Header
Presentation picture
JuliaKulikdanielsson
Julia, 18 år
När jag starta bloggen var det mitt sätt att skriva ut allt jag kände inom mig. Eftersom jag alltid har haft svårt att prata om känslor och jobbiga minnen. Sen att så många skulle vara intresserade av att läsa och följa trodde jag aldrig.

 

Jag vet hur det känns

Jag vet hur det känns när alla broar till tryggheten bränns och försvinner. Hur det känns att klättra uppåt och att rasa längst ner till botten igen. Hur det känns att förlora sin andra halva och hur det känns att se folk man älskar dö framför en. Jag vet hur det känns att lova sig själv att aldrig mer skada sig själv. Hur värdelös man känner sig när man inte lyckas med det. Hur det känns när rakbladet nuddar huden och att blodet som sipprar ut är ett tecken på att man lever. Jag vet hur det känns att jaga rus. Jag vet hur det känns att sova i en cell, hur liten och ensam man känner sig. Eller att köras mitt i natten i en polisbil, och man vet att man ännu en gång fuckat upp allt. Jag vet hur det känns att bli övergiven. Jag vet hur det känns att försöka överdosera tabletter och sedan åka ambulans mitt i natten. Hur egoistisk man känner sig, när allt man egentligen ville var att få somna in. Jag vet hur det allra mesta känns. Allt ifrån misär, trauma, destruktivitet och allt där emellan. Men jag vet också hur lycka känns och det är det jag alltid kommer fortsätta kämpa för! Förr eller senare så blir livet alltid bättre.

 

Blogga med din mobil - Nouw har kanske Sveriges bästa blogg-app - klicka här!

Likes

Comments

Vi ses snart igen

Jag saknar och älskar dig. Är trasig utan dig. Jag behöver dig. Vi ses snart igen. Förlåt för allt skit jag gjort. Förlåt för att jag förstör mig själv. Förlåt för att jag är så dum i huvudet. Snälla förlåt mig. Älskar dig pappa, det kommer alltid att vara du och jag.


 

Likes

Comments

Allt gör så äckligt ont.

För visst finns det saker som du lovat dig själv aldrig ska få komma ut. Ingen ska få veta det där som hände. Kanske eftersom du under hela din uppväxt blivit trasig av att förlora för många, blivit övergiven. Fått se saker som ingen människa någonsin ska behöva se. Fått uppleva trauma som aldrig kommer gå att sudda ut hur mycket jag än försöker. Jag kan inte ändra att min uppväxt vart som den vart. Att jag var tvungen att växa upp alldeles för snabbt. Det kommer aldrig gå att radera. Idag vart allt för mycket och idag gör allt så äckligt ont. Inget går att hålla tillbaka idag. Inte ens klumpen i halsen. Idag är jag förbannad på allt. Jag saknar allt jag förlorat. Jag saknar min andra halva som jag fick se dö framför mina ögon. Jag vill bara radera alla äckliga jobbiga minnen och händelser. Idag vill jag bara ge upp och aldrig mer behöva kämpa.


 

Likes

Comments

Tiden där.

De tog mig till en plats där inget växte.
Till en plats där bara skuggorna i dammet hade tid.
De tog mig till en sal, ett solblekt sjukhus,
Där alla dörrar var så tunga att de inte krävde lås.
De ledde mig förbi rader av stärkta sängar.
Där våra steg ska eka länge efter att vi alla gått ur tiden.
De skriver ditt namn just när regnet träffar fönstren,
Och en ond vind skakar träden, tamburin shakers av döda löv.
Och de tog mig till en smutsig strand,
där vålnader av surfare som drunknat samlade PET-flaskor för pant.
På en grusväg mellan fält där ondskans blommor tilläts växa,
och förvandla evig skog till skvallerpress.
Och de pekar mot en fond, giftgula moln.
Orangea lampor, tysta silos, jetplans ångspår, bengrå torn.
De viskar i mitt öra:
”Ser du framtiden, ser du hur inget växer, inget lever men ingen dör?”


 

Likes

Comments

-

Gången är bestämd men du velar över valen och du hamnar fel jämt. Det är så lätt att hamna så snett. Och det blir som att du mår bra i att må sämst.

 

Likes

Comments

Ta min själ

Tankarna inom mig styr min kropp till vad som helst, som för stunden dövar ångesten. Kickarna, ruset eller smärtan. Vill känna mig levande. Vill känna mig bedövad. Vill inte känna något förutom lycka.

 

Likes

Comments

Har smärtan gått och gjort mig beroende…

När jag är själv går jag sönder. Klarar knappt av att andas. För mycket tankar som jag valt att tränga bort kommer upp till ytan då. Minnen som aldrig går att radera. Det är även då saknaden är som störst. Det är då jag känner mig så jävla liten, ensammast i världen liksom. Då är det bara jag och min ångest. Och alla destruktiva tankar och handlingar som jag gör mot mig själv. Fan, fan, fan.


 

Likes

Comments

.

Just nu känner jag mig bara så jävla lost. Eller rättare sagt tom. Bara tom. Helt jävla tom.Jag orkar inte bry mig längre. Orkar inte resa mig och fortsätta andas. Det går snabbt och är så jävla lätt att tappa bort sig själv. Men det är svårt att hitta vägen tillbaka igen. 

 

Likes

Comments

<3

Du är det vackraste jag vet, det finaste jag sätt. Sen den dagen jag träffa dig så har livet känts rätt. Jag går i döden för dig för du är min bästa vän. Min bästa vän, det är vi mot världen du och jag, så vacker så lojal. Baby du är allt jag vill ha. Min bästa vän, du visar vägen dit jag borde vara. Jag kommer vara din soldat tills mitt sista andetag.

Jag träffade min ängel när jag behövde henne som mest. När jag var längst ner på djupet så bedöva hon min stress. Torka dina kinder älskling kasta dina atarax. Jag dör för dig på riktigt. Jag svär på allt, utan dig så känns världen så kall. Hon är lojal som en soldat ja ni ska se hur hon beter sig, vid regn och sol, genom krig och fred hon är med mig. Tack för att du räddar mig. Tack för att du står kvar vid min sida. Min andra halva. Min bästa vän. Jag älskar dig!

 

Likes

Comments

Jag älskar dig så mycket vackra människa!

"Det fanns en värld av is i hjärtat mitt
Du startade en lavin när du gav mig ditt" Den här människan. Jag älskar och är kär i varenda cell i hans kropp. Seriöst. Finns ingen som honom. Min vackra Oliver!


 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw