Header

Hej på er, Gud vilken helg och dag det varit asså! Så mycket att göra men så himla roligt jag haft! Har ingen smärta och har inte haft de på hela helgen heller! Men i lördags var jag hos min bästa kompis Lars eftersom hon fyllde år i fredags, så jag var där och hon fick presenter från mig och vi bakade pepparkakshus och hade allmänt mysigt.

Sen så kom söndag och jag tog en härlig lång promenad i det härliga vädret och lyssnade på podcast! Sen samt jag för det mesta och pluggade resten av dan!

Men idag så var vi på sjukhuset kl 10 för att ta bort ett stygn som va kvar och det gjorde ont men det gick bra och mitt sår där stomi brukar sitta har läkt väldigt bra, vilket jag är väldigt tacksam för. Efter det så åkte jag till skolan trots att de bara var två lektioner kvar men jag behövde de, min ångest släppte bara lite av att börja gå till skolan.

Sitter just nu och pluggar religion inför ett prov på fredag, 55 instuderingsfrågor och jag kan inte en ända... men tänkte att jag skulle lära mig 19 idag, jag hoppas för övrigt att ni haft en underbar helg och måndag! <333

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments