View tracker

​Hejsan

Jag sitter ofta om dagarna och tittar på tumblr outfits t.e.x dom här outfitsen hittade jag på addidas outfits tumblr och jag tar bilder ifrån google när. Jag inte har några egna bilder men räkna med google bilder ibland

Puss & Kram 

Likes

Comments

Hejsan

Just nu är det ju en tränd med Addidas superstar.Dem flesta har ju sånna skor jag tycker sånna skor är skit snygga och funderar på att köpa ett par sånna skor ifall det är någon av er som har ett par liknande som dom i mitten vart köpte du dom och hur mycket kostade dem och är det bra kvalitet?

Puss & Kram

Likes

Comments

​Hejsan 

Idag är det måndag och idag slutar jag klockan 15:30 ungefär och idag ska jag inte göra något speciellt,Jag. Kanske skall vara med Cazzandra en stund jag ska också lämna in en bok på bibloteket här där jag bor.Det är typ det jag ska göra idag och kanske ska städa upp på mitt rum..

Puss & Kram <333

Likes

Comments

Hej

imorgn börjar skolan efter några månader jag böjar 8:an jag är inte taggad på skolan efter detta sommarlov jag har inte gjort något speciellt bara vart hemma och vart med kompisar idag vaknade jag 08:00 för att jag skall kunna vakna imorgon för igår gick jag och la mig vid 23:00 för att vända på dygnet men ja imorgon börjar skolan jag är inte taggad för jag vill forttfarande vara hemma och sova.... Men vi hörs imorgon. Ha en jätte bra dag puss

Likes

Comments

Hejsan alla fina tittare just nu har jag raderat alla mina gamla inlägg pga det var väldigt fula efekterer lite så men jag hade tänkte börja med kollage på mode som jag gillar smink och skönhet typ de YouTubers håller på med för fast jag hade tänkt och skriva om sakerna istället för de är nog lite roligare att läsa fast de kan ju va lika kul att titta på men,Jag kommer lägga ut saker på bloggen lite då och då när jag har något att skriva om men nu är de nya tag och nya andetag så nu börjar vi om allt.

Kramisar Julia

Likes

Comments

View tracker