Haha jag blir så trött på mig själv... Jag lovade mig själv att börja ta tag i något men hur länge varade mitt löfte? Två dagar? På sin höjd... Måste ta tag i mitt liv på riktigt och börjar idag, jag bara måste!

Till frukost blev det glamorös havregrynsgröt och några koppar kaffe, för att inte ta kål på min mage slänger jag ihop en smoothie på lätt yoghurt och mango/hallon med en touch av bär blandning från Ica med gogibär och havtorn som det tydligen ska vara överdrivit med c-vitaminer i med ett äpple på det är jag good to go.

Efter mina fyra timmar på jobb måste jag ta en välbehövd shoppingtur inför festligheterna i helgen. Mer om det sen, so long...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Med en liten schysst beställning från Asos.com firar jag nu fredag. Om snart två veckor åker vi till Thailand, Khao Lak och behövde införskaffa lite snygga sommar sandaler och någon härlig sommarklänning, inget slår en fin vit klänning, bruna ben och enkla nude färgade sandaler. Kastar upp en bild på sakerna och en bild på hotellet, det är så vackert, Khao Lak.

Mannen är borta hela helgen så nu (snart) korkar jag upp en flaska vin, tar mig en eftermiddags tupplur och kollar desperate housewives. Låter lyxigt, men är allt annat, har lite plugg jag måste få gjort.

Likes

Comments

Efter mitt jobb fick jag det goda beskedet att mina (våra) nya lampor till sovrummet kommit. Har saknat en belysning i fönstret som var diskreta men samtidigt lite coolt eleganta. Efter lite fix och trix var de på plats. Efter blev det den dagliga träningen, i dag bjöd det på tung styrketräning. Efter det slängde vi ihop ett nytt recept på proteinpannkakor och till det massvis med frukt, nutella och hallonkvarg, lite allmän vardagslyx då min käka åker bort hela helgen på kick off, kommer sakna ihjäl mig!

Likes

Comments

För att komma igång med detta och för er skull laddar jag inte upp en bild på mig at the moment, look like a hobo. Istället blir det en nyårs bild på mig och min man. Mycket snack om han, får ta och introducera honom en dag. Mitt i allt kaos, pluggar jag till kriminolog och är inne på mitt sista år, utöver det jobbar jag åtta timmar i vecka för att slippa det dryga studielånet. Så jag sticker och gör det, återkommer!

Peace

Likes

Comments


Jag har ett personlighetsdrag som jag innerligt försöker ändra på, jag måste lära mig avsluta saker och ting. Varav detta förbaskade bloggande. Jag har startat en oändlig mängd bloggar, de har varat i ett par veckor och sen har det sakta avtagit till ingenting... Nu är det slut på detta trams, jag ska tvinga ut tummarna ur arslet och fallow this through.

Denna våren kommer handla om förändringar, när det gäller ekonomi, träning och hälsa, min kärlek och utbildning.

Mitt första inlägg får börja med en bild på mig och min kära sambo.

Likes

Comments