Lördag bjöd på vegetariska burgare och en oerhört exotisk melondrink på internatet.

Har ni sett mors-dag erbjudandet på Lager157? Ge mamsen en gratis blus!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

🌻Exakt, jag är tillbaka. Nya tag efter en lång tid med många förändringar.🌻

Hem från Apelryd, tillbaka till Apelryd och nu är mamsen (jagsjälv) i full gång med att städa konstant och ropa "Pamers up & go" i korridorerna.

Likes

Comments

Jag har blivit beroende av Zara & Noels podd, jag är väldigt efter med att börja lyssna på den, men alltså det är väldigt smidigt att ha en podd på i bakgrunden medans man är produktiv (eller bara är väldigt icke-produktiv), speciellt nu när jag är rastlös. Sen för eran information så är den typ rolig & lärorik, lyssna nu bara, så slipper vi bråka om det. 

Så jag vill alltså rekommendera den till er, den heter "Den fantastiska resan" och länken till den hittar ni precis exakt här & sånt!


Likes

Comments

Idag väckte Tilda mig med ett samtal kl 9, nu sitter vi & pratar om allt & inget alls. Har inte gått upp såhär tidigt på hela sommarlovet får jag lov att tillägga, så jag känner att det är ett under att jag är såpass morgonpigg (eller så är det 4 koppar kahfe som talar åt mig). Anyhow, 2 dagar kvar & imorgon packar vi bilarna, ja bilarna, för jag hade för mycket med mig så att det inte fick plats i endast 1 bil.

✨Idag är tvättdag, men sålänge ska jag carpa mig lite diem & vara fett glad.✨

Likes

Comments

Tidigare idag fick jag mail om mitt hyreskontrakt & jag kan inte riktigt förstå att jag ska flytta om bara 3 dagar! Jag fick mitt förstaval som rum på internatet, vilket är ett dubbelrum i den gamla delen av skolan, som inte har eget badrum. Det ska faktiskt bli skitkul att få flytta! Jag är verkligen glad att jag valde detta gymnasiet, & jag har höga förhoppningar om hur detta läsåret kommer att bli! Förvånansvärt nog så är jag heller inte speciellt rädd eller orolig för hur alla kommer bemöta mig, jag är undermedvetet säker på att alla är fina människor. 

För er som inte visste det så ska jag börja på Apelrydsskolan som befinner sig i Båstad, precis vid kusten. Jag vet inte mer vad jag ska säga, hm, alla mina saker är iallafall packade & det enda som fattas nu är att vänta in helgen. 

Kram & sånt!

Likes

Comments

​Väldigt typiskt av mig att säga att det inte blir några inlägg förens nästa vecka, oh well, här har ni ett ändå! 

Jag tänkte tipsa om hur satans gott det är med mozzarella & tomat, jag använde också lite olivolja, rödlök & oregano, men smaken är som baken och man kan ju ta nästan vad som helst! Honung kanske? 

Nu börjar man se väldigt mycket back to school, detta kan ju vara mitt tips om vad man kan äta som ett nyttigt mellanmål. Bra, vi hörs!

Likes

Comments

Jag har inte lagt ut något inlägg på senaste eftersom jag känner ganska mycket stress inför att flytta, så ni kan räkna med att jag uppdaterar nästa vecka istället, när jag är i skolan! So sorry! Ha det fint!

Likes

Comments

​Har idag mest legat & solat från balkongen, tycker faktiskt att folk borde göra det oftare.

☀Oh, jag flyttar om 8 dagar. Hoppas ni mår fint, för det gör jag!☀

Likes

Comments

Denna kvällen blev en spontan sushikväll, & det blev faktiskt förvånansvärt bra, speciellt för att aldrig tidigare gjort sushi Hoppas bara att jag inte får matförgiftning, eftersom vi använde rå lax och crabsticks, oh well,, blir en intreassant uppdatering på bloggen om det händer antar jag, önska mig lycka till (?), haha.

. Jag infogade också bilder på "flyttkaoset" än så länge. Eftersom jag har ett väldigt litet rum så blir så många kartonger väldigt osmidigt att bara ha liggandes överallt & ingenstans.

🌻Hoppas ni har det fint,!🌻

Likes

Comments

Idag har jag vart i Borås & handlat lite småsaker för flytten, igen. Har köpt en till flyttlåda, haha, känns som att desto mer jag packar ner, desto mer finns det kvar att packa. Nu har jag i princip ett berg av lådor som jag ska ta med mig, oups.

 🌻Annars då? Jo tack det är bra.🌻Likes

Comments