Kände för att fylla på garderoben med lite svart, vitt och grått. Har verkligen fastnat för märket Urban Classics, enkelt och snyggt, passar både till vardags och träning.

Var även på tiden att jag fick klickat hem ett fanny pack, så jag kan ravea bekvämt haha!

Likes

Comments

Haft en så himla bra vecka, töntigt som det låter. Men har äntligen fått svar på frågor som under en lång period varit i vägen för livet.
Men nu kan jag bara blicka framåt, fokusera på mig själv och sköter jag mig så kommer allt gå bra!

Låg och drog mig lite extra i sängen idag för att ladda upp för ett gympass, så skönt att inte behöva ha tider och passa vilket jag annars har 6 dagar i veckan.

Söndagen blir annars lugn, ska ta en promenad, städa, duscha , poppa popcorn och sedan krypa ner i sängen och sträck kolla Sex And The City.

Likes

Comments

Tänk vad lite tyg och färg kan göra skillnad med ett rum, helt klart en av mina bättre investeringar den här månaden ✨

Likes

Comments

Då var Februaris första rave gjort, dessutom mitt första hologram rave och utomlandsrave.

Det var helt fantastiskt, bortsett från den långa kön in till eventet, trodde nästan jag skulle frysa ihjäl där ute och att Captain Hook som jag såg mycket fram emot inte levererade som jag trodde. Men samtidigt så överraskade andra dj's som jag inte tidigare hört!

Vi började och avslutade resan på ett riktigt fint spa hotell som låg mitt i Köpenhamn. Efter denna helgen har jag verkligen fått tillbaka min energi och lust. Får nog börja med att förska klämma in två rave i månaden, tror inte jag kommer kunna hålla mig tills den 25 mars...

Likes

Comments

05:30 parkerade jag cykeln utanför gymmet.
Efter bara två timmars sömn inatt så lyckades jag konstigt nog köra ett pass, men det resulterade i att jag har knappt satt en fot utanför dörren sedan jag kom hem. Måste sluta misshandla mig själv såhär.

Men som plåster på såren så avslutade jag kvällen med mammas pesto pasta och lite SAC.
Imorgon börjar en ny arbetsvecka, så håller tummarna att sömnen ordnar till sig. För på lördag bär det av till Köpenhamn till februaris första rave ✨

Likes

Comments

Hade aldrig lämnat mitt hem om det såg ut som något av de ovanstående bilderna. Har alltid drömt om att få flytta hemifrån och få inreda som jag själv vill, kunna flytta på saker och ting hur jag vill, utan att någon gnäller eller klagar.

I två år har jag nu bott i min lägenhet och är fortfarande fast i den vita stela,moderna, opersonliga stilen. Väggarna är lite halvtomma och det känns inte som mig. Har lyckats få upp några drömfångare i sovrummet + mysbelysning. Vilket gör sovrummet till min favorit plats.

Men nu fick jag äntligen ett ryck och klickade hem ett bed set i mandala stuket. Ska även leta vidare efter lite tapestry, kuddar, lyktor, ja you name it. Lägenheten ska på lång sikt fyllas med färger, djup, mönster, värme och harmoni.

Likes

Comments

Ska jag skriva att det varit den värsta veckan i hela mitt liv? Utan att överdriva.
Nej. För det har det inte, jag har äntligen vaknat, lärt mig och öppnat mig för alla mina nära och kära och framförallt - mig själv.

Början av denna veckan fick jag ett wake up call, en riktig käftsmäll. Kan nog inte riktigt säga vad som hänt, för jag vet knappt själv. Men en sak är säker och det är att det är dags för en förändring, om jag vill leva ett långt och friskt liv. Och det vill jag , verkligen.

Inget nyårslöfte eller new year - new me , dags att tänka långsiktigt. En livsstil, något hållbart. Inga snabba genvägar, bara hårt arbete.
Detta kommer bli otroligt tufft, men jag ska klara det.
Och nu vill jag.

Likes

Comments

Så skönt att äntligen vara tillbaka på gymmet igen. Det är verkligen balsam för själen, gratis terapi.

Själv är jag alltid ledig måndagar, på gott och ont. Hatar att vara uttråkad och rastlös, och helt ärligt så har jag rätt dålig fantasi i vardagen. Kommer liksom inte på något annat att göra?

Så idag när jag bockat av handling, ärenden och gym. Så landade jag här hemma i sängen igen, och nästan väntar på att dagen ska bli över så jag kan gå och lägga mig... Tror det är ett tecken på att jag måste försöka hitta en hobby som inte har med träning att göra, eller lära mig att ta det lugnt och bara vara med mig själv. Har liksom alltid haft svårt för att koppla av, kan inte ens kolla en hel film eller läsa ett kapitel ur en bok. Någon som känner igen sig?

Likes

Comments