Header

Hejsan på er! Imon börjar jag med mitt träningsschema så förhoppningsvis blir det mer uppdatering då. För någon vecka sedan fick jag hem ett paket från proteinbolaget. Proteinpulver och BCAA-pulver. Mina tidigare erfarenheter av proteinpulver är bara dåliga, dock har jag haft samma smak hela tiden (hallon) vilket har varit vidrigt. Så nu har jag istället tagit Banana Chocolate och ska testa för första gången imon. Det hittar ni HÄR. BCAA har jag faktiskt aldrig haft, har testat någon gång men annars har jag bara druckit NOCCO eller Celsius. Smaken jag tog på det är Cactus Lime och det hittar ni HÄR.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Vad har ni för er en kväll som denna? Själv har jag kört lite yoga, började med det för någon vecka sedan. Jag kör inte så avancerat pga att jag är så sjukt stel, och det är delvis därför jag gör yoga, för att mjuka upp mina muskler och leder och för att jag inte ska få problem med nacke och rygg i framtiden. Det märks efter bara en gång hur avslappnad man blir i musklerna och dessutom så är det ju hur skönt som helst att sträcka ut lite. Här är videon jag kör efter, hon berättar även varför det är bra och sådant. Så nu vet ni vad ni kan göra i ca 30 minuter ikväll :)

Likes

Comments

Hej igen, och välkommen tillbaka! :)

Senast jag bloggade var i mars 2017, nästan ett år sedan alltså och under den tiden har det hänt en hel del. Men det kommer jag inte gå in på nu utan kan lägga roliga händelser från året lite då och då. Vad det var som fick mig att börja om är dels för att jag tyckte helt ärligt att det var för mycket gammalt skit på bloggen som inte kan ha varit roligt att läsa. Dock kan man ju inte göra alla nöjda men jag själv tyckte det var tråkigt att läsa den nu haha.

Vad är det som kommer ändras i min blogg då? Jag kommer dela med mig mer om min träning (som knappt inte existerar än) men jag SKA faktiskt börja om där också, på riktigt haha! Och för att hålla motivationen uppe med det så varför inte börja blogga och skriva om det mer? Inspirera och bli inspirerad själv. Självklart kommer jag dela med mig av vad som händer annars i mitt liv också. Nu blir det lite mycket babbel här, men jag hoppas att ni ska tycka att det har skett en förändring och att ni vill fortsätta att titta in här :)

Likes

Comments