Den här veckan har jag bara gått två dagar i skolan, måndag + tisdag hade vi studiedag och på fredagar har vi bara 1 lektion (gymnasiearbete) där vi skulle vara i halvklass. Har inte gjort så mycket under veckan, har pluggat till ett svenska prov till nästa lördag.

Ikväll ska mina föräldrar sova borta så jag kommer att ha några kompisar över som ska sova här. Blev en lugn kväll för mig igår, satt bara hemma och läste och kollade på film!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I måndags var jag ju på Sephora för att köpa smink ur Rihannas egna kollektion. Jag köpte som sagt en foundation och en primer. Foundationen kostade 345 kronor medan primern kostar 320 kronor. Inte så dyrt egentligen om man jämför med många andra märken som anses vara ''highend makeup''. Jag har kombinerad hy, jag blir lätt oljig i t-zonen medan jag kan bli rätt torr på övriga ställen. Jag köpte i färgen 150 och var väldigt rädd att den skulle vara för ljus, men med tanke på att den oxiderar (blir lite mörkare när den sätter sig) så passade den bra. Jag har hittills bara prövat foundationen med den tillhörande primern till men jag tycker att båda är såå bra! Asså det som dom säger om foundationen är verkligen sant, det ser supernaturligt ut och ger en ''soft matt'' finish men ditt naturliga lyster syns fortfarande igenom. Den är tunn i konsistensen tycker jag och man känner inte att man har något smink på sig, vilket jag gillar. Jag hade på mig sminket i ungefär 10 timmar båda gångerna jag hittills använt dem, och det höll hela dagen! Lite oljig blev jag men det var inte så farligt så att jag kände att jag behövde lägga på mer puder. Den la sig inte i några fina linjer eller satte sig på mina torra partier. Den ger medium täckning enligt mig men man kan lätt bygga upp den till full utan att det ser kakigt ut. Primern mattade ner ansiktet och jämnade ut hudtonen samt minskade mina porers synlighet. Jag har testat en del foundations och tror faktiskt att den här är den bästa jag testat hittills faktiskt! Den har ju i princip allting man behöver i en bra foundation, den har bra täckning, den håller verkligen hela dagen, det ser ut som din riktiga hy och är inte för tjock i konsistensen. Så för mig får dessa två produkter 5/5!

Likes

Comments

Idag efter skolan gled jag förbi Sephora och kollade in det nya märket som lanserats av Rihanna. Jag fick med mig en foundation (i nyansen 150) och primer! Hoppas bara att jag blev matchad till rätt färg nu... Jag funderar även på att köpa någon utav hennes highlighters och match stix trion. Men det får nog bli en annan gång därför att jag får ångest om jag lägger aaaaalldeles för mycket pengar på en och samma gång men tillsammans så skulle det kosta 665 kronor har jag för mig, men jag hade presentkort så jag betalade 365 kronor.

Jag hade tänkt att göra en recension på produkterna när jag använt dom lite mer!😌

Likes

Comments

Igår vid klockan sex åkte jag hem till Olympia och drack några glas vin innan vi åkte in till stan och mötte upp Rebecca. Vi skulle först till ett ställe vid Stureplan men det blev att vi drog till Colosseum istället och dansade ihjäl oss till stängning! Sov hos Olympia efter det eftersom att jag ville inte åka hem själv, vi var hemma vid 4😋 Så jag har väll varit ganska trött idag, inte gjort något annat än legat i sängen typ😂

Likes

Comments

Den här veckan har ju faktiskt gått väldigt snabbt! Alla mina lektioner för veckan är nu avklarade, det är bara gymnasiearbetet kvar imorgon från 9.15 till 10.55, har fortfarande inte valt ett ämne dock och måste göra det imorgon senast. Numera är jag även tvungen att få skjuts fram och tillbaka till skolan eftersom jag tror att jag tappade bort mitt busskort i måndags?? Har förlustanmält det hos SL men det har fortfarande inte kommit😪

Har försökt fortsätta kolla runt på tatueringar som jag ska gadda in inom tid men blir så kluven. Vad väljer man för motiv? Typsnitt? Är dock ganska säker på vad för typ av tatuering jag vill ha men jag har ingen aning om vart någonstans, vill helst ha det någonstans där det gör minst ont att tatuera.

Likes

Comments

Lördag: I Lördags åkte jag till Bålsta för att fira en kompis som fyller 18 nu i veckan, vi var åtta stycken som även sov över där.

Söndag: I söndags var jag hemma i några timmar innan jag och Josefine skulle på konsert i Annexet. Niall Horan spelade och han var såå bra, blev väldigt positivt överraskad av hans nya album som han uppträdde som släpps senare i September. Tycker dock att det är tråkigt att han inte gör konserter med de andra killarna längre. Nu måste jag betala 4-5 gånger mer för att se allihopa när alla nu ska göra sologrejer.

Idag är jag hemma ifrån skolan för att jag har fått feber, jag försöker kolla igenom lite gymnasiearbete för att samla inspiration. Jag måste ha valt ett ämne på fredag senast och jag har ingen aning vad jag ska välja.

Likes

Comments