Header

Dagarna passerar utan att man hinner med. Jag var precis i Thailand, jag bodde precis i lägenheten, det var precis sommar ju? Nu kollar man ut, det är trist och grått. Det är den 22 oktober och snart går vi in i vintertid. Vad hände med sommaren, den kom och gick lika snabbt.

Hösten har jag aldrig tyckt om. Jag välkomna den i år med hög feber och förkylning. Vilket det känns som jag gör varje år, det suger. Jag vill bara resa iväg mot varmare breddgrader. Stanna i en, två, tre månader. 

Likes

Comments

Min lediga helg bjöd på många roligheter men jag kastade in handduken på söndagen och åkte hem från Lund. Idag har jag jobbat under lunchen och ska jag inte göra mycket mer tråkigt nog. Blir att kolla lite film med mig själv. Inte helt fel? Lite ensamtid.
Imorgon är jag ledig, vi får se vad tisdagen bjuder på mer än regn. Sen är det jobb, jobb och jobb. 

Likes

Comments


Tänk om alla skulle våga göra det man aldrig annars brukar. Kanske skulle allt det som aldrig händer hända.
Hellre ångra något man gjort än att ångra det man aldrig vågade göra.

michaela forni

Likes

Comments

Alla frågor och känslor bubblar över. När är det dags att våga släppa sina krav och bara köra? När är det dags att släppa taget om något som gör en ont? Hur fan vet man när det är dags? Man ska lita på sin magkänsla men följa sitt hjärta, går det ens ihop? Låt oss säga att du har hittat the one, eller egentligen fanns han där hela tiden. Men din magkänsla säger nej och hjärtat säger kör, så, hur fan vet man? Du har fått ett stort erbjudande, magkänslan skriker kör kör kör, detta är trots allt din dröm. Men hjärtat gör ont, du står inför ett svårt val av att lämna allt du har, här och nu. Så hur vet man?

Hela livet väntar vi på vårt ögonblick. Vi väntar och väntar, vi vill inte ta steget. När vi väl klättrat så högt så drabbas man av höjdskräck, helt plötsligt blir dem sista stegen för svåra att ta. Allt du vill är att klättra ner igen, det var bättre när du stod stadigt.

Men vi kommer aldrig få veta förrän det är gjort. Vi måste inse att vi skadar oss själva genom att överanalysera allt. Om du vill ha något du aldrig har haft så måste du göra något du aldrig har gjort. ♥

Likes

Comments

Ska bli bättre på bilder, mest på mat och annat tråkigt på senaste.
Idag ska jag in till Helsingborg med Niklas och Louise, blir mest att kolla affärer, käka god mat och sen hem igen. Inte träffat Niklas sen han kom hem från Bali, så det ska bli riktigt mysigt.

Likes

Comments

Godmorgon, här har inte hänt så mycket. Har inte haft tid eller ork till att skriva. Har både varit sjuk och jobbat en del. I fredags så firade vi min kompis 20års dag. Började på fridays i Malmö. Sen vidare in på en bar/klubb runda i Lund. Startade på toyo, sen shotluckan, herkules och sen tillbaka till shotluckan. Mycket trevlig kväll. Dagen efter mådde man som förtjänat, verkligen. Under resten av helgen hände inte så mycket. ​

Likes

Comments

Godmorgon.
Här har det varit tomt i några dagar.. Vi hade en riktigt bra helg på jobb och fick jobba över båda dagarna. På lördagen efter jobb, runt tre, drog vi på efterfest och va inte påväg hem från sex/halv sju på morgonen. Vi sov ca 4 timmar sen stack vi in till stan och åt lite lunch. En riktigt mysig dag.

Efter det har inte så mycket hänt, ville bara uppdatera lite och visa att jag faktiskt lever.

Likes

Comments

Vilket härligt väder dagarna har bjudit på! I måndags kunde jag inte göra något då jag inte kunde få i mig mat eller dricka, blev soffläge hela dagen. I tisdags åkte jag in på personalmöte och efter tog jag en kaffe med Madde i det härliga vädret (lite kallt dock när solen försvann snabbt). Igår hände det inte mycket under dagen, fick ta tag i städningen och packa upp allt från väskorna. Mot kvällen drog jag och några polare in för att käka på restaurang, mycket skratt och skitsnack även helt okej mat. Dessvärre mår jag inte helt okej, har något problem med magen och har varit så från och till sen nyår. Magkatarr chansar mammsen på, själv har jag ingen aning, men fy vad ont det gör vissa tillfällen.. dags att kolla upp det.

Idag och helgen bjuder på joob,  jobb & jobb kanske något trevligt mot kvällen, ni har inte missat att shotluckan i Lund öppnar på fredag eller?
Kanske tar en sväng dit, we will see.

Likes

Comments