Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • LIFE
  • 0 Readers

Likes

Comments

Igår var världens viktigaste dag , right?
Firade 22 års dagen med jobb, debut på lilla Napoli och avslutade den på strandbaden med drinkar!

Kunde inte blivit så mycket bättre , jag har världens finaste familj och vänner 💋

Likes

Comments

More food + More Gym + More sleep = More a$$

Äntligen börjar rumpan och benen komma tillbaka, försvann helt där ett tag. Thanks to better living and a bit chocolate...

  • LIFE
  • 42 Readers

Likes

Comments

Det var inte igår...
Haft noll inspiration, energi, tid eller lust för den delen. Men ibland får jag mina små ryck, och idag är det en sån dag!

Hunnit med både jobb och precis varit på ett möte i Halmstad, skulle köpa biljett hem och fick syn på denna nyheten i Pressbyrån. Om det nu ens är en nyhet haha? Är mer en nocco tjej än celsius. Men riktigt god faktiskt !

Avslutar nog dagen med lite träning innan jag lägger mig i sängen. Bara jobb och firande av mormor som står på schemat i veckan. Men inte så bara, min ängel fyller ju faktiskt 80 hela år!

Likes

Comments

Kände att det var allt för längesen nu, varit lite intense den senaste tiden. Mycket nytt och mycket gammalt som tar upp tiden, men I stick to my work and workouts som tur är!

Gud vad jag behöver ledighet, men måste hålla mig tills september... Då är det äntligen min tur att få bomba min instagram med bilder och gå loss på technoklubbar varje natt .
Tills dess fortsätter jag dra in cash, träna och börja jobba med själen 💫

Likes

Comments

Alltså , hur vacker?
Utseendet , stilen, gosh!

Likes

Comments