao / Jylia

Likes

Comments

Tjeeenare!

Har inte rikitigt haft tid att uppdatera bloggen då tiden verkligen inte räckt till. Så sjukt mycket med skolan, men de är ju inte så långt kvar som tur är :) Har fått både betyg A och B på uppgifter som jag aldrig trodde jag skulle få (: AWESOME, stolt tjej ! :3

Tror också jag har blivit småkär, lite jobbigt när man inte vet dock :/ Ska nog snart ta reda på det :3

Helt underbart att det snart är sommarlov med! Men ska ju jobba 5 veckor av de, administrativt på Katrinebergs Folkhögskola. CASH IS KING! Så bryr mig inte om va folk tycker om de!

Rätt chill ändå att jag inte är så mycket i skolan nu i slutet. :)
v. 23
Måndag: Samhällskunskap 9.30-10.30 (beygssnack) ska upp t Bolmen och fixa frisyr sen ner på stan. 
Tisdag: Frisör (ta igen de man missat/ej fått godkänt på) 11.50-16.00
Onsdag: Terminologiprov 8.10-11.15 lunch kundpass 12.00-16.00
Torsdag: Ledig
Fredag: Ledig

v. 24
Måndag: vet inte om jag har lektioner
Tisdag: vet inte om jag har lektioner
Onsdag: Egen hårvård! :D Underhåret blir svart!
Torsdag: Avslutning!

Nej, nu ska jag kolla klart på twilight och sen drar jag till ullared med syster och käkar thai thai! Delar hennes blogglänk här med: http://www.nattstad.se/Mynamelah

Ställ en fråga: http://ask.fm/jjyliaa

/ Jylia
 

Likes

Comments

Tjaaao!

 

Oj, va längesen de va jag slängde in ett inlägg så får väl ta och göra de. De har hänt så mycket sen sist! Kan inte säga allt, såklart! Men kan säga att de varit både upp och nedgångar. Kan dock inte säga några nedgångar då de har fått mig att må väldigt dåligt. Men uppåt kan jag alltid säga! Bl.a. har jag flyttat till far min och har fått A på massageprov, herregud va man kan va stolt över sig själv! Kan säga att de är inte ofta jag känner så. 

Rubriken har att göra med att jag har börjat "knarka" den låten som är med The Lumineers. ÄLSKA! Neheee, nu ska fortsätta dricka öl, äta chips och kolla ishockey på tv med far som en riktig jävla man ;D haha! 

Ha en bra kväll/fortsättning dårå! 

 

Ciao

/ Jylia

Likes

Comments

Heeey! Veckorna har varit upptagna och har därför inte hunnit slänga in något nytt inlägg. Kan inte direkt berätta vad som hänt för de kommer jag inte ihåg xd. Men nu, jaa, jag vet inte? Jag drömde en dröm häromdagen, lite väl personlig för att läggas ut här. Få personer vet om den, ni som vet ska veta att ni betyder sjukt mycket! Jao, cya?
/ Jylia

Likes

Comments

Tju people!

Denna veckan har varit så som rubriken lyder och har därför inte hunnit slänga in ett inlägg tyvärr. Så jag gör de nu och så kan jag passa på att berätta varför jag inte har hunnit. 

Måndag: Skola och ungdomskväll, kom hem sent och va trött ^^
Tisdag: Skola och trött så, orkade inte :o
Onsdag: Studiedag, tänkte inte på de såg Grey's Anatomy typ hela dan :) + att jag började måla på mitt rum, bilder kommer senare :)
Tosdag: Skola, hade idrott, skulle egentligen haft spinning, men va tvungen ha skor och de hade varken jag eller Rebecca. Så vi va i gymmet, så gjorde 20 min crosstraining och 10 min på löpband, stolt tjej. Knappt träningsvärk heller, hur bra är de? :D Sen åkte jag med Rebecca hem för att fixa de sista inför mässan på fredagen.
Fredag: UF-mässa i Halmstad, vilket betydde att vi skulle stå upp i 6 timmar. Woow, jag va helt slut i kroppen + att jag hade gått och lagt mig vid typ halv 2 men somnade inte förrän 2 och skulle upp kl 5 och hörde inte alaramet när de ringde, ganska trött då ;) Zelma födde sina valpar igår med, 5 st sötisar blev de :) 3 svartvita, 1 chokladbrun och 1 svart. Bilder kommer nog senare :)

Idag ska jag med min fars familj till farmor och käka middag, vilket betyder att jag missar fortet :( omg , tycker synd om mig själv 3: Nu ska jag kolla klart på avsnittet av Pretty Little Liars som går på tv, sen blir de nog att se de allra nyaste avsnittet och sen Grey's. Love life at the moment.

/ Jylia

 

 

Likes

Comments

Tju! asså jag vet egentligen inte va jag ska skriva så jag hoppas att jag kan något att skriva om snarast. I mean, there is. Jag har bara ingen lust att prata om de. Jag är tillräckligt glad för att leva livet, kan jag säga :) jag skrev nu för att bloggen skulle uppdateras.
/Jylia

Likes

Comments

Tju!

Kommer skriva detta inlägget på engelska för att de låter bättre.

 

Someone like you shouldn't be friends with someone like me. We're completely different and it's just not supposed to be something to call "us". It's not like "us us" it just a simple "friend us" well, it's not just only because it means so much that keeping you a secret hurts. Will it ever be like it been before? Will I ever be able to talk like I did talk to you before?  Will you be there like you was before? Will you? Will you? You will always be my secret, as long as you have to be a secret i'll keep it like that. I just never thought this would turn out like it did. I will always love you. no

 

/Jylia

Likes

Comments

Tju! Försov mig idag , hehe! Men de va också bra men kan inte säga varför. Kan däremot säga att jag är världens lyckligaste tjej. Sitter i bussen påväg till skolan för produktgenomgång, ja jag blir lite sen. 4-5 min eller så. Men va gör de när jag är så glad som jag är :D

Likes

Comments