Alltså idag var vattnet så stilla och fint, helt sagolikt!!
- ja ni ser ju bara!

Likes

Comments

Hade visst inte alls några bra bilder från denna dag. Vi kör på dag 7 i samma inlägg!

Dag 7 så åkte vi till ett stort shoppingställe och strosade runt på förmiddagen, eftermiddagen spenderades på stranden! Perfekt

Likes

Comments

Vi hängde vid poolen hela dagen, sjukt varmt och underbart. Som alla andra dagar också såklart. Det är alltid lika spännande att gå ner till poolen då man går genom en "djungel" alltid många djur som springer omkring, och denna otäcka ödla. Dom är överallt..

Likes

Comments

Inte så jättemånga bilder från denna dag, Marcus var sjuk och låg på rummet hela dagen. Sofia och jag var på en liten strandpromenad och vi åt på en italensk resturang!

Likes

Comments

Dag 3 så vaknade vi upp till en mulen himmel, vi tog oss ner till poolen i hopp om att solen skulle titta fram, men icke. Istället så gick vi in till ett litet "shoppingställe" och kollade lite. Jag slog till på en ny MK väska med "prut"hjälp av svärmor. Vart ett väldigt bra klipp!
(Den stora väskan, förmodligen fake men vad gör väl det)
Senare på kvällen gick vi en promenad runt hotellet samt åt på resturang!

Likes

Comments

Finns inte så mycket att skriva om dagarna eftersom vi gör ungefär samma saker varje dag. Hänger vid poolen, vid stranden, dricker drinkar, går promenader och äter, haha! Men trivs verkligen, ingenting att klaga på!

Likes

Comments

Vår första dag var så härligt!! Solen sken hela dagen och det var så varmt. Även fast våra kroppar matchade sanden så tog vi en promenad längs stranden. Så mys

Likes

Comments

Flygresan hit gick väldigt bra, men det är ju sååå himla segt, 12 timmar i ett plan - dagtid. Usch.
Väldigt skönt när vi väl kom fram iallafall, bussen till hotellet tog ca 50 min, så det var skönt!

Och när vi kom fram till hotellet checkade vi in på våra rum och sen gick en rundvandring på hotellet samt åt mat. Det hade börjat bli mörkt när vi kom fram så det var lite mys.

Likes

Comments

Hej på er, återigen länge sen. Befinner mig för tillfället på semester i Mexico, helt underbart. Men tänkte visa lite bilder från de senaste dagarna innan semestern.

Marcus och jag firade alla<3dag och att vi fått semester med ett resturangbesök och bio, såklart fifty shades. Hur bra som helst verkligen. (Detta var lördagen den 11, eftersom vi spenderade riktiga alla<3dag på ett flygplan.

På söndagen hade vi en fixardag hemma, mormor och morfar kom förbi och vi blev sen bjudna på kinamat, så mysigt!

Och på måndagen var det dags för mig att åka till doktorn, hade tid för magnetröntgen och bästa mammi följde såklart med. Vi stannade på ikano och åt lunch innan vi åkte hem.
Väl hemma så tog vi med vår packning hem till familjen Lindberg för att sova där, åkte sen mot Arlanda kl 04 på morgonen.

Sådär, de var de senaste dagarna innan semestern. Får se om jag gör några inlägg här nere. (Kanske kommer någon uppdatering snart.
Puss på er

Likes

Comments

Hej på er, idag börjar jag kl 12. Så skönt med en lugn morgon. Sovmorgon, frulle i soffan, fixa sig ordentligt. Ja allt det där. Så nu ska jag snart bege mig mot jobbet.
Ha en fin dag, puss

Likes

Comments