Hej mina vänner,hoppas allt är bra med er! Det var med lite skräck blandad förtjusning jag gick till skolan igår. Dagen startade med de traditionsenliga talet i aulan där rektorn försöker motivera skolans 2or och 3or att ta vara på gymnasietiden och alla ska göra sitt bästa i alla lägen. Efter detta tal fick jag mig en riktig tankeställare, jag börjar alltså 3an, 3an! det känns fantastisk skönt att man snart kommer ut i världen och får göra precis det man vill, samtidigt som jag drabbades av en svag obehags känsla eftersom åren har gått så fruktansvärt fort. Men nu ska jag försöka göra detta året till det bästa gymnasieåret, och till er som börjar ettan. Det kommer vara tufft men samtidigt otroligt kul

Jacka- Gina tricot

t-shirt-Zara

Kjol- Zara

Skor- J. Lindeberg

Örhängen- Marc Jacobs

Sjalett-H&M

Väska- Rebecca Minkoff

#nouwoutfit

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Det kan inte bara vara jag som har upptäckt att koboltblå har böjat dyka upp inom klädindustrin, Därav slängde jag ihop två stycken outfits inspirerade av just kobolt blå.

Likes

Comments

Hej underbara ni! Jag ursäktar för ett längre uppehåll från bloggandet, Men tyvärr har inte tiden räckt till då jobb och mycket annat har kommit i vägen. Men nu ska jag ta mig i kragen och börja blogga mer flitigt då mitt sista år på gymnasiet börjar nästa vecka. Dessutom håller jag just nu på att redigera min andra Italien vlogg om kommer ut inom kort.

Men nu när lovet börjar gå mot sitt slut bestämde jag och min bästavän Alexandra oss för att införskaffa oss lite nya kläder inför skolstarten. Därav begav vi oss till den närmaste storstaden, nämligen Göteborg. Där vi först började med några timmar shopping och sedan avslutade vi med lunch i solen.


Likes

Comments

Ciao bella! Nu har jag tillbaka från min underbara resa i Italien, men som ni troligtvis har lagt märke till så har jag inte publicerat några inlägg ännu. Detta på grund av att mitt internet helt tog slut plus att knappt har spenderat någon tid i lägenheten. Därför har varken internetet eller tiden räckt till, men för att ni ändå ska få om min fartfyllda resa har valt att jag ska åter berätta alla dagar eftersom jag har gott om både bilder och videor.

Likes

Comments

Hej mina kära läsare, ursäkta för mitt dåliga uppdaterande. Men nu kan jag gladeligen berätta att jag ska utomlands igen och denna gång flyger jag till Italien! Imorgon går flyget klockan 10 och jag åker ihop med två vänner, Alva och Josefina. Vi ska till en liten stad vid namn bordighera som är min kära vän Ofelias hemstad. Vi ska alltså bo hemma hos Ofelia och hon ska möta oss där eftersom hon flög dit redan för några veckor sedan. Så imorgon vid 11 ska vi vara framme i Nice Paris och ska försöka ta tåget till Italien, så nu hoppas jag på att mina 5 år av franska lektioner äntligen kommer till användning.

Likes

Comments

God kväll på er,Hoppas allt är bra med er! Här har jag satt ihop några kollage på sommarens tredfärg nämligen citrongul, Förutom färgen har även citronen symbol blivit något man kan finna bland de flesta klädmärkena idag. Enligt mig är det en super härlig trend som gör en lyckligt pga av dess somriga utryck.

Likes

Comments

Hej på er! Idag lämnade jag in min absolut sista inlämning för den här terminen och jag är mer än redo för några veckors ledighet. Även fast avslutningen inte är förrän imorgon bestämde jag och min tjejkopisar att fira lite genom att gå ut och äta. Så vid 18 tiden hade vi reserverat ett bord på Cyrano. Det var strålande sol så vi blev placerade ute i solen på uteserveringen. Vi startade med att beställa in en charkbricka som vi alla delade på, vilket sedan följdes utav varmrätt. De flesta av oss valde deras fantastiskt goda pizza, Jag valde en som heter Roxanne med ost, pesto och serranoskinka. Jag rekomenderar verkligen deras pizza till den som föredrar tunna spröda pizzabottnar. Därefter satt vi bara pratade i någon timme och njöt av tanken på att vi nu ser fram emot 8 veckor ledighet.

Likes

Comments

Hej kära vänner, Idag har jag spenderat stort sett hela dagen på stranden. Vilket har varit helt underbart men jag måste säga att jag börjar längta hem lite gran. Vilket jag garanterat kommer att ångra att jag skrev om en vecka då jag kommer önska att jag va tillbaka i Spanien. Men ikväll var jag Alice och Andreas ute och åt middag, Så jag tänkte dela med mig av min middags outfit. Dessutom tänkte jag medela att jag just nu håller på att redigera en liten vlogg som troligtvis kommer att publiceras imorgon. Ha det bäst.

Blus-Zara

Kjol- Berska

Väska- Michael Kors

Skor- K.Cobler

Örhängen- Faith

Likes

Comments