Header
View tracker

Hej däääär! Har jobbat sent både igår och idag, riktigt skönt med lite sovmorgon. Jobbar sent pass imorgon också,. Blir inte så mycket gym dessa dagar då i princip hela dagen går åt till jobb och morgonen till att plugga. Blir iallafall ett pass på torsdag för min del. På fredag ska jag och Filippa ut och äta, perfekt då jag jobbar sent även lördag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Har varit en tuff helg. Jobbade kväll i fredags och hela dagen igår. Idag har jag bara tagit det lugnt och kollat serier. Filippa kom nyss och vi ska dra till gymmet om en stund. Blir ett benpass idag. Imorgon är det jobb igen, hoppas på att jag får det sena passet så jag börjar 12 och slutar 20.

Likes

Comments

View tracker

Hallå där! Idag har jag varit i skolan fram till 16:30. Efter det gick jag och Lovisa till Liljeholmen centrum och åt sushi (typ det bästa i livet!!). Åkte hem en sväng och hämtade gymväskan och drog iväg till gymet. Vart ett mag/rygg-pass, superskönt. Körde en timme ungefär, det fick räcka idag då jag är helt slut för tillfället.

Imorgon ska jag på SACO-mässan (mässa om fortsatta studier efter gymnasiet) sen till skolan och efter det lite jobb! Får se om det blir någon träning imorgon eller om det blir vilodag. Ska upp och jobba på lördag så det blir iallafall inget party för mig.

Likes

Comments

Hej där! Tänkte dra igång med bloggen igen lite smått. Kommer mest bli träningssnack men säkert lite annat också. Antar att de flesta som kommer att läsa bloggen redan känner mig eller iallafall vet vem jag är så känns lite onödigt att skriva värsta presentationen. Har ni några frågor om mig så är det bara att skriva en kommentar.

Min dag:

Började praktik/jobb kl 07 imorse på Scandic och jobbade fram till 19. Efter det åkte jag hem och käkade lite snabbt och mötte upp Filippa och drog till gymmet. Blev ett schysst pass som bestod av biceps, triceps och axlar, riktigt bra pump för att ha haft en paus pga förkylning. Nu har jag kommit hem och ska ta en dusch sen sova då jag ska upp halv 7 imorgon.


Likes

Comments