Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla allesammans, Nu har jag snart varit förkyld i 5 veckor! Jaa ni hör själva, men tidigare i veckan trodde jag att jag äntligen hade blivit helt frisk. Tyvärr så vaknade jag i onsdags med otroligt värk i halsmandlarna, Jag hade så ont att jag knappt kunde svälja vatten. Men idag kändes det bättre så jag, mamma och Alice åkte till Göteborg för en shoppingdag. Tyvärr blev den inte allt för lång då jag fortfarande kände mig ganska hängig. Det var dock väldigt mysigt och jag hittade ett och annat ändå.

Likes

Comments

Hej mina kära läsare, Jag tänkte bara skriva lite kort om vad jag tyckte angående Digi Mode eventet jag var på i lördags. Jag kan iallafall inleda med att säga att jag är otroligt imponerad av tjejerna som anordnade hela eventet, Alltifrån mat, till val av inovations coacher, schema läggning och framförallt spred dem en underbar energi. Allting började med att vi som skulle delta samlades inne i Textile Fashion Center kl 09.00 och åt gemensam frukost samtidigt som dem informerade om hur helgen skulle gå till väga, Därefter blev man helt enkelt indelad i grupper av 4 eller 5 personer. Sedan var det bara att sätta igång, Varje grupp blev dessutom utdelad en inovationscoach som skulle hjälpa grupperna att spinna vidare på ideer, hjälpa till med information, mm. Så under de två dagarna jobbade vi stenhårt med att försöka komma på en produkt. Där emellan blev vi bjudna på vegetarisk mat och lite annat smått och gått. Hela grejen slutade med att grupperna fick redovisa sin produkt och så utsåg man vinnare som fick tävla vidare med sin ide i Stockholm. Tyvärr vann inte min grupp men det var väldigt kul att delta, det känns som man fick ut mycket av helgen och dessutom träffa många nya människor med liknande intresse.

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas allt är bra mer er. Jag sitter just nu och plocka fram grejer inför morgondagen. Eftersom imorgon börjar projektet med textil Fashion center. Jag är så taggade, det ska verkligen bli jätte intressant. Idag fick jag schemat över hur projektet kommer gå till, och det ser ut att bli en riktigt fullspäckad dag. Så imorgon börjar det med gemensam frukost och genomgång av projektet kl 08:45

Vad tycker ni om dagens outfit förresten? jag måste säga att jag verkligen tycker om dem koboltblå byxorna. Tycker att det är härligt att bära lite mer kraftfulla färger till vardags.

Likes

Comments

Hej underbara ni! idag har jag varit och besökt Borås textil högskola eftersom linje jag går blev förfrågade om vi var intresserade av att delta i en tävling som anordnas av Science park Borås. Dem anordnar ett event vid namn Digimode-passion for fashion. Eventet går ut att man under 48 timmar blir tilldelad en grupp med textil intresserade medlemmar, som under dessa timmar ska fördjupa sig i möjligheterna med att kombinera teknik och textil för att skapa en bättre värld. Meningen med projektet är att bidra med idéer till en förbättrad cirkulär textilindustri. Under tiden kommer man också få inspiration utav innovationscoacher och välkända designers inom ämnet. Hela grejen avslutas med att 3 vinnare utses och har möjligheten att få tävla vidare med idéen och tävla med den i Stockholm, senare under året. Låter inte detta fantastiskt spännande? och vilken möjlighet för oss unga att skaffa oss kontakter och få en inblick av den framtida mode industrin.

Likes

Comments

Hej på er alla,hoppas ni har haft en toppen dag! Idag avslutade jag och mina vänner måndanen med att ta en fika på viskan. Vi passade på att unna oss en fika idag, eftersom imorgon är det första September och jag o mina vänner inför en utmaning. Nämligen1 månad utan socker, och med det riktar vi oss främst på att skippa all form av onödigt socker. Så som kakor,godis, glass, livsmedel med mycket tillsatt socker och onyttiga snacks. Vi gjorde just den här utmaningen i maj och vi alla kände att vi mådde så bra efter vi hade genomfört månaden. Så nu ska vi göra det igen.

Likes

Comments

God eftermiddag på er! Hoppas eran dag har varit bra, min dag var helt okej tills att mamma ringde för och frågade om jag ville hänga med henne och min lillasyster Alice på en eftermiddagsfika. Det va väldigt mysigt, vi passade dessutom på att GP en liten sväng på stan. Då Alice hade hittat en jacka hon ville ha. Men nu sitter jag hemma och kollar klart en film som vi fick i läxa idag. Ha en fortsatt underbar dag, kram på er

Likes

Comments

Hej på er mina vänner! hoppas ni har haft en bra start på veckan. Nu är jag inne på andra veckan i skolan och mitt schema otroligt bra, speciellt mina måndagar. Idag började jag kl 09.40 har samhäll till 11.20 och därefter slutar jag för dagen. så Idag fick jag så mycket tid till annat, bla hann jag kolla på material till våran produkt vi ska göra i uf och jag och mamma hann ta en liten kvällspromenad. Så det under det kommande året kommer jag att älska måndagar!

Likes

Comments

God kväll på er min kära, Hoppas ni är friska och krya för det är inte jag. Tidigare i veckan hade jag och tjejerna i klassen planerat att gå ut denna fredagen. Men tyvärr fick jag hoppa av i sista minuten pga av att jag har drabbats av en bedrövlig förkylning... Istället har jag spendera kvällen tillsammans med min lilla syster ihop kurad i soffan. Vilket blev riktigt mysigt trots allt då vi köpte pizza och nu sitter och kollar på Mamma mia. Så förhoppningsvis ska detta få göra att jag mår bättre imorgon.

Likes

Comments

Hej mina vänner,hoppas allt är bra med er! Det var med lite skräck blandad förtjusning jag gick till skolan igår. Dagen startade med de traditionsenliga talet i aulan där rektorn försöker motivera skolans 2or och 3or att ta vara på gymnasietiden och alla ska göra sitt bästa i alla lägen. Efter detta tal fick jag mig en riktig tankeställare, jag börjar alltså 3an, 3an! det känns fantastisk skönt att man snart kommer ut i världen och får göra precis det man vill, samtidigt som jag drabbades av en svag obehags känsla eftersom åren har gått så fruktansvärt fort. Men nu ska jag försöka göra detta året till det bästa gymnasieåret, och till er som börjar ettan. Det kommer vara tufft men samtidigt otroligt kul

Jacka- Gina tricot

t-shirt-Zara

Kjol- Zara

Skor- J. Lindeberg

Örhängen- Marc Jacobs

Sjalett-H&M

Väska- Rebecca Minkoff

#nouwoutfit

Likes

Comments