Hej på er! Sedan sist så har jag hunnit göra en del kula saker. Ska berätta i stora drag vad som hänt. Jona fick vara hem över helgen, vi hade en kul helg och en massa att prata om när vi inte sett varandra på så länge! Jag har färdigt köpt alla mina julklappar, det är verkligen skönt att ha det undan. Nu är det ju bara elva dagar kvar, helt sjuukt!! Jag är så förväntansfull över jul iår, för att J får vara hemma så länge, han är hemma åtminstone 11 nätter!! Det ska bli världens bäst. Dock sitter han fast nu igen ihelg, så jag får försöka hitta på något roligt. 

På praktiken går det bra, jag har inte så jättelänge kvar heller kollade jag härom dan i timdagboken. Nu framför mig har jag tre intensiva dagar med praktik från morgon och sen direkt i jobb till 11 på kvällen. Det kommer bli tungt men får försöka orka till lördag, då ska jag ha sovmoron!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen är denhär fredagen här! Idag kommer Jona hem!! 😍 Ska bli så kul att få va med honom, man har så mycket att prata ikapp på två veckor, har ju hunnit glömma allt sen han åkte iväg sist.

Jag har fått min halva praktik färdigt, så nu återstår resten då. Det kommer ta snabbt tror jag, det är ju inte alls länge till julen heller så då får man några extra dagar ledigt, ska bli skönt.
Jag fick bestämma min julklapp i år tillsammans med mamma & pappa, dom hade ingen aning vad jag ville ha och då är det ju lika bra att se vad jag behöver och vill ha så att man inte köper något bara för att köpa. Jag kan inte ens vänta till julafton, så kul. Då får ni också se min julklapp jag lovar. 🙈

Nu ska jag hitta på något så jag får tiden att gå tills jag får hämta J. Trevlig helg!

Likes

Comments

Trevlig fredag till er! Min fredagsfeelis har inte varit som den brukar idag. Ska jobba ihelg + att jag inte får hem min Jona. Jättetråkigt! 😔 Han är på Uusimaa lägret och jag har inte hört av honom sen onsdag, (okej i tio minuter har vi whatsappat) men imorgon så hoppas jag att han är tillbaka. Nu ska jag så småningom ställa mig iväg till jobbet.

Visst minns ni att öppna första adventsluckan idag? Tänk att det är bara 23 dagar kvar nu. 🎅🏽

Likes

Comments

Jag nämnde ju här tidigare att vi fick nästan färdigt handlat alla julklappar, men nästan. Jag har Jona kvar och det är så svårt i år! Han behöver ju ingenting när han aldrig är hemma. 😂 Känns onödigt att köpa nån snygg skjorta eller verktyg, han behöver dem ju int på ett halvt år typ!? Blir galen. Tror iallafall jag ska beställa hem nåt intressant till honom. En klocka har jag också funderat på redan ifjol, men nu använder han den han fick i examensgåva, pulsklockan. Så nåt i klädväg lär det ju bli iallafall.

Hur söta?! 😍 till mitt lilla fadderbarn, han vet nog ingenting om julen ännu, men såklart ska han också få! Jag och J kom inte överrens om byxor så det blev två övredelar till honom. 😉

I både min och Jonas familj har vi att man köper  bara till en, så där är det lätt med syskonen. Men jag kan ju inte avslöja här till vem och vad vi köpt. Tyvärr.

Likes

Comments

Tänk att vår egna lilla hemkommun är en sådär fin by. Jag trivs i Larsmo, fast jag tror att framtiden har andra planer. Ikväll ordnades vintermarknad i centrum, mycket folk och ganska många som sålde sina hemgjorda produkter, mycket hantverk faktiskt.

Vi gick runt där på marknaden och träffade många bekanta ansikten, träffade på min högstadielärare, det var såå kul att se henne!  Ojoj får så flashbacks.

YA:s musiklinje sjöng några julsånger, stämningen var riktigt härlig. Det var nog en brilliant idé med Larsmos egna torg. Jag har fått riktit julfeelis idag. 🎅🏽

Likes

Comments