Igår slutade jag jobbet kl 14.00 stressade iväg till min läkartid jag hade kl 14.30 hatar att ha tider att passa så snabbt efter jobbet...direkt efter läkaren så hämtade jag hanni för en glass i solen. Så mys

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I söndags när vi kom hem stannade vi och handlade lite först, köpte med mig en tidning och lite choklad, åkte hem och la mig i sängen och bara va. Så himla gött ibland

Likes

Comments

Skrev ju för ett tag sen om mina nya svarta skor
Och att jag beställt ett par röda också, kolla så himla fina?? Rött är så himla fint till en brun hud. Älskar

Likes

Comments

Hej på er, i fredags när vi hade slutat packade vi väskorna för en helg i stugan. Vart ju perfekt väder så jag har legat och solat hela helgen, precis vad ja behövde!

Ja bilderna kan ju tala för sig självt. Underbart.

Likes

Comments

Är så glad att jag äntligen hittade denna kjolen i min storlek. Har letat efter den ända sen mamma och jag var i Stockholm. Vart såå himla glad!
Även dessa supersöta skor hittade jag på H&M för endast 149kr. Beställde ett par likadana i röda också. Så himla fina

Likes

Comments

Alltså dom gör det igen!! Hur snygga? Jag kunde inte låta bli, beställde alla 3. (Det var faktiskt 3 för 2) en liten födelsedagspresent åt mig själv!
Dock var det bara förbandsbeställning. Dem ska komma i slutet av juni! Är taggad

Likes

Comments

Hade en sååå sjukt rolig personalfest i lördags. Är så glad att mina "kollegor" verkligen blivit riktiga vänner. Det är underbart.

Likes

Comments

Man blir så himla stolt av det här. Se lyckan i deras ögon! Ni är bäst

Likes

Comments

I tisdags åkte Katja och jag väldigt tidigt till Ullared! Jag åkte 03.30 ifrån mig. Minns inte senast jag var uppe så tidigt haha...men vi hade en mysig dag med mycket shopping. Hann knappt komma hem innan jag somnade!

Likes

Comments