Header

Ännu ett sommarlov är slut och allvaret är igång igen. Jag känner mig taggad för ett nytt läsår, har aldrig tidigare känt mig så taggad och glad för livet. Under helgen som var flyttade jag hemifrån och ut på vischan, landsbygdsbo igen, äntligen (!!). Som jag väntat och som jag drömt. Jag verkligen trivs här, och kan med ett leende på läpparna säga det skrivet med ord att jag redan mår bättre. När jag nu har stängt dörren till det förflutna, öppnat en ny och påbörjat kapitlet för min lysande framtiden med rätt hjälp på traven. Kan jag satsa ännu mer på skolan, härligt!

Så mycket som jag kommer lära mig om det ena och det andra när man få en verklighetsinblick om hur vår värld ser ut. Jag är liten och ny i vuxenvärlden men jag står på fötterna, har huvudet högt och kan andas ut och redo att lära mig nytt.

Det kommer gå bra för mig i framtiden och det förtjänar jag verkligen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det har ju varit tyst här under några veckor på grund av förberedelser inför flytten, men också för att jag inte haft ork till att engagera mig till att nå ut till er. Jag har haft annat.

Hur som helst, så jag tänkte jag i vilket fall summera en händelse, som är en av alla 18-åringars längtan. För lite mer än en vecka, var det äntligen min tur! Jag hade min första fylla (lör 12 aug), check på den! Det blev fyra cider på hela kvällen…. Så jag drack med måtta och skötte mig. Så varken jag eller mitt sällskap behövde någon gång tänka ''hade jag/ hon gjort detta nykter?'' Jag släppte verkligen loss framför scenen och tänkte bara på hur mycket bättre livet kan bli framöver. Vi hade leende på läpparna, bjöd på oss själva och det är ändå huvudsaken. 😉

Likes

Comments

God kväll! Idag brände jag fett igen, tog mig en skön löptur i värmen i förmiddags. Trycket och glädjen jag hade för min löpning tidigare när jag var finfint i form är inte åter tillbaka ännu men jag kommer snart vara där igen, om inte de så kanske ännu bättre. Har lite svårt för det där med att nöja mig med det jag presterar i nuläget. Jag vill ha ett bra flyt och slippa stanna upp emellanåt. Jag får ge det tid! Löpträningen kombinerat med styrka är kanske det ända som jag tycker passar för min egna del. Dessutom blir det än hel del cyklande tur- & retur från jobbet. Haha.

Hur som helst så blev det i alla fall 8km. Solen stekte på så det blev väldigt svettigt, sista kilometern blev det enbart att springa i BH och shorts. 😁 När jag var klar och tillbaka till campingen så gick jag ner till utegymmet och körde lite styrka.

Förutom att jag tränat så har jag fixat viktigt ärende på stan och vart iväg och jobbat. Veckan kommer bli tuff, jag ska jobba och utöver det så ska träningen också försökas hinnas med alla dagarna. 😪 Kommer ordna denna vecka också. Ha det gott!

Likes

Comments

....vuxnas syn på ungdomar? Jag tycker att många vuxna inte ser upp till andra ungdomar så mycket, utan det handlar bara om sina egna barn. Tycker det är tragiskt att det liksom är så inom ridsporten på ponny nivå, att allt måste tas på blodigt allvar så att vuxna inte kan gratulera till andra ungdomar - de blivande young riders framgångar utan istället klankar ner och slänger skit. Det är inte direkt så att man framstår som en vårdnadshavare med gott exempel snarare att man skämmer ut sig och förminskar sig själva vissa gånger när man beter sig illa.

Sedan finns det vuxna som verkligen tar oss alla på allvar och verkligen tror på ungdomarna. Den första sorten dissar jag såklart och den andra hissar jag givetvis. Kan man glädjas åt andra, har man ett gott hjärta som andra tycker om. Man undrar ju vart världen är på väg och hur ljus ridsportens framtid är. Det är ingen idé att bry sig om andra, det handlar bara om att sköta sig själv och sluta vara omtänksam hela tiden.

Likes

Comments

Klockan ringde 08:00. Jädrans vad trött jag var idag, det tog mig fler extra minuter för mig att överhuvudtaget kliva upp. Det är inte direkt så att man studsar upp, känner sig utvilad och känner en glädje över att vara bosatt i husvagn. Känns instängt men fungerar, det är inte direkt så att man jublar, höjer armarna högt och längtar "hem". Det är tur att det enbart handlar om någon vecka och inte en längre period, I vanlig ordning jobbar jag och är inne på min tredje arbetsvecka. Stormtrivs, trots att det är intensivt. Sjukt stressigt idag, mycket folk och det märks att det fortfarande är semestertider. Inget dåligt med det, snarare raka motsatsen.

Utöver jobb och att vara bosatt i husvagn. Så har jag fortfarande lite annat att gå genom, möten hit och dit och telefonsamtal. Förhoppningsvis kommer allt ordnat upp sig så att varje möte och samtal inte kommer behöva vara obetydliga. Ytterligare ett problemet i dagsläget är att allt som har med myndigheter att göra tar evigheter till att fastställa ärenden. Även om jag vill så mycket så hinner man tyvärr inte med allt. I dagsläget känner jag hur ögonen går i kors och hur kroppen känns tom på energi. Med de menat så behövs en paus, för min egen skull för att därefter kunna återgå till att bli människa igen. Imorgon jobbar jag eftm (16:30 - 20) och kan vila upp mig några timmar innan beger mig till arbetsplatsen.
Likes

Comments

Efter en tuff start i tisdags så var jag ledig igår och gjorde typ inte ett dugg. Så det blev inget möte igår angående om jag vidare ska få bli deltidsanställd, men det blir säkerligen inom ett par dagar. Hursomhelst så var jag tillbaka på arbetsplatsen idag och jobbade kl 10-21 eftersom jag själv erbjöd mig att jobba dubbelpass. (Ordinarie arbetspass kl 10-16:30) Blev inga större uppståndelser av problem, förutom att det emellanåt blev stressigt men jag kände ändå att de var hanterbart för mig. Imorgon och på lördag jobbar jag dagens pass igen, sen blir det kortpass på söndag inför den nya veckan. 🙂

Likes

Comments

Veckan har verkligen öppnats upp bra. Först igår tog jag tag i dagen efter lunch snåret med ett möte. Därefter iväg på en jobbintervju om ett sommarjobb på Vrinnevi minigolf, som jag hörde av mig till samma dag. Vi pratade om vad jobbet innebär, mellan vilka arbetstider man jobbar, lön, osv. Ni förstår. Jag fick jobbet, blev så otroligt glad och bestämde att jag är redo direkt för nästkommande dag. Min chef framöver gav mig ett varmt leende och såg hur bra jag verkligen skulle passa in. Idag betade jag av min första jobbdagen och kände trivsamt och vilken basic grej att jobba på en minigolf. Jag trivs, och ägarna trivs redan med mig efter en arbetsdag. Känns riktigt roligt.

Imorgon väntar ett möte med de på plats, då ska vi prata vidare om se om jag blir deltidsanställd. Helt galet, att kunna få ett sånt erbjudande efter första arbetsdagen! Lite smått nervöst faktiskt. Tänk er att mitt tredje sommarjobb sen jag var 16 år, kanske leder mig vägen fram till en deltidsanställning 😁. Återstår att se och höra imorgon. Förhoppningsvis dela jag med mig om vad överenskommelsen leder till.

Likes

Comments