• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Det känns otroligt lyxigt att få sitta hemma och arbeta en stund. Kunna disponera sin tid precis som man vill och styra det som det passar. Jag passar på att läsa ikapp och göra det som jag inte funnit tid till de senaste veckorna. Plattformar och nyhets-sajter som Business Of Fashion bland andra ska få min uppmärksamhet ett tag tillsammans med vardagligt pyssel. Får jag tummen ur kanske jag rensar min garderob som behöver minst lika mycket kärlek just nu. Bara kanske. Det här med att rensa och hiva är inte riktigt min grej. Måste måste förbättras då jag ständigt lägger nytt på hög. Oops!

Påsken ligger bakom, valborg ahead vilket för mig känns super svenskt. Igår följde jag med mina föräldrar ut på en promenad i skogarna runt deras hus och fick verkligen känna på den där vår-vintern som man glömt att man älskar. Jag som inte bott i Sverige på nästan över 2 år och inte spenderat mer än ex antal veckor här njöt som ett litet barn på julafton. Enkelt men älskvärt och något som jag glömt att uppskatta. Tips för dig som behöver komma ut och lyssna på about ingenting annat än klyschigt fågelkvitter och dricka kaffe ur termos.

Likes

Comments

Model: Wild Management London. ST: Maja Lindblom H&M: Julia Löfgren , Ellen Dahlström

Likes

Comments

Jag håller på att falla samman. I hjärtat. Tydligen finns det något som heter i medicinsk term ''brustet hjärta''. Det innebär att det blir något tok på den ena kammaren. Så känner jag med London. Vi har som hängt ihop ett litet tag och gått igenom tårar, skratt och kärlek. Jag lämnar in mina finals nu och avrundar för att bege mig till Sverige som ska för första gången bli mitt permanenta hem på över 2 år. Jag älskar tanken att få åka och göra Sverige till mitt hem och anta alla utmaningar som kommer framöver. Men mitt kreativa och fria jag har verkligen fått växa här och i min utbildning (som varit intensivare än jag någonsin kunnat tro). Jag har lärt mig så mycket på alla plan, både akademiskt och personligt och tackar alla människor här för det. Inte en dag åndrar jag att jag valt att kliva in i mode-industrin. Ska gråta och njuta om vartannat de sista dagarna och börja längta tillbaka redan nu. Vi ses troligtvis snabbare än jag tror. Kram

Likes

Comments

Title

Nya inlägg