Nu sitter jag äntligen i bilen med min storasyster påväg till Göteborg. Har inte kommit så långt än men är i Göteborg om kanske lite mer än 3 timmar. Igår grillade jag och Emelie och Robin och Hukkila kom förbi och åt och umgicks. Vaknade rätt tidigt imorse, slängde i en röd hårfärg då jag inte trodde det skulle synas så mycket som det gjorde. Men vad gör det liksom?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gårdagen var bra, vaknade runt 1 och sov och var vaken imellan åt tills 4. Halv 5 så väckte jag Robin sen efter en stund så hämtade pappa mig. Vi åkte ut längre i Pipikär och dom badade. Åkte sedan hem till pappa ett tag och sen åkte jag och min syster Emelie hem till henne, handlade på vägen hem sen kollade film och åt lite mys. Vaknade alldeles nyss och nu ska jag kolla lite på film.

Likes

Comments

Hej allihopa, jag kommit in i sån här tid att jag är sugen på att starta upp bloggen igen.

Idag vaknade jag runt 2 och låg kvar i sängen tills 3 då jag väckte Robin, lät han sova lite längre då han nu börjat jobba natt. Väldigt ensamt att somna utan han varje natt men vaknar ju trots allt upp med honom varje morgon. Idag har vi inte gjort så mycket, vi åkte och hämtade Kevin förut sen efter någon timme kom hukke och hämtade oss 3 så åkte vi lite med honom. Kom hem till Robin runt 23 och han åkte och jobbade igen för 1,5 timme sen så jag ska snart sova så säger godnatt härifrån.

Likes

Comments

Nu sitter jag Amanda och thilda i bilen påväg till Valdemarsvik för besikta våran fina husvagn. Meningen från första början var att köra den på släp men den var för lång så vi testar besikta den istället. Runt 11 sen åker bilarna emot Norrköping till Bråvalla. Är redigt taggad men kommer sakna min andra halva så mycket..

Likes

Comments

Hej allihopa. I torsdags somnade jag brevid världens bästa. På fredagen sen så drog jag till Thilda ett tag sen körde ch mig till min pappa så fixade mig lite sen fick skjuts till Kevin. Efter det drog jag Kevin Annie och Robin ner till Sahara. Tog några drinkar, sen kom mer folk och slutade med att vi drog till morella och blev tillsagd att gå därifrån efter mycket alkohol så tog taxin hem. Lördags så vaknade jag upp helt förstörd och bakfull men det vara bara att ta en dusch och fixa till sig så blev allt mycket bättre. Hade som sagt min andra 18 års fest som pappa m familj fixade denna gång. Det var faktiskt redig bra, närmaste vännerna var me och allt var kanon. Drog till krogen och gick hem liten stund innan det stängde. I söndags och måndags var bara slapp dagar efter en hård helg haha. Idag har jag tagit hand om min kusin som jag ska göra hela veckan. Vill bara ha fredag nu så jag kan få ligga i världens bästa famn, puss.

Fredag

Lördag

Likes

Comments

Jag vet inte vad som har hänt på senaste tiden men har helt glömt bort allting. Ska börja igen hade jag tänkte men min mobil gick sönder i helgen så nu har jag en IPhone 5 istället. Alltid typiskt mig. Igår åkte jag Amanda och Annie och köpte en husvagn som vi ska ha till bråvalla. Hämtade husvagnen, åkte köpte rosa färg och sen åkte till skogen och målade den och körde hem den till Amanda. Kom hem runt 10, väntade på pappa och Ylva så min syster kunde köra mig till Två kill kompisar. Kom dit runt 12 och somnade nästan 5. Amanda hämtade mig ett tag efter jag vaknade och körde mig till min pappa. Efter någon timme kom min morfar och hämtade mig så åkte vi till Ankarsrum för min mamma fyllde 34 år idag. Nu ligger jag i min säng och ska strax sova och imorgon åker jag till stan igen. Puss

Likes

Comments

Denna helg har faktiskt varit förväntansfull rolig! I fredags hämtade Christine mig i Ankarsrum, åkte lite i stan sen vidare emot Gamleby då det var fest där. Stannade där några timmar sedan drog tillbaka Västervik igen. Vi sov ganska länge på lördagen sedan åkte vi och köpte corner sen åkte till chs bror. Sedan åkte vi hem till henne så hon kunde fixa sig sen körde hon mig till min pappa så jag fixade mig där. Sen hämtade Amanda mig så åkte vi till Gamleby till Linda och Alexs förfest. Efter några timmar där så drog vi ner till samma fest som var på fredagen. Det var redigt roligt tills klockan blev mycket och någonting hände med mig så alla fixade skjuts så åkte jag till min familj som var i Loftahammar över natten. Meningen var att vi skulle dra Palladium men blev inte redigt så. Nu kommer lite bilder från helgen!

Likes

Comments

Idag väckte min bror mig runt 11, gjorde frukost efter någon timme. Sen badade och solade lite. Gick även ut och träffade My förut som kom hem ifrån London inatt. Saknat den tjejen så tiden med henne behövdes. Desse kom även ett tag också. Drog hem ganska tidigt då jag skulle vara barnvakt åt min bror. Nu har jag satt på en till film då jag precis ätit lite och kollat på en annan. Tänkte gå lägga mig tidigt ikväll så puss.

Likes

Comments

Likes

Comments