Kände att det var allt för längesen nu, varit lite intense den senaste tiden. Mycket nytt och mycket gammalt som tar upp tiden, men I stick to my work and workouts som tur är!

Gud vad jag behöver ledighet, men måste hålla mig tills september... Då är det äntligen min tur att få bomba min instagram med bilder och gå loss på technoklubbar varje natt .
Tills dess fortsätter jag dra in cash, träna och börja jobba med själen 💫

Likes

Comments

Alltså , hur vacker?
Utseendet , stilen, gosh!

Likes

Comments

Mina favoriter från iheartraves nyheter, hade klickat hem allt om nu inte ravekläder var så dyrt...

Likes

Comments

Måste bara tipsa om denna proteinbaren!
Själv har jag aldrig varit så mycket för proteinbars med choklad då jag hellre unnar mig marabou eller liknande om jag nu ska stoppa i mig choklad ;)

Men denna innehåller ju faktiskt mer protein, inte lika mycket kolhydrater, dessutom är den såå god!

Likes

Comments

Ush vad jag shoppar nu, blev föregångde beställning från hm (och då var inte allt med)


Har dessutom beställt ett paket från MM SPORTS. Och som grädde på moset så har jag även köpt en ny datormus (då jag råkade få med min gamla i tvättmaskinen) + En massa småhandling.


Nä detta var sista beställningen på länge, nu ska jag försöka dra in lite ca$h också. Så jag får råd att använda mina kläder...

Förövrigt är jag dunderförkyld, har liksom inte lyssnat på kroppen utan fortsatt träna, äta dåligt och sovit dåligt. Men idag har jag verkligen lyssnat på kroppen och ska ta det lugnt, tror aldrig jag blir frisk annars!


Åh, sparade det bästa till sist. Klickade även hem en pälsbh, jag kommer maxa raven och festivalerna!

Likes

Comments