Postad i: Vardag

Igår (söndag) gjorde jag absolut ingenting, jag var med min syster, hennes man och son som kom förbi en sväng sedan gjorde ingenting mer på hela dagen, förutom plugg.
Idag började jag skolan 12.15 så jag fick en skön sovmorgon, tills nu har jag suttit och pluggat spanska inför ett prov på torsdag och jag är sååå stressad över det just nu, känns som att det kommer gå skit.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Tips

Inatt släppte Drake sitt nya album, hann lyssna igenom halva albumet och hittills tycker jag att den är sååå braa!!


Likes

Comments

Postad i: Vardag

Kom nyss hem från en vän, vi tog en promenad genom Huddinge sedan gick vi hem till han och kollade på skräckfilm, haha vi såg The woman in black vilken är den enda bra skräckfilmen jag sett, det var väldigt längesen jag såg den så jag blev rädd typ väldigt ofta😂
Tidigare idag kom min syster förbi med hennes barn och hund så vi grillade korv och fikade lite. Sen så åt jag tacos till middag<3 my fave.

Lär nog inte sova på ett tag nu för min hjärna går på högvarv, men vi får höras någon annan gång👋🏼

Btw, har ni lyssnat på Zaras nya album? Så jävla grym är hon!!

Likes

Comments

Postad i: Vardag, Fotografi

Tog en fika idag på Odenplan efter skolan för att fortsätta skriva lite på min akademiska uppsats i svenska som ska vara klar om några veckor samt för att plugga lite inför ett spanska prov som jag har nästa vecka.
Imorgon efter skolan ska jag iväg och gymma vilket jag gör typ varje fredag sedan har jag ingenting mer planerat just nu inför den kommande helgen, men det lär väll kanske bli något spontant.

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Den här veckan har flytit på rätt snabbt, hade ett prov i Juridik igår som gick väl helt okej. Idag mådde jag inte så bra så jag var hemma från skolan idag och sökte typ en massa jobb hahha, fick dock reda på idag att jag möjligtvis ska få jobba igen imorgon efter ett uppehåll på cirka 3 månader, så det ska bli kul att tjäna pengar igen. Jag har jobbat som barnvakt på NannyNu sedan september 2016.
Igår var jag hos min syster och var barnvakt åt deras son! Han börjar bli såå stor nu, han är snart 7 månader. Det är även bestämt nu att mina föräldrar och mina systrar åker till New York nu i vår, undrar om man ska skicka med en önskelista och pengar eller om jag ska vänta tills vi åker till Miami ca 1 månad efter det🤔
Har dessutom fått reda på en kul hemlighet som jag inte får berätta för någon än😍😁
Måste snart börja plugga inför ett spanska prov till nästa vecka :/

Likes

Comments

Postad i: Vardag

Dagen började med att jag sov till ganska sent, runt 13 kanske, min syster, hennes man och son kom och hälsade på. Vi fikade, de kollade på hotell i New York eftersom att mina föräldrar och mina två systrar ska åka dit i höst. Vid 15 tiden åkte jag med Josefine och tränade, sen åkte jag hem, duschade, sminkade mig och tog bussen ner till centrum för att äta asiatisk mat med Josefine innan melodifestivalen började.
Enligt mig tyckte jag att rätt låt vann, tyckte verkligen om Robins nummer, men jag gillade också Nano, Jon Henrik Fjällgren och Benjamin. Tycker det är synd dock att det inte bara är Sverige som röstar på vem som ska vinna men det är ingen idé att gnälla över vem som vann eller inte. Det är ju bara schlager tävling och vid slutet av dagen spelar det absolut ingen roll om vem som vann.

Just nu ligger jag i sängen och kollar på någon komedifilm på fyran som jag inte kommer ihåg vad den heter, har dock sett den förut och den är väldigt bra!

Ska nog snart gå och lägga mig och förbereda mig inför en helpluggsdag om Brottsbalken/Straffrätt imorgon, har nämligen prov på brottsbalken på tisdag, skoj!!!

Likes

Comments