Hej!

Vill bara önska er alla en toppen midsommar! Jag firar med Jakobs släkt, äter god mat och massor av jordgubbar!

Glad midsommar!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Idag stannade vi påvägen hem i Borlänge och shoppade en massa! Var hem en stund för att sova, var helt slut i kroppen. Sen åkte jag hem till Becca! Känns som jag inte träffat henne på evigheter! Vi satt i timmar och bara prata. Haha minns knappt vad vi pratat om för det var verkligen så mycket! Så tacksam för sånna kvällar!

Kram!

Likes

Comments

Ja det stämmer... Jakob gick igår ner på knä framför mig! Jag vart så otroligt chockad då jag var helt säker på att vi skulle vänta. Men för Jakob har det alltid varit viktigt att det skulle ske när jag minst anade det och det lyckades han med! Vi firade vår 4 års dag igår. Jakob tog med mig till en hemlig destination och vi hamnade på Klockaregården i Tällberg! Det var så otroligt mysigt! Jag tänkte BOMBA med bilder från vår resa.

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var jag på personalfest, sista stunden med mina härliga kollegor! Efter sommarlovet byter min elev skola vilket betyder att jag också gör det! Tråkigt men ändå spännande! Vi grillade och åt massa gott!

Likes

Comments

Hej!

Varje dag efter jobbet gör jag i ordning frukt och något kallt att dricka! Jag är verkligen helt slut efter arbetsdagarna. Idag blev det rabarber lemonad med jordgubbar!

Likes

Comments

Hej!

Just nu ligger jag i sängen... äntligen! Längtat hit sen jag vakna imorse! Både jag och Jakob vaknade och kände oss helt överkörda! Vi båda hade sovit dåligt och ingen av oss var så pigga på jobbet. Jag inser ju nu att vi höll igång hela helgen med alla möjliga aktiviteter. Han fiska och var på Elmia. Jag har varit på Marieberg och haft fullt upp med huset och trädgården.

Igår fick vi mycket gjort, vi städa och grejade i landet! Jag och Jakob åkte till plantmarken för att handla blommor och bär till trädgården, men det börja spöregna så det slutade faktiskt med att vi bara åt sen lunch på caféet och åkte hem. Vi var nöjda ändå!

På kvällen var Josefine hos oss och jag fick för första gången träffa hennes son på snart 6 månader! Det var ärligt talat en tuff stund.... för han var så galet söt!!!!! Jag vart ju inte alls att längta ännu mer efter våran son! Med alla hormoner i kroppen vill man grina för att 4 månader känns som en evighet! Det var riktigt mysigt att sitta och fika med henne. Båda jag och Jakob dränkte henne i frågor om barn, förlossning, amning och så mycket mer! Får se om hon törs träffas igen, för frågorna verkade aldrig ta slut..haha!

Jag lägger upp lite bilder från igår:

Första gången jag fikade där! Riktigt mysigt och fantastiskt go fika!

Josefin kom även med en påse med massa blöjor och det är första blöjorna vi har här hemma. Känns så otroligt overkligt att en liten rumpa ska få plats i dem där små! Fick även en tröja och byxa i mitt favvomärke "Newbie", helt i min smak! Snacka om generöst!!! 😍

Lowe fick även prova vår babysitter som vi köpt till vår lillkille! Den verka helt klart godkänd! Tyckte det var super kul att se honom i den och som sagt.... sliter snart av mig håret! Vill ha våran son i den NUUUU!

Likes

Comments

Hej! Idag var jag och mina föräldrar till Örebro för att kolla på babyskydd. Vi har ett men jag har varit osäker på om det är bra eftersom det är billigare än de andra. Så jag lät min pappa med goda kunskaper inom trafiksäkerhet (han jobbar med det) jämföra mitt och de som finns i affären. Vårt babyskydd fick helt klart godkänt. Det visste jag väl redan men "mammahjärnan" spökar ibland.

Efter det gick jag och kolla bebiskläder. Inte så lätt när jag har mamma efter mig som tycker jag ska sluta kolla. Hon vill köpa kläder och tjatar om att vi kommer få massa. Jag har hört det förut men det får ju inte mig att sluta köpa små söta minikläder. Jag hitta en jacka och en tröja som jag tyckte var så fina....i alldeles för stor storlek. Men det är ju det bästa med bebiskläder, man behöver inte gå på storlek utan bara det man tycker är fint!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit hos vår nya barnmorska. Vi vart tilldelad vår barnmorska när vi skrevs in, men inför kub får man träffa en annan barnmorska. Jag tror att det är för att man inte ska behöva prata om etiska frågor med sin barnmorska man ska ha hela graviditeten.

Efter det besöket bestämde jag mig direkt för att jag ville byta till henne! Hon var så himla bra, öppen och ärlig! Hon drev hela tiden in Jakob i diskussion och han behövde absolut inte känna sig utanför. Idag ångra jag inte en sekund att vi bytt! Shit vad bra hon är! Jag var så glad och stolt hela besöket! Längtar redan till nästa!

Jag lovade barnmorskan att fortsätta hålla ner på sockret så gott det går. Har inte gått helt felfritt men ändå... men nu är jag så jäkla sötsugen så vet inte vad jag ska ta vägen. Åkte till macken 10 min innan det stängde och köpte dumle. Vad duktig jag är....

Idag fick jag även moderskapsintyget så det har jag skickat iväg!

Likes

Comments

Hej på er!

Nu måste jag bara löjligt nog skryta om vad Jakob kom hem med till mig.

En ny stekpanna! Jag har så länge klagat på våran och när jag under dagen legat med brutal migrän kunde jag inte vakna till nå bättre. Haha, ni får tycka jag är knäpp men åh vad jag längtat!

Likes

Comments

Hej!

Jag och Jakob kom nyss hem från ett par kompisar där vi varit och fikat! Super mysigt att se deras 9 månaders krypa runt på golvet och deras 4 åring med full fart!

Vi bestämde oss på vägen hem att unna oss nå gott, det blev självklart tacos! Det känns precis som en fredagkväll!

Likes

Comments