View tracker

Somnade klockan 19 igår kväll, antar att jag behövde sova...
Vaknade upp för en halvtimma sedan och ligger i sängen och äter frulle i lugn och ro, finns inget bättre.
Hade helt glömt av min nedräkning till utbildningen och tappade typ hakan när jag såg att det bara var 50 (!!!) dagar kvar , måste verkligen få fixat en flygresa denna veckan så jag sen bara kan slappna av.
Denna måndagen blir nog väldigt lugn, har lite ont i halsen och träningsvärk i röven så ska nog bara ge mig ut på en pw efter frukosten!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Haha älskar bilden...
Längesen nu, men gör inte så mycket mer än att jobba och träna inför resan som jag ska på om ca. 10 (!!!!) veckor.
Livet rullar på och jag mår bra, känns lite surt att det inte händer så mycket men fan vad jag ska ha det bra i maj/juni hehe.

Likes

Comments

Likes

Comments

Börjat filma mig själv nu när jag gör lite på stången hemma, står mest och flabbar åt mig själv när jag försöker mig på något som bara ser så otrolig klumpigt och otympligt ut... Men men, kul att ha senare när man blivit lite bättre!
Men just nu ligger det hemligstämplat i mitt album 😂

Blev ett tidigt gympass idag , skönt att vara tillbaka nu efter en vecka av vila, mens och alldeles för mycket chokladätande.

Likes

Comments

Typ tredje dagen i rad som jag vaknar betydligt tidigare än vad jag borde , trots att jag somnat betydligt senare än vad jag borde.
Inte haft någon träningslust för fem öre denna veckan, extremt chokladbegär och som grädde på moset börjar jag bli sjuk också.
Haha standard tecken på att jag har mens. Jag får alltid dessa symptomen och med en menscykel på typ 10 dagar (sedan ett halvår tillbaka) Så börjar jag att överväga att gå till läkaren...

Ikväll blir det lugnt, ingen träning och bara vila. Så är jag så småningom tillbaka på banan igen när mina hormoner har lugnat sig. Inte långt kvar till Sunny Beach så börjar få lite smått panik , dags att lägga i en ny växel!

Likes

Comments

Åh jag är helt lyrisk!
Även fast jag sovit typ 5 timmar på 2 nätter så går jag på moln. Blev bjuden på middag igår och lite vin på det, somnade typ inte förens 6 imorse och vi skulle upp halv åtta.
Så när alarmet gick så fick jag testa en raw shake och så fick jag en liten present innan jag åkte hem. Helt underbart luktar den!
Fick även ett samtal inatt från en av mina bästa vänner , och tydligen gick hennes pojkvän ner på knä igår 😍
Blir helt gråtfärdig haha, hela livet är på topp just nu👌🏽
Så nu ska jag spendera söndagen med choklad och försöka smälta allt som har hänt de senaste 24 timmarna, inlägget är säkert helt luddigt 😂

Likes

Comments


Har kollat runt ett tag efter den perfekta rave-outfiten till sommaren, bestämt att vi ska åka iväg på något. Självklart så måste jag bara ha något riktigt fett och igår när jag inte kunde somna hittade jag den!

Jag är heeelt såld, men den går loss på ca . 1300 med frakt... Så ska leta vidare ett tag till.

Likes

Comments