• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw
Subscribe

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Titta på den blå-svarta kappan! Så fin!

Suttit och tittat genom H&Ms nya designer collaboration. som detta år är med ingen mindre än med London baserade Erdem! Jag tänker på romantiska tyger a la queen Elisabeth i kombo med pärlor och rosetter (vilket är precis vad hans Spring 18 collection var all about) I kollektionen är det kläder för alla kön med blommiga mönster och nertonade färger.


Jag gillar verkligen de utvalda plaggen jag placerat ovan från kollektionen. Klänningarna och topparna i spets tyckte jag kompletterade perfekt till det mer androgyna, och raka delarna.. Lookbooken är fotograferad utav Michal Pudelka som är en fotograf som gärna skapar drömmiga sets,. Namnet är för mig relativt nytt men han har tidigare jobbat för bla italienska Valentino! Får helt enkelt vänta och se den 2a november!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Rains Rainwear

Likes

Comments

Mums! Titta!

Jag burkar ha så svårt för starka blomdofter då jag upplever att doften blir för dominant och tar över. Jag vill i regel att saker och ting ska kännas diskret och smidigt smyga upp till en - men denna är fantastisk! Iofs, vem diggar inte lavendel?

Fick detta som en gåva direkt levererat från Czech Prag. Doftpåsen får nog pendla mellan garderob och badrum där den får kompa den (förövrigt apfina färgade) tvålen och body lotionen! På deras hemsida kan du hitta massor av spännande och fina produkter som är inte bara en grym present till någon du tycker om utan till dig själv as well!


Likes

Comments

Ikväll har jag stirrat på min poster där Audrey sitter casually och läser på golvet, precis som jag. Känns nästan fånigt när jag ser den, sittandes mitt emot med fika (som förövrigt inte serveras på bricka och kristall-glas) rocka stripes och hoops som om ingenting var annorlunda. Reading is sexy, säger dem i alla fall.

Audrey, ständigt bärandes av franska Givenchy vars outfits jag för ganska precis ett år sedan stod och beskådade på Palais Galliera i Paris. Ett måste tips att besöka om du har(tar) en stund över i den franska huvudstaden!

Ikväll får jag avrunda med Sabrina på datorn och starta om morgondagen som består av ''jag-har-inte-öppnat-mejlen-på-allt-för-länge''. Sen ska jag duktigt nog hinna med att besikta bilen också. Vuxenpoäng om du frågar mig.

Never resist an impulse, Sabrina,
especially if it's terrible.

Likes

Comments

Nouw Magazine