Dessa snyggingar beställde jag hem för snart en vecka sen. Började kika runt lite på vinter skor och hittade dessa som jag fastnade för men ändå inte. Dom har lite tjocka bottnar men jag tror när snön väl är här och det är kallt så kommer jag va tacksam för de tjocka bottnarna, dom passade perfekt. Jag är nöjd! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är ju en sådan person som listar ner saker jag måste få gjort, till exempel under dagen. Idag fredagen den trettonde så ser min lista ut följande:

- Städa mitt rum och byta sängkläder

- Hämta ut paket som jag beställt, spännandee

- Tanka bilen

- Köpa fredagsgodis

tror ni jag hinner med allt före kvällen då jag får hämta min älskling, det har varit en lång vecka känner jag.


Likes

Comments

Jag har blivit sjuk ihelgen, men en massa andra går också runt med sjuka halsar denna årstid har jag fått höra. Idag blev det därför ingen skola för mig, har ingen röst alls. Så nu ska jag vila och vila tills flunssan ger med sig. En fin helg har det ändå varit, i fredags jobbade jag till 1 och sen hem till Jona. På lördagen var vi tillsammans med hans familj ute i naturen. Vi vandrade till Storforsse som den heter då. En fin utsikt med lite picknick i magen traskade vi hemåt igen. På kvällen var vi på förlovningskalas. Det om det. En bra helg har vi haft.

Likes

Comments

Måndag igen. Har just kommit hem efter att ha kört Jona till tågstationen. Jag har haft en bra helg i gott sällskap. I fredags när jag sku hämta honom så var tåget allt för senat, suck. Händer jämt. Vi åkte direkt efter skräpmat och körde till hans var vi åt och sen kollade film. Jag fick också en jättefin present. Han känner mej väl. 😘 Lördagen började med att vi åt en jättegod frukost, sen var vi en stund här i Näs. När kvällen smög på så ställde vi oss iväg på dejt. Vi åt förstås på Pedrinas men det är ju nog godast av alla ställen. Sen väntade vi hem Jonas mamma och pappa. Så avslutades lördagskvällen. 🌸 på söndagen bestämde vi oss för att hälsa på Nicken & Felicia i Vasa, de hade det riktigt mysit i deras bo. En stund drack vi kaffe där innan vi åkte iväg till nästa ställe. En fin helg, känner mej tacksam över alla fina människor som jag har runt mej.

Likes

Comments

Nu känner man nog hur hösten kommit. Naturen är verkligen vacker under denna årstid. Det ända minuset är älgarna som börjar synas allt mera och de allt för många regniga dagarna.
Imorgon är det fredag, igen. Nej jag har minsann räknat dagarna tills denna fredag och trodde aldrig dagen skulle komma! Jag är såå taggad för denna helg. Jona har inte varit hemma en vecka före jag fyllt 18, så han har missat en hel del, plötsligt är det bara jag som hämtar honom från tåget. Vi kommer ha en trevlig helg, med lite försenat firande och annat roligt för oss. Jag ska uppdatera er om helgen på måndag när Jona åkt tillbaks. Ikväll får vi se vad jag hittar på, kanske jag ska våldgästa J & O.

Likes

Comments