Åkte på något i Fredags, fick ont i magen och det gick över idag, det är anledningen för att det inte kommit några inlägg.
Det har inte hänt så mycket här hemma, vi har åkt och köpt ett skåp på Ikea och beställde ett bord (KVISTBRO) då det var slut i Bäckebol. Så vi ska ta ut några grejer ur rummet som jag inte ska ha och montera upp PS skåpet imorgon.
Rummet ser hemskt ut också haha, grejer ligger överallt och nu när PS skåpet är här inne så är det inte så mycket plats haha.

Dock så är jag rätt så arg på mig själv att jag faktiskt glömde... Japp glömde, att gå upp till stallet igår.
Är så arg på mig själv över det, asså det låter hemskt... Enough talk about that, jag vill inte ens prata om det haha xD.

Och så har jag inte fått min brorsas present en jag skulle fått på min födelsedag en, asså den har inte kommit. But that's okay!
Jag fyllde år den 27 december, så jag antar att det tar lång tid att leverera det?... i have no idéa. Men jag tror jag faktiskt vet vad det är :3 Jag önskade mig en keps och ett indianhackamore på min födelsedag, jag önskade borda lika mycket och ja mamma och min brorsa vet att jag gärna vill ha ett indianhackamore och jag har redan fått kepsen så ja.
(Går in och läser på sidan där den kommer ifrån)Det kan också va så att hon som gör dom har många beställningar just nu så, Aa. That's Okay!

Kram!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Du har TV:n kommit up också!
Börjar bli så nöjd med rummet, det börjar verkligen bli som jag vill.

Just nu går dagarna väldigt segt, jag har inte så mycket att göra förutom att jobba med rummet hela tiden. Snön gör det inte bättre heller, haha jag har inte lust att gå ut alls.
Så allt går väldigt segt, dagarna går såhär liksom för mig nu: Gå up, göra frukost och sätta sig vid datorn, sen jobbar jag med rummet. Om och om och om igen.

Så förlåt om det är väldigt segt här och korta inlägg men jag lägger mycket tid på rummet!

I'll be back tonight or tomorrow!

Likes

Comments

Okej, jag är verkligen ledsen att jag inte uppdaterat! Jag har inte haft tid dom senaste dagarna för att jag har bytt till ett större rum!
Och i förrgår klippte jag håret också också, rätt så mycket kortare. Jag blir så trött på mitt långa hår, det är jobbigt och det stör mig rätt så mycket på det.
Det var nedanför bröstet förut och då fattar man att jag har klippt det en del, och jag gjorde det blondare.
Anledningen för att jag inte visar ansiktet är för att jag ser hemsk ut för att just hade just vaknat haha.

Jag är verkligen inte klar med rummet en, det ända som vi har ordnat med är att gå in mitt skrivbord, säng och en spegel. Och såklart min underbara Arozzi Verona Pro stol haha.
Så bilder kommer inte på rummet på ett tag.

Likes

Comments

Idag var jag i stallet och red Sunny AKA Sansan.
Hon var väldigt pigg och gick väldigt fint fram och ner på tygeln, hon var dock väldigt spänd för att det smälldes väldigt mycket smällare.
Jag rider/hyr Sunny varje söndag och rider henne nästan varje fredag och lördag på lektion. Jag är ofta i stallet 5 gånger i veckan då jag har en annan häst jag rider som dock är skadad nu.

Som sagt Sunny var jäkligt duktig idag och lyssna på skänken. Hon var dock smutsig som en gris runt benen när jag hämta henne haha.

Bästa häst💕

Likes

Comments