Header

Fredag idag men det känns inte riktigt som fredag eftersom jag är hemma varje dag. Men igår skulle vi ha ett mötet med både vuxen och barn och jag skulle bli överskriven till vuxen sidan. Mötet gick verkligen jätte bra, fick en snäll och trevlig doktor och sköterskorna var också jätte trevliga. Vi kollade på mitt så och bestämde vilka mediciner jag skulle äta för att behandla ändtarmen sen åkte vi och gjorde en del ärenden min syster kom förbi och lämnade lite saker som jag köpt. Bland annat en super fin glittrig klänning som de kommer bilder på i helgen och en present till Lars för idag fyller hon år. Det var på tiden ;) Nej men det är så kul jag älskar när andra fyller år och jag älskar att ge bort saker och se hur glada alla blir. Så imorgon så ska vi ses, vi har inte bestämt var men jag tänkte att om jag orkar ska jag gå till henne. Det är nästa 2 och en halv kilometer så får se om jag har krafter imorgon, annars tror jag hon kommer till mig. Men det ska bli kul, längtar redan!!

Idag kommer min syster förbi igen för att äta det ska bli trevligt, men det kanske inte är det bästa för mitt pluggande eftersom jag blir distraherad och vill göra andra saker. Men jag har pluggat väldigt bra hela dan så får ta en paus nu på kvällen. På tal om skolan så har jag väldigt mycket stress över skolan eftersom jag missat så mycket på grund av min operation. Jag har så mycket prov och inlämningar och lektionsuppgifter snart som jag inte änns börjar med, usch vad skoltrött jag är. Men 3 veckor till ett efterlängtat jullov.

Åhh förresten nu är det 5 veckor kvar tills jag får börja träna igen och jag kan bara säga hur mycket jag saknar det och det är enormt mycket, verkligen. Det är så tomt liksom jag går inte till tåget vid fem-sex på kvällen för att åka till gymmet utan sitter bara hemma och jag kan ärligt säga att jag börjar må lite dåligt mentalt, kanske är det för att jag fått mens men jag tycker verkligen inte om att vara borta från träningen. Jag mår såå mycket bättre när jag tränar och jag kan knappt vänta. Så kan dessa 5 veckor bara rulla på tack!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments