idag har vi blivit med vagn. Trodde aldrig jag skulle säga det men det blev en begagnad. Dock med mycket nya grejer till. Den var superfräsch och vi fick den till ett bra pris. Så nu skall vi unna familjen och bebis något annat fint för de pengar som vi sparade in. Känns sådär löjligt bra och jag är otroligt stolt över mig själv som faktiskt sänkte mina krav och tankar lite, för detta kommer bli hur bra som helst! Liggdelen är mörkgrå och sittdelen svart med vita detaljer. Så snygga! Kul också att sitt- och -liggdel är så pass olika så det känns som två helt olika vagnar.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Godkväll på er kompisar! Nu var det dryga veckan sen jag skrev här och det är lite så det kommer se ut till och från. Förra veckan var otroligt hektisk och jag skriver bäst när jag är ostressad och inte känner mig pressad. Så det har inte passat helt enkelt. Har lovat mig själv att inte tvinga mig själv till att blogga, för då tröttnar jag. Så därför kan det alltså dröja några dagar mellan inläggen, samtidigt som vissa dagar kanske det kommer upp massvis. Bara rätta känslan finns där.

I helgen har jag och älsklingen varit i Askersund och hälsat på en av hans bättre vänner m. familj. Det har varit en mysig vistelse och vi har hunnit umgås mängder. Trots det är det alltid underbart skönt att komma hem. Jag älskar att vara hemma.

Dock fick vi en mindre paniksituation när vi kom hem igår, då jag tappat min nyckel under helgen och Andreas inte hade med sin. Vi ringde även Tobias men han hade inte heller med sig sin hem till sin mamma där han varit nu i helgen. Snacka om att jag blev trött på mig själv. Det löste sig dock med hjälp av en huvudnyckel vår granne hade, så det blev bra trots min klantighet.

Idag har jag jobbat, trots smärtor i rygg. Har börjat med avslappningsövningar från och med igår, samt att jag fick hem massa härliga paket idag. Där i kartongerna låg en amningskudde i stl XL, den kommer jag även använda nu innan förlossningen då jag satt mycket bättre och stabilare med den bakom mig. Ska även ha den i sängen när jag sover så jag kan lägga upp ena benet på den när jag sover. Förhoppningsvis gör det att jag sover bättre än i nuläget.

Förövrigt i paketen var det lite julklappar och MASSOR med saker till min lilla bebbe. Vad jag kommer skämma bort min lilla skatt alltså, jag har ju börjat redan nu och då har han inte ens hunnit komma till världen ännu. Älskar honom dock redan av hela mitt hjärta. Mammas lilla skruttis!

Likes

Comments

God kväll! Ligger i soffan med min fina man bredvid. Snarkandes såklart! Var så otroligt gottesugen (som varje dag sen jag blev gravid) så idag lyxar jag till det med lite alkoholfritt vin och vitlöksbröd!

Ska ta mig i kragen och tömma mobilen på bilder, har haft den överfull sen i somras, så nu var det dags inför Tobias födelsedag, julafton, nyår och Branäsresa. Mycket roligt på gång, ska bli så fantastiskt roligt med så mycket tid tillsammans med familj och släkt. Det är det jag älskar med julen. Har även planerat in en speciell överraskning för älsklingen den 11:e december. Det är troligtvis sista gången vi hinner göra något tillsammans som är lite mer ''speciellt'' innan bebis kommer, för efter årsskiftet blir det fokus på hemmafronten och att fixa klart vår övervåning.


Likes

Comments

En ny arbetsdag väntar, och en jäkla foglossning.

Tisdag är min bästa dag på jobbet, kort dag med endast två lektioner. Åker dit och gör det jag ska och sedan hem och vila deluxe.

Dagen fick börja med en lång, varm dusch för att minska smärtan, det gjorde faktiskt underverk så nu har jag pälsat på mig med massa lager kläder i hopp om att värmen stannar kvar därunder.

Likes

Comments

Idag gick jag in i vecka 27, veckorna bara springer förbi.

Snart är det dags att börja fixa i bebisrummet så idag har jag röjt som en tok för att få bort de saker vi inte längre skall ha kvar. Det är en hel del att göra ändå, trots att utrensningen i princip är klar. Mattan som nu ligger på golvet ska ut och in ska ett trägolv, väggarna ska slipas ned och målas vita och snygga, tror även vi kommer att behöva måla taket. SEN, sen ska äntligen få inreda på riktigt!

Något nytt för denna gravidvecka är extremt tydliga och starka rörelser. Idag har mitt lilla mirakel verkligen busat runt därinne. Sen såg jag något idag som fick mig att bli full i skratt, har länge känt en ''stramande'' känsla över naveln och idag när jag kikade ner såg jag att naveln håller på att vända sig utåt. Det förklarar ju saken och påminner mig återigen om hur mycket som händer i/med kroppen under graviditetens gång. Både utanpå och inuti.

Likes

Comments