Tusen gånger tacksam att jag har er. Finaste vännerna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså smink är ju otroligt roligt. Att jag bara för två år sedan inte kunde tänka mig att använda eyeliner till vardags känns i princip ofattbart. Helt ärligt är det oftast då jag är hemma som jag sminkar mig ordentligt och tvärt om då jag går utanför dörren. Som ikväll till exempel. Räddar vilken långdragen kväll som helst.

Likes

Comments

​Igår kom lillasyster till mig. Vi har lekt, sett på film och haft övernattning. Imorse vaknade vi tidigt och gjorde en god och mysig frukost. Nu passar vi på att titta på Barnkanalen medan det är kallt och regnigt utanför fönstret. 

Likes

Comments

Jag har alltid tyckt om att blogga, instagramma och i princip alla sociala medier så länge jag kan minnas. Dock har jag precis som de flesta andra pendlat fram och tillbaka mellan att blogga och inte blogga. Anledningarna är relativt många, men en av dem är att jag inte varit helt säker på vad jag vill skriva. Det har inte känts speciellt kul i längden att skriva om min vardag dag ut och dag in (trots att jag gillar även sådana bloggar). Jag är inte heller nog duktig på att ta superfina bilder att jag knappt behöver någon text i inläggen. Har inte något speciellt intresse som skiljer sig från andras, så en blogg som faller under någon unik kategori har inte heller kommit på fråga.

Därför har jag bestämt mig för att (för stunden i alla fall, lägger ingen vikt på att jag måste blogga varje dag eller ens fortsätta om jag inte känner för det), skriva det som faller mig in. Just nu behöver jag någon slags motivation och någonstans att logga mina framsteg. Vill även ha något att lägga min energi på eftersom jag tenderar att placera den på "fel" saker. Planen är inte att detta ska vara en "fin" blogg som faller de flesta i smaken, mest för att slippa eventuell prestationsångest som jag då skulle lägga på mig själv i onödan.

Lättar upp inlägget lite med en bild från en trevlig lördag för någon vecka sedan.

Likes

Comments

Igår var en bra kväll som inleddes med ett par härliga tjejer hemma hos mig. Lite senare begav vi oss till några hus längre bort där fler människor befann sig. Behöver mer av dessa kvällar framöver.

Likes

Comments