View tracker

God kväll! Ligger i soffan med min fina man bredvid. Snarkandes såklart! Var så otroligt gottesugen (som varje dag sen jag blev gravid) så idag lyxar jag till det med lite alkoholfritt vin och vitlöksbröd!

Ska ta mig i kragen och tömma mobilen på bilder, har haft den överfull sen i somras, så nu var det dags inför Tobias födelsedag, julafton, nyår och Branäsresa. Mycket roligt på gång, ska bli så fantastiskt roligt med så mycket tid tillsammans med familj och släkt. Det är det jag älskar med julen. Har även planerat in en speciell överraskning för älsklingen den 11:e december. Det är troligtvis sista gången vi hinner göra något tillsammans som är lite mer ''speciellt'' innan bebis kommer, för efter årsskiftet blir det fokus på hemmafronten och att fixa klart vår övervåning.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

En ny arbetsdag väntar, och en jäkla foglossning.

Tisdag är min bästa dag på jobbet, kort dag med endast två lektioner. Åker dit och gör det jag ska och sedan hem och vila deluxe.

Dagen fick börja med en lång, varm dusch för att minska smärtan, det gjorde faktiskt underverk så nu har jag pälsat på mig med massa lager kläder i hopp om att värmen stannar kvar därunder.

Likes

Comments

View tracker

Idag gick jag in i vecka 27, veckorna bara springer förbi.

Snart är det dags att börja fixa i bebisrummet så idag har jag röjt som en tok för att få bort de saker vi inte längre skall ha kvar. Det är en hel del att göra ändå, trots att utrensningen i princip är klar. Mattan som nu ligger på golvet ska ut och in ska ett trägolv, väggarna ska slipas ned och målas vita och snygga, tror även vi kommer att behöva måla taket. SEN, sen ska äntligen få inreda på riktigt!

Något nytt för denna gravidvecka är extremt tydliga och starka rörelser. Idag har mitt lilla mirakel verkligen busat runt därinne. Sen såg jag något idag som fick mig att bli full i skratt, har länge känt en ''stramande'' känsla över naveln och idag när jag kikade ner såg jag att naveln håller på att vända sig utåt. Det förklarar ju saken och påminner mig återigen om hur mycket som händer i/med kroppen under graviditetens gång. Både utanpå och inuti.

Likes

Comments