Hej mina sköna gärisar!<3

Sitter just nu på tåget på väg till mos för att möta upp några kompisar och käka middag.

Dagen har spenderats i skolan, då favorit ämnet är varje fredag, och med favorit ämne menar jag s träslöjd. Träslöjden är det absolut bästa jag vet och men en super lärare blir ju allt tusen gånger bättre.
Ofag iallafall har jag rejäla ”krigsskador” som jag aldrig brukar få på träslöjden men nu liksom har jag ett enormt plåster på handen och en sjukt äcklig blåsa på handen från yxan som jag använder...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej mina fina!

Jag har gått och tänkt på en sak väldigt länge, och det är iallafall att ni vet ju inget om mig. Och nej det är få som läser mina inlägg men jag tänker ändå prestera till 1000 och verkligen försöka ge allt.

Men iallafall jag tänkte berätta lite om vem jag är osv...
Så vem är denna Julia kindberg och ja jag är ingen speciellt märkvärdig person, inte särskilt smart och är inte ett À-barn men är ändå lycklig. För betyg och högsta poäng på ett prov är inte allt.

Jag är 15 år och lever life varje dag, jag gör det bästa av dagen och försöker OFFTA mitt bästa och är väldigt lugn som person. Jag har en mamma, en pappa och en lillebror, mina föräldrar är skilda sen 3 år tillbaka.

Lite snabb fakta om mig då som egentligen är ganska oviktig, men ändå lite kul att veta. Så här kommer det...
*jag älskar att resa och mat är min stora passion i livet förutom odling. För odlingen tar första plats varje gång, jag älskar verkligen känslan när man får något att växa och kan göra något av det. Men mer om odlingen någon annan gång.

Men hörni jag tror att det får räcka för idag, så syns vi<3
Puss&kram

Likes

Comments

Godmorgon hörni<3

Ligger just nu i sängen och lyssnar på underbara Veronica Maggio och försöker att gå upp ur värdens underbaraste säng, (vilket inte är det lättaste...)

Och hörni det snöar, är det inte sjukt att det snöar NU! Jag trodde att vi skulle klara oss lite längre men tydligen inte, så det var bara att plocka fram vinterjackan (fast det gjorde jag redan i augusti. Hihihi)
Men jag går fortfarande i mina trasiga gympaskor eftersom jag är alldeles för snål för att köpa nya.


Dagen då..
Dagen kommer spenderas i skolan med värdens bästa tjejer, och det menar jag verkligen. Skulle seriöst dö utan dom! Efter skolan måste jag gå hem till pappa och hämta mina SO-böcker och försöka att hitta mina SV-böcker. Och nu låter det väll som att jag är sjukt slarvig och bara tappar bort allt jämt, men så är det faktiskt inte jag är sjukt ordningsam och har ofta koll på allt.

Kvällen kommer bara spenderas hemma med plugg eftersom jag missade hela förra veckan, men men vad ska man göra. Men det är iallafall så min dag kommer att spenderas.

Puss&kram
Så ses vi senare


Likes

Comments

Hej mina kära gärisar eller vad man nu säger!

Jag måste ju börja med en applåd till min ”fina” engelska som jag även tror att jag har stavat rätt till och med, så go me.

Men nu ska vi strunta i mitt lilla hybris moment och jag tänkte bara göra en ”starter” på min fina blogg som jag kommer att aktivera igen samt skriva 1-2 inlägg i veckan. Så ska verkligen försöka nu och inte bara sluta som jag gjorde sist.

Men hoppas du orkar med mig och blir kvar!
Puss&kram

Likes

Comments