Lite bilder från min helg! Jag och några kompisar var på Måns,kkv och Zara! Så kul!
I 2 dagar har vi sovit över i mina kompisars systers hus också. Super mysigt med hästar och allt! Och bad blev det med.
Idag ska vi bara chilla oså. Monopol är ett måste!

Likes

Comments

Det här är en utav anledningarna varför Sverige är ett så fint land! Lyckligt lottad kan man säga!
Idag ska jag och två kompisar ner till stranden. Första detta året! Eftersom att det har varit kallt nästan hela juni så har en stor del av sommaren försvunnit): Så förhoppningsvis kommer det var härligt väder resten utav sommaren.
Jag är lite av en badkruka men när jag tycker det är skönt i vattnet gillar jag det. Men om det är kallt kan man ju bara ligga o sola!
Jag har tänkt på en grej med det där med hur man ser ut, hur man vill se ut och vad andra tycker! Det kan vara så jobbigt och vissa tycker det mer än andra men nu skriver jag från mitt perspektiv.
Jag är inte nöjd med mitt utseende men vem är det? Ingen går väl till spegeln och säger "shit vad snygg jag är!" eller?
Inte jag iallafall. Men när jag är bland folk (som jag känner och inte känner) så tänker inte jag på hur jag set ut och det tror jag är bra. Jag vet att ingen kommer att kommentera något rakt i mitt ansikte och jag skiter fullständigt i vad dem tänker bakom min rygg.
Mitt tips är tänk på dig själv! Många säger att det är dåligt att bara tänka på sig själv men ibland vid vissa tillfällen får man det och jag menar inte att men inte ska vara snäll eller så utan tänka på vad du gör/tycker inte vad alla andra gör/tycker.
Fråga aldrig någon "men tänk om dem tycker att jag..." För jag tror inte att dem bryr sig hur du ser ut helt ärligt och inget elakt menat.
Men det kanske bara jag som tycker så!

Likes

Comments

Äntligen är jag i stugan och har det allmänt fantastiskt! Jag har inte badat men vad gör det. Det är så skönt att bara ta det lugnt. Dock har mormor och morfar satt mig på arbete i trädgården men vad gör man inte för att få vara ute i detta vädret! Nu ska vi ta en sväng till Lysekil. Vet inte vad vi ska göra men mysigt blir det!

Likes

Comments

Äntligen är det sommarväder i Sverige! Inget regn på långa vägar och det är 23 grader just nu. Idag ska jag ta det lugnt och hänga med vänner. Kanske drar ner till utebadet!
Imorgon drar jag ner till stugan och kommer vara där i några dagar! Så skönt att bara ta dagen som den kommer speciellt när det är fint väder så man kan bada i havet.
Idag är det en vecka kvar tills vi tar flyget till Spanien! Vi kommer vara i Barcelona i 4 dagar.
Man måste ju ha en fin bränna(;
Nu sitter jag i uterummet och chillar i värmen. Vi får se vad jag gör senare.

Likes

Comments